نقش متفاوت بهنوش بختیاری در سریال شبانه شبکه ۲

کد خبر: 934090

یکی از محاسن سریال نوروزی «بر سر دوراهی» چینش متفاوت و رنگارنگ بازیگران آن است که از بین آن‌ها عنایت بخشی و بهنوش بختیاری خاص‌ترین هستند.

نقش متفاوت بهنوش بختیاری در سریال شبانه شبکه ۲

خبرگزاری تسنیم: عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون این شب‌ها نقش ضدقهرمان سریال «بر سر دوراهی» را ایفا می‌کند. نقشی که مخاطب را به یاد کاراکتر‌های آثار محبوب سینمای دنیا مثل «پدرخوانده» می‌اندازد.

جلال که باعث بروز گره‌هایی در قصه می‌شود و بر پیچ و تاب داستان می‌افزاید و بخشی هنرمندانه به ایفای آن پرداخته است.

بهنوش بختیاری نیز در این سریال با ایفای کاراکتر ثریا، شمای دیگری از توانایی اش در بازیگری را به تصویر کشیده است.

«بر سر دوراهی» علاوه بر اقبال عمومی و موفقیت در کنداکتور نوروزی آن هم در کنار سه سریال طنز، توانست ظرفیت‌های مختلفی از بازیگران را نیز به تصویر بکشد که بخشی و بختیاری دو نمونه از این موارد است.

بیشتر بخوانید

"بر سر دو راهی" سریالی که میترا حجار به چشم آمد+فیلم

بهنوش بختیاری بازیگر سریال «بر سر دوراهی» درباره حضور در این سریال تصریح کرد: در اولین صحبتی که برای حضور در این سریال با من شد، فهمیدم یک نقش جدی را برایم در نظر گرفته اند و من هم به دلیل جدی بودن نقش همکاری را پذیرفتم. در این سریال کاراکتر "ثریا" را بازی می‌کنم که آدم خاصی است و اصلا شاد و شنگولی و انعطاف همیشگی من در نقش هایم با این شخصیت نیست.

وی تاکید کرد: کاراکتر‌های این سریال چند لایه هستند و تک بعدی نیستند. ثریا هم از این موضوع مستثنی نیست و کاراکتر چند بعدی دارد. فکر می‌کنم پنجمین یا ششمین سریالی است که برای عید بازی می‌کنم و خداراشکر من همیشه در نوروز یا سریال داشته ام، اگر نبوده ام هم خودم قبول نکرده ام.

عنایت بخشی درباره این نقش به خبرنگار خبرگزاری تسنیم گفت: جلال کاراکتری چند بعدی و خاص است، اما ما به ازای آن را در جامعه می‌بینیم و هیچ شخصیتی وجود ندارد که فقط یک نمونه از آن وجود داشته باشد. وقتی انسانی "بر سر دوراهی" قرار می‌گیرد، انتخاب راه درست به شعور او بستگی دارد، به دانش او وابسته است و آدم باید بداند کجا می‌رود و برای چه. وقتی انسان این چیز‌ها را بداند و آگاه باشد مسلما راه درست را انتخاب خواهد کرد و به هدفی که به آن فکر می‌کند می‌رسد.

این بازیگر پیشکسوت تاکید کرد: مهم این است که شما چگونه درباره زندگی فکر می‌کنید و از زندگی چه می‌خواهید. وقتی تکلیف شما با خودتان روشن نباشد مسلما با جامعه و مردم هم تکلیف روشنی نخواهید داشت. به قول مولانا؛ پیش چشمت داشتیم شیشه‌ای کبود لاجرم دنیا کبودت می‌نمود؛ بنابراین عینکی که شما به چشم می‌زنید و زاویه دید شما به زندگی خیلی مهم است و این به شعور و مطالعه شما بستگی دارد و هیچ چیز در زندگی به سادگی و رایگان به دست نمی‌آید. باید تلاش کرد و به دست آورد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت