بازیگر سریال «بی قرار» در «خیابان جام جم»

کد خبر: 923998

احمدی افزادی با اشاره به ایجاد بازار در تلویزیون گفت: از متخصصان و کارشناسان دعوت شده تا فضایی را برای عرضه محصولات فرهنگی تلویزیون فراهم آورند؛ این بازار مقدمه‌ای برای حضور در کشور‌های اسلامی، منطقه، فرامنطقه و ... خواهد بود.

بازیگر سریال «بی قرار» در «خیابان جام جم»

خبرگزاری تسنیم: امروز رویداد‌های مختلفی روی آنتن رادیو و تلویزیون می‌آید که در این بسته خبری مروری بر آن‌ها داریم:

بازیگر سریال «بی قرار» در «خیابان جام جم»

«خیابان جام‌جم» امشب میزبان نجم الدین شریعتی (مجری سمت خدا (کیاداود اسفندیاری (مجری حرف حساب)، محمدرضا شریفی‌نیا (بازیگر سریال بیقرار)، سیدعبدالمجید رکنی (تهیه کننده سمت خدا) خواهد بود. این مهمانان با حضور در برنامه نظرات خود را درباره جشنواره جام جم بیان می‌کنند.

برنامه «خیابان جام جم» به تهیه‌کنندگی کیوان بخشی و با اجرای امیر جوشقانی در چهل شب به اخبار کمیسیون‌های مختلف پنجمین جشنواره تلویزیونی جام‌جم و معرفی تولیدات سیما می‌پردازد.

«خیابان جام جم» امشب ساعت ۱۹ از شبکه پنج سیما و ۲۰ از شبکه هفت سیما روی آنتن خواهد رفت.

ایجاد بازار در تلویزیون به روایت دبیر جشنواره جام‌جم

مسعود احمدی افزادی دبیر پنجمین جشنواره جام جم سیما با تشریح اهداف، برنامه‌ها و اقدامات پنجمین جشنواره تلویزیون بر تلاش زنجیره‌ای بزرگ از کارکنان این رسانه تاکید کرد و همکاران خود را در اقصی نقاط کشور به عنوان برندگان اصلی این رقابت نفس گیر دانست.

وی با اشاره به تلاش شبانه روزی برنامه سازان در زمینه تولیدات تلویزیونی گفت: رسانه ملی از شفاف‌ترین سازمان‌های کشور و متعلق به عموم مردم است. دیده شدن مردم در تمامی برنامه‌ها هنر ماست. در تلویزیون جلوه گری وجود ندارد و تمام عشق، کیف و حال، لذت و شور و زندگی ما در ایجاد همین احساسات مشابه در مردم است.

وی برگزاری جشنواره را فرصتی برای نمایش تلاش فرزندان مردم در رسانه ملی توصیف کرد و افزود: مردم باید بدانند تلاشگران ما تنها افرادی که جلوی دوربین می‌آیند؛ نیستند. در هر برنامه افراد زیادی پشت دوربین، در رژی پخش، ارتفاعات صعب العبور و مناطق گرم و خشک در حال فعالیت هستند. دوستانی که در کوه سنگر اردبیل، کوه موند بوشهر، دراز نو گلستان و... در نگهداری و حفظ ایستگاه‌ها نقشی موثر دارند. اگر پیشانی دنیای مدرن را سرعت بدانیم، ما به عنوان رسانه ملی پیشانی سرعت هستیم.

راه‌یابی ۱۷ اثر نمایشی به بخش مسابقه

دبیر جشنواره جام جم در ادامه تاکید کرد: تلویزیون با تمام قدمتش، جشنواره‌ای کودک دارد که توانسته، تنها تکریم و تجلیل تعدادی از قالب‌های برنامه‌سازی را در دستور کار خود قراردهد. به همین دلیل تنها تعدادی از قالب‌های برنامه سازی به مسابقه گذاشته می‌شود. به عنوان مثال تنها ۱۷ مجموعه نمایشی از میان انبوه سریال‌های دیدنی به انتخاب داوران سیما فیلم به بخش مسابقه راه یافته‌اند.

وی پیشرفت مسابقات تلویزیونی در طول چند سال اخیر را نشانه جهش برنامه سازی در تلویزیونی دانست و افزود: شبکه نسیم متولی بخش مسابقات تلویزیونی بوده است. مسابقاتی که در این مدت بینندگان و علاقمندان بسیاری داشته و مورد اقبال بوده است. البته تنها برنامه‌هایی که در طول سال روی آنتن یکی از شبکه‌های تلویزیونی رفته باشد؛ در این جشنواره به داوری گذاشته می‌شود.

احمدی‌افزادی به بینندگان تلویزیون نوید داد که به زودی اخباری از آغاز تولید سریال‌های ویژه الف. نظیر سلمان فارسی و حضرت موسی (ع) اعلام می‌شود و اضافه کرد: در بخش پویانمایینیز قدم‌های خوبی برداشته شده است و امروز شاهد تولید مجموعه‌های انیمیشن جذابی هستیم. مرکز صبا با جذب جوانان خوش فکر توانست موفقیت‌های خوبی کسب نماید.

وی افزوده شدن برنامه‌های ترکیبی به بخش‌های رقابتی جشنواره را فرصتی برای این قالب تولیدی دانست و گفت: عوامل و برنامه سازانی که در گروه‌های اصطلاحا جیم و دال تولید دارند، همکارانی هستند که در تمامی عرصه‌های ملی و مذهبی حضور داشته و در تلاشی شبانه‌روزی هستند. این همکاران در تمامی حوزه‌ها اعم از ورزشی، کودک و مناسبتی حضوری مداوم دارند و امسال فرصت شرکت در این رقابت‌ها را پیدا کرده‌اند.

فضای مجازی عنوان دیگری بود که دبیرجشنواره از آن به عنوان بخش جدید جشنواره یاد کرد و گفت: امروزه دیگر تلویزیون‌هایی با مدیوم برودکست بدون رقیب نیستند و فضای مجازی فرصتی است که نباید از آن غافل شد. این بخش به اداره کل اطلاعات و برنامه ریزی سپرده شده است و باید دید شبکه‌های مختلف تا چه حد در این فضا موفق عمل کرده‌اند.

صدا‌های مانا در رقابتی ماندگار

وی حضور صدا‌های ماندگار و خاطره انگیز را از دیگر بخش‌های جشنواره معرفی کرد و گفت: حضور دوبلور‌ها در بخش مسابقه به عنوان صدا‌هایی که با آن بزرگ شده ایم، ولی چهره آن‌ها را نمی‌شناسیم؛ از اتفاقات خوب این دوره به شمار می‌رود. از آنجا که ما بالاترین ظرفیت صدا را در خاورمیانه داریم این افراد به جشنواره اعتلایی مضاعف خواهند داد. این بخش در مرکز تولید و فنی سیما مدیریت می‌شود.

احمدی افزادی با نام بردن از بزرگانی که در این عرصه فعال هستند تاکید کرد: کمیسیون انتخاب مردمی مهمترین بخش ما به شمار می‌رود. برنامه‌هایی که براساس نظرسنجی‌های انتخاب شده اند؛ در معرض اراء عموم قرار می‌گیرند. در این بخش با توجه به حجم بالای اقبال مردم نسبت به برنامه‌ها بنا شد، تا کار درعناوین مختلف دنبال شود. به عنوان مثال بازیگران سریال ها، مجریان، تیتراژ‌های با کلام در معرض رای‌گیری قرار گرفت.

وی شبکه پنج را آشیانه محوری جشنواره خواند و افزود: برنامه‌های خاص جشنواره تا ساعت ۱۹ در این شبکه جانمایی شده است پس از آن به شبکه آموزش به عنوان آشیانه مکمل ارجاع می‌شوند و در ادامه حدود ساعت ۲۴ در شبکه یک ادامه می‌یابد. با گردش برنامه‌ها در شبکه‌های مختلف فرصتی برابر در اختیار تولیدات قرار می‌گیرد.

دکتر افزادی با تشریح نحوه اعلام رای‌های مردم گفت: #۲۲۲*۳* وارد یک اپلیکیشن می‌شود و با #۹۰۰*۳* می‌توان به برنامه‌های دلخواه رای داد. ما رسانه‌ای مردم پایه هستیم که هرقدر به آن‌ها نزدیک شویم موفق‌تر هستیم. تلویزیون نماد و نمود مردم است و تلاش دارد تا حدامکان نظرات آن‌ها را لحاظ کند.

وی در ادامه به ایجاد بازار در تلویزیون اشاره کرد و گفت: به همین منظور از متخصصان و کارشناسان دعوت شده تا فضایی را برای عرضه محصولات فرهنگی تلویزیون فراهم آورند. این بازار مقدمه‌ای برای حضور در کشور‌های اسلامی، منطقه، فرامنطقه و ... خواهد بود.

مدیر شبکه آموزش جشنواره را محملی افتخارآمیز خواند و گفت: به دنبال تفاخر نیستیم بلکه می‌خواهیم تولیداتمان را افتخاری در برنامه‌سازی برای مخاطب بدانیم. کار ما نمایشی نیست و تلاش داریم تا در نهایت خضوع برای بیننده کار کنیم.

وی در پایان با از برگزاری اختتامیه این جشنواره در نیمه دوم اسفندماه خبر داد و افزود: باتوجه به استقبال گسترده برنامه‌سازان وافزایش آثار ارسال شده هیأت‌های انتخاب به کمیسیون‌های ده‌گانه، بسیاری از کارشناسان و اعضای شورای سیاست‌گذاری برای پرهیز از تعجیل در داوری آثار، خواستار اختصاص زمان و فرصت بیشتر برای بررسی دقیق‌تر آثار ارسالی شدند، به همین دلیل مراسم اختتامیه به نیمه دوم اسفندماه انتقال یافت.

«پایش» میزبان کارآفرینان برتر کشور

برنامه امشب «پایش» میزبان چهار کارآفرین برتر کشور در حوزه‌های مختلف خواهد بود که ضمن معرفی کسب و کار خود، به بیان رموز موفقیت و همچنین موانع پیش روی کسب و کار خود خواهند پرداخت. محمدرضا دیانی، علیرضا نبی، سید محمد موسوی و رضا حمیدی از برترین کارآفرینان برتر کشور هستند که در «پایش» حضور خواهند داشت.

همچنین به مناسبت سالروز ابلاغ سیاست‌های کلی «اقتصاد مقاومتی»، شاخص‌های اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در این برنامه مورد واکاوی قرار خواهد گرفت.

در سوال نظرسنجی برنامه این هفته هم از بینندگان پرسیده شده است: اگر بخواهید یک میلیارد تومان را ۵ ساله سرمایه‌گذاری کنید، کدام راه را انتخاب می‌کنید؟ ۱. خریدسهام ۲. دلالی ۳. سپرده‌گذاری در بانک ۴. کارآفرینی.

برنامه «پایش» امشب ساعت ۲۳ روی آنتن شبکه یک می‎رود.

«آینده ایران» روی آنتن شبکه چهار

در آستانه جشن چهل‌سالگی و ورود به دهه پنجم انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، مجموعه تلویزیونی آینده ایران در ۳۰ قسمت ۶۰ دقیقه‌ای در قالب درس‌گفتار‌هایی با حضور اساتید برجسته حوزه و دانشگاه، کارنامه چهل ساله جمهوری اسلامی در حوزه‌های مختلف را بررسی می‌کند.

دین و دینداری، زن و خانواده، اقتصاد، عدالت اجتماعی، خِرَد رسانه‌ای، فرهنگ، علوم انسانی اسلامی، چالش‌ها و چشم‌انداز‌های تمدنی، آسیب‌های اجتماعی، رابطه ایران و آمریکا، انقلاب‌اسلامی، پیشران‌های تحول، حوزه و روحانیت از جمله محور‌هایی است که در این برنامه بررسی می‌شود.

آیت‌الله سیدمهدی میرباقری، حجت‌الاسلام حبیب‌الله بابایی، حجت‌الاسلام علیرضا پیروزمند، حجت‌الاسلام احمد رهدار، حجت‌الاسلام محمدرضا زیبایی‌نژاد، دکتر فؤاد ایزدی، سیدمحسن بنی‌هاشمی، سیداحسان خاندوزی، حسن سبحانی، علیرضا شجاعی زند، ابراهیم فیاض، عبدالحسین کلانتری، اردشیر گراوند، فرشاد مهدی‌پور، موسی نجفی از جمله اساتید و کارشناسان این برنامه تلویزیونی هستند.

چارچوب‌های نظری و تحلیلی گوناگون چه نگاه و نظری به آینده ایران دارند؟ آیا شواهد کنونی بدین معناست که آینده ایران مبهم، سیاه و یأس‌آلود است؟ آیا می‌توان صرفاً با اتکا به گذشته شکوهمند ایران، آینده آن را هم تضمین شده و روشن تلقی کرد؟ از جمله سوالاتی است که «آینده ایران» به آن‌ها پاسخ می‌دهد.

«آینده ایران» به تهیه‌کنندگی سیدشهاب لاجوردی و کارگردانی سید احمد حسینی به سردبیری مهران مظفری‌نیا، از سه‌شنبه ۳۰ بهمن، هر روز ساعت ۱۷ از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.

بحران فرونشست زمین در تهران و ایران روی آنتن «تهران ۲۰»

تهران بیست ۲۸ بهمن‌ماه در تکمیل برنامه شب گذشته، با حضور رضا شهبازی مدیرکل دفتر مخاطرات زمین شناسی و عباس بحرودی، کارشناس زمین شناسی به معضل جدی فرونشست در تهران و ایران خواهد پرداخت.

تهران بیست با اجرای "محمد دلاوری" در روز‌های شنبه تا چهارشنبه هر هفته و طبق روال معمول، راس ساعت ۲۰ از شبکه ۵ سیما میهمان خانه‌های مردم ایران خواهد بود. این برنامه به تهیه کنندگی محمد علی بازی کاری از گروه تهران و شهروندی ساعت ۲۰ روانه آنتن شبکه پنج سیما می‌شود.

بحث و بررسی بیانیه گام دوم انقلاب در شبکه سه

بیانیه «گام دوم انقلاب» به عنوان موضوع ویژه در دستور کار برنامه تلویزیونی «رادیکال ۳» قرار گرفته و از سی‌ام بهمن ماه هر شب از شبکه سوم سیما پخش خواهد شد.

در این برنامه سوالات و نقطه نظرات ارسالی بینندگان شبکه سه سیما از استادان و هیئت علمی دانشگاه‌ها پرسیده خواهد شد و جوانان و دانشجویان درباره بیانیه «گام دوم انقلاب» بحث و تبادل نظر خواهند کرد.

این ویژه برنامه، کاری از گروه اجتماعی شبکه سه سیما است که به نویسندگی رضا کردلو، کارگردانی علی زندیه و با اجرای سجاد بلوکات تولید و پخش خواهد شد.

از «انتخابات استانی تا سیاست‌های کلی انتخابات» در شبکه ۴ /در این. ج. ا. بررسی می‌شود: جایگاه مردم در حکمرانی انقلاب اسلامی در دهه پنجم انقلاب

مردم سالاری در دهه پنجم انقلاب به «این. ج. ا» رسید

همزمان با ورود به دهه پنجم انقلاب اسلامی بررسی جایگاه مردم در حکمرانی انقلاب اسلامی و تغییرات نقش مردم در انتخابات یکی از چالش‌های جدی این دهه است و جریان‌های مختلف فکری و سیاسی با رویکردی متفاوت به این مساله می‌اندیشند.

استانی شدن انتخابات و همچنین بررسی چشم انداز مردم سالاری در سیاست‌های کلی انتخابات موضوعی است که امشب با حضور دکتر مصطفی کواکبیان، نماینده مجلس و دبیر کل حزب مردم سالاری و دکتر محمدرضا مرندی، استاد دانشگاه و دبیر همایش ملی مردم سالاری دینی در رسانه ملی به بحث گذاشته می‌شود.

برنامه «این. ج. ا» با اجرای محمد لسانی امشب بیست و هشتم بهمن‌ماه از ساعت ۲۱ به‌صورت زنده از شبکه چهار سیما به روی آنتن می‌رود. علاقه‌مندان می‌توانند تکرار این برنامه را جمعه آتی در ساعت ۱۷:۳۰ از همین شبکه تماشا کنند.

«شبرنگ» برنامه جدید شبکه امید

در برنامه امشب «شبرنگ»، کاربرد فناوری فضایی در زمینه‌های مختلف با حضور حسین نجاران، مدیر روابط عمومی سازمان فضایی ایران و زهرا منصوری کارشناس سازمان فضایی به بحث و برسی در این زمینه خواهند پرداخت. در آیتم آموزش برنامه امروز، درباره کسوف صحبت می‌شود.

در بخش معرفی کتاب نیز کتاب ستارگان و شگفتی‌های جهان تالیف حمید تقی‌زاده معرفی می‌شود. اخبار هفته هم یکی از بخش‌های امروز برنامه است که خبر‌های مربوط به رقابت مسیه و پایان ماموریت مریخ نورد به اطلاع علاقمندان این برنامه خواهد رسید. این قسمت از برنامه «شبرنگ» در خود سازمان فضایی ایران برای درک بهتر مخاطبان تصویربرداری و تهیه شده است.

برنامه «شبرنگ» با موضوعات نجوم، کهکشان‌ها و اجرام آسمانی به تهیه کنندگی مهشید قاسم زاده هر هفته روز‌های یکشنبه و سه شنبه ساعت ۲۰:۳۰ روی آنتن شبکه امید پخش می‌شود.

«پنج ستاره» به آنتن جام‌جم تلویزیون می‌رسد

فیلم سینمایی «پنج ستاره» به کارگردانی مهشید افشار زاده از جام جم پخش می‌شود. این فیلم داستان دختر دانشجویی است که در کنار مادرش در یک هتل پنج ستاره مشغول به کار می‌شود، تا اینکه ساعت یکی از میهمانان خاص هتل گم می‌شود. شهاب حسینی، سحر قریشی، همایون ارشادی، امید روحانی، دیبا زاهدی و شیرین بختیاری از جمله نقش‌آفرینان این فیلم می‌باشند.

مهشید افشاز زاده کارگردان اثر یاد شده هستند و امیر سماواتی نیز تهیه‌کنندگی آن را برعهده داشته است. «پنج ستاره» یک شنبه بیست و هشتم بهمن‌ماه ساعت ۱۹ به وقت تهران از جام‌جم پخش شده و روز بعد در ساعت‌های ۰۳:۳۰ و ۱۱:۳۰ دقیقه باز پخش می‌شود.

مدیرکل جدید صدا و سیمای مرکز کرمانشاه منصوب شد

رئیس سازمان صدا و سیما به پیشنهاد معاون اموراستان‌ها در حکمی افشین امیری را به عنوان مدیرکل جدید صدا و سیمای مرکز کرمانشاه منصوب کرد. معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما در مراسم معارفه مدیرکل جدید مرکز کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه با مردمان صبور و مقاومش ۸ سال درگیر جنگ تحمیلی بود و اخیرا نیز زلزله تألمات روحی زیادی در این استان پدید آورد.

علی دارابی با بیان اینکه با همکاری استاندار کرمانشاه قرار بر این است برای افزایش نشاط اجتماعی در این استان جشنواره پویانمایی سال آینده در استان کرمانشاه برگزارشود گفت: استان کرمانشاه باید از این فرصت برای معرفی ظرفیت‌های کرمانشاه به نحو احسن استفاده نماید.

وی افزود: هنرمندانی که از سراسر کشور در این جشنواره شرکت می‌کنند می‌توانند بعنوان سفیرانی برای معرفی پتانسیل‌های کرمانشاه در زمینه‌های گوناگون عمل کنند و این جشنواره سالیان متمادی در اذهان مردم باقی بماند.

دکتر دارابی از تلاش‌های رضا رحیمی مدیرکل پیشین صدا و سیمای مرکز کرمانشاه قدردانی و با حکم ریاست سازمان افشین امیری را بعنوان مدیرکل جدید این مرکز معرفی کرد.

استاندار کرمانشاه نیز ضمن تشکر از رسانه ملی برای پوشش حضور با شکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: صدا و سیما یکی از اثرگذارترین ظرفیت‌ها برای توسعه یک استان است که می‌تواند با همکاری مردم تهدید‌ها را به فرصت تبدیل کند که در بحث زلزله سال گذشته این موضوع را شاهد بودیم.

وی ابراز امیدواری کرد بتوان توانمندی‌های این استان را در سال ۹۸ به خوبی معرفی و موانع سرمایه گذاری در استان را بر طرف کنیم و صدا و سیما در این زمینه نقش بسزایی دارد.

استاندار کرمانشاه همچنین به برگزاری جشنواره پویانمایی که سال آینده در کرمانشاه برگزار می‌شود اشاره کرد و افزود: سعی ما این است که با همکاری صدا و سیما با برگزاری این جشنواره یک نشاط اجتماعی و آرامش روانی را برای مردم استان بخصوص مناطق زلزله زده به ارمغان آوریم.

افشین امیری مدیر کل جدید مرکز کرمانشاه نیز از رسانه ملی به‌عنوان یکی از ارکان اصلی جامعه یاد کرد وگفت: شبکه زاگرس پتانسیل‌های خوبی در زمینه نیروی انسانی دارد و امیدوارم با همکاری همه عزیزان در صدا و سیمای مرکز کرمانشاه و مسئولان استانی منشاء خدمات موثری در حوزه‌ای رسانه‌ای استان باشیم.

رحیمی مدیر کل سابق صدا و سیما‌ی مرکز کرمانشاه هم با بیان اینکه در زلزله سال گذشته نیرو‌های پرتوان صدا و سیمای مرکزکرمانشاه سهم به سزایی در انتشار اخبار زلزله و مخابره آن به کل کشور برعهده داشتند خاطرنشان کرد: با اطلاع رسانی به موقع صدا و سیما خیل عظیم کمک‌های مردمی و دولتی از سراسر کشور به سمت مناطق زلزله زده سرازیر شد و به سرعت رسیدگی به امور مردم در این مناطق آغاز شد.

از تنبیه تا کودک آزاری روی آنتن شبکه سلامت

«حال خوب» در برنامه این هفته خود به بررسی تنبیه به عنوان راهکاری برای تربیت فرزندان و آزار فیزیکی کودکان به عنوان آسیبی اجتماعی می‌پردازد. برنامه «حال خوب» در هفته پیش رو تحلیلی مشخص از طرح واره تنبیه ارائه می‌کند. به همین منظور دکتر مونا چراغی امروز تلاش می‌کند به بررسی طرح‌واره تنبیه از دیدگاه والدین و نتایج ان از نگاه کارشناسان بپردازد. اثرات کوتاه مدت و درازمدت تنبیه و روش‌های کنترل و مقابله آن از دیگر موضوعات این برنامه خواهد بود.

ضرب و جرح و آزار فیزیکی کودکان موضوع برنامه «حال خوب» در روز دوشنبه است. در این برنامه دکتر علیمحمد زنگانه مدیر کل پیشگیری از وقوع جرم معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه و دکتر مهرداد کاظم زاده متخصص سلامت جنسی حضور دارند و در مورد آزار فیزیکی کودکان و قوانین حمایت از آنان سخن می‌گویند.

علی بابایی‌زاد روانشناس در برنامه سه شنبه ۳۰ بهمن به بررسی و تحلیل پیش نویس‌های زندگی می‌پردازد. در این برنامه بازی کودکان و تاثیر آن بر یادگیری نقش اجتماعی هر فرد به بحث گذاشته می‌شود. چهارشنبه ۱ اسفند ماه برنامه میزبان دکتر فروغ جعفری است تا با اشاره به روانشناسی موفقیت مبحث تفکر نقاد را مطرح کرده و این موضوع را به چالش کشد.

برنامه «حال خوب» در پایان هفته با دعوت از فرحناز کیان ارثی روانشناس کودک و نوجوان تلاش می‌کند از تعامل با نوجوانان سخن گفته و تکنیک‌های کاهشی ماندن در خانه را معرفی کند.

گفتنی است «حال خوب» برنامه‌ای گفتگو محور است که با دعوت از کارشناسان حوزه روانشناسی به ترویج دید مثبت نگر، کاهش تنش‌های رفتاری در زندگی اجتماعی و تلطیف روابط انسانی می‌پردازد. این برنامه یکشنبه تا پنجشنبه ساعت ۲۱ از شبکه سلامت پخش می‌شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد