جشنواره فیلم فجر روی آنتن دو شبکه تلویزیونی

کد خبر: 917543

ویژه‌برنامه‌های جشنواره فیلم فجر امسال به دو برنامه «نقد سینما» با بهروز افخمی و «هفت» با محمد حسین لطیفی محدود شده است و سایر شبکه‌های تلویزیونی قرار نیست برنامه‌ای را در این خصوص روی آنتن بفرستند.

جشنواره فیلم فجر روی آنتن دو شبکه تلویزیونی

خبرگزاری تسنیم: امروز رویداد‌های مختلفی روی آنتن رادیو و تلویزیون می‌آید که در این بسته خبری مروری بر آن‌ها داریم:

رویکرد تلویزیون در قبال جشنواره فیلم فجر تغییر کرد

ویژه‌برنامه‌های جشنواره فیلم فجر امسال به دو برنامه «نقد سینما» با بهروز افخمی و «هفت» با محمد حسین لطیفی محدود شده است و سایر شبکه‌های تلویزیونی قرار نیست برنامه‌ای را در این خصوص روی آنتن بفرستند.

در یکی دو ساله اخیر چندین برنامه سینمایی از جمله «سینما دو» (با اجرای حامد عنقا)، «میزانسن» (مهدی سجاده‌چی)، سینماگرام (تهیه‌کنندگی محمد حسین رضوی) و شب‌های هنر (شبکه چهار) در تلویزیون تولید و پخش شده است، با این حال تنها شبکه‌های سه و پنج مجوز تولید و پخش ویژه‌برنامه برای سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر را دریافت کرده‌اند.

«نقد سینما» کاری از شبکه پنج سیماست که از دهم بهمن‌ماه هر شب به مدت ۱۲۰ دقیقه روی آنتن شبکه پنج سیما می‌رود. اجرای برنامه بر عهده بهروز افخمی است و محمد تنکابنی تهیه‌کننده برنامه است. امید روحانی و دخانچی به عنوان منتقد، به نقد و بررسی آثار جشنواره می‌پردازند. «نقد سینما» با مشارکت حوزه هنری روی آنتن شبکه پنج سیما می‌رود.

همچنین شبکه سه با برنامه «هفت» به بررسی سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر می‌پردازد. این برنامه از نهم بهمن‌ماه، با اجرای محمد حسین لطیفی هر شب ساعت ۲۳:۳۰ از پردیس سینمایی ملت (سینمای اهالی رسانه) به اخبار، حواشی و اتفاقات جشنواره می‌پردازد.

«آن شرلی»، مهمان نوروزی امید

آخرین قسمت سریال «آن شرلی» با حضور مهدی سالم مدیر شبکه امید و مجتبی نقی یی مدیر دوبلاژ سیما در استودیو ۱۰۲ ساختمان دوبلاژ برگزار شد. مدیر شبکه امید در حاشیه دوبله آخرین قسمت سریال «آن شرلی» گفت: این سریال به سفارش شبکه امید در ١٦ قسمت دوبله شده است و در نوروز ٩٨ روی آنتن می‌رود. با توجه به اینکه تیم دوبله این اثر، تیم فعال، خوش نشاط و خوبی هستند، احساس می‌کنم کار فاخری از آب درآمده و این سریال می‌تواند برگ برنده شبکه امید در طول عید نوروز باشد.

مدیر شبکه امید در انتها با اعلام این مطلب که میزان مخاطبان شبکه سیر صعودی دارد افزود: با توجه به تولیدات فاخر شبکه‌های سیما و مدل مصرفی که نوجوانان از تلویزیون دارند، جا باز کردن بین دیگر شبکه‌ها، مابقی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی که نوجوانان با آن‌ها در ارتباطند کار ساده‌ای نیست، ولی پیش بینی می‌شود با تدارک ساختار‌های مختلف روی شیب رو به رشد میزان مخاطبان حرکت کنیم.

نقی یی مدیر دوبلاژ سیما بیان کرد: دوبله این کار که دقیقا پس از پایان ویراستاری متن آن انجام شد، تقریبا دو ماه زمان برد و امروز روز آخر این کار بود. در این مدت حدودا سی نفر در زمینه تنظیم و دوبله کار فعالیت می‌کردند که اکثر آن‌ها از تیم جوان مرکز دوبله سازمان بودند که در کنار پیشکسوتان و بزرگان این عرصه فعالیت می‌کردند.

افشین زی نوری مدیر دوبلاژ مجموعه «آن شرلی» نیز در خصوص این اثر گفت: قصه «آن شرلی» قصه نام آشنایی برای مخاطبان عزیز تلویزیون به ویژه کودکان و نوجوانان است و برای خیلی‌ها اثری نوستالژیک از سال‌های گذشته است. این سریال نسخه‌ای جدید از «آن شرلی» است که در کشور کانادا ساخته شده است، نوع پرداختن به قصه در آن بسیار خوب بوده است و امیدوارم خروجی خوبی داشته باشد و زمانی که این سریال از تلویزیون پخش می‌شود با اقبال مخاطبان همراه باشد.

از حواشی این برنامه نشستن مدیر شبکه امید پشت میز دوبلاژ و دوبله نقش یکی از دانش آموزان مدرسه بود که برای مهدی سالم تجربه جذابی بود. گفتنی است، این سریال نوروز ٩٨ روانه آنتن شبکه امید می‌شود. قصه «آن شرلی» داستان دختری است که در یک یتیم‌خانه بزرگ شده است. او باهوش است، قوه تخیل بی حد و مرزی دارد و با امید و پشتکار و مهربانی‌های ساده‌اش، سعی می‌کند زندگی جدیدی را آغاز کند. او از یتیم خانه به دهکده‌ای می‌آید و در یک خانواده پذیرفته می‌شود و در آنجا اتفاقاتی برایش رقم می‌خورد.

گفتگوی اکبر نبوی و سید محمد بهشتی در شبکه چهار

برنامه تلویزیونی «این. ج. ا» این هفته با حضور کارشناسان و مسئولین به بررسی جایگاه جشنواره فیلم فجر و ارتباط آن با انقلاب اسلامی می‌پردازد.

جشنواره فیلم فجر عنوان «فجر» را یدک می‌کشد و در ایام دهه فجر برگزار می‌شود؛ اما رابطه مهم‌ترین رویداد سینمایی ایران با انقلاب اسلامی چیست؟ انقلاب چه توقعی از سینما دارد و سینما چه ظرفیتی برای انقلاب دارد؟ آیا این دو مسیری متفاوت از هم در پیش‌گرفته‌اند یا جشنواره فیلم فجر همچنان فرزند انقلاب اسلامی است؟

در برنامه این هفته سید محمد بهشتی از مدیران باسابقه سینمای ایران و همچنین اکبر نبوی از منتقدین سینما حضور خواهند داشت تا به این سؤالات پاسخ دهند و به بررسی رابطه انقلاب اسلامی و سینمای ایران بپردازند.

برنامه «این. ج. ا» با اجرای محمد لسانی امشب هفتم بهمن‌ماه از ساعت ۲۱ به‌صورت زنده از شبکه چهار سیما به روی آنتن می‌رود. علاقه‌مندان می‌توانند تکرار این برنامه را جمعه آتی در ساعت ۱۷:۳۰ از همین شبکه تماشا کنند.

عوامل سریال «پدر» به «خیابان جام‌جم» و «شب‌گشت» می‌روند

عوامل سریال «پدر» امشب در دو برنامه «خیابان جام جم» (شبکه تهران) و همچنین «شب گشت» (شبکه دو) حضور پیدا می‌کنند.

برنامه «خیابان جام جم» امشب میزبان بازیگران نقش اصلی سریال «پدر»، نامزد بخش مردمی جشنواره جام جم است.

چندی پیش با معرفی نامزد‌های بخش مردمی پنجمین دوره جشنواره تلویزیونی جام جم، سریال «پدر» به تهیه‌کنندگی و نویسندگی حامد عنقا در بخش سریال‌های تلویزیونی به عنوان یکی از نامزد‌ها اعلام شد.

به همین بهانه برنامه «خیابان جام جم» که به اخبار پنجمین جشنواره تلویزیونی جام جم می‌پردازد، امشب میزبان مهدی سلطانی، سینا مهراد و ریحانه پارسا بازیگران نقش اصلی سریال «پدر» خواهد بود.

پخش این برنامه حوالی ساعت ۱۹ از شبکه پنج سیما آغاز می‌شود و در ساعت ۲۰ از شبکه آموزش ادامه خواهد داشت.

همچنین حامد عنقا نویسنده و تهیه‌کننده، امشب همراه با بهرنگ توفیقی کارگردان به برنامه «شب گشت» با اجرای محمد سلوکی می‌روند و از سریال «پدر» می‌گویند.

این دو همچنین درباره سریال تازه‌ای که برای نوروز شبکه دو مشغول ساخت آن هستند و تاکنون جزئیات آن محرمانه مانده نیز سخن خواهند گفت.

این برنامه حوالی ساعت ۲۳ و ۳۰ از شبکه دو سیما روی آنتن می‌رود.

«نشان افتخار» با موضوع جایگاه زن ایرانی در پیشرفت انقلاب اسلامی و توانمندی‌های زنان در حوزه‌های مختلف در گروه اجتماعی و فرهنگی شبکه دو تولید می‌شود. مجتبی احمدی تهیه کننده و کارگردان این مستند تلویزیونی گفت: نمی‌توان جایگاه زنان را که امروز دوشادوش مردان در جامعه فعالیت می‌کنند نادیده گرفت و نمی‌شود پیشرفت حضور زنان در عرصه‌های مختلف را در چهل سال اخیر ندید چرا که حضور درخشان زنان در عرصه ورزش، سیاست، علم و حتی اقتصاد با آمار و ارقام مشخص قابل بررسی است.

احمدی افزود: در یک مجموعه مستند کوتاه قطعا نمی‌توان به جایگاه زن در چهل سال اخیر تمام و کمال پرداخت، اما می‌شود با نمایشی گزارش طور در یک مجموعه مستند چهارقسمتی با ارائه گوشه ایی از اقدامات و پیشرفت به این نکته رسید که در چهل سال اخیر بستری مناسب برای پیشرفت، رشد و شکوفایی خلاقیت و استعداد و توانمدی زن ایرانی در هر گونه‌ای وجود داشته است.

تهیه کننده مستند نشان افتخار اظهارداشت: به حضور سیاسی زنان در راس کار دقت کنید، زنان هنرمند را در عرصه‌های مختلف از جمله سینما و تئاتر رصد کنید، میزان کسب مدال در مسابقات مختلف را بررسی کنید، به لحاظ مدارج علمی از ورود به دانشگاه گرفته تا اختراعات و اکتشافات و ... را ملاحظه نمایید و حتی در حوزه‌های اقتصادی، پزشکی و ... زن ایرانی رابا تمرکز دنبال کنید تا متوجه شوید در چهل سال اخیر زنان گاهی از مردان اطراف خود نیز پیشی گرفته و به بدون کوچکترین محدودیت برای رسیدن به اهداف شان مسیری پر تلاش را طی کرده‌اند.

احمدی معتقد است زن ایرانی حتی در جبهه‌ها و در طول دوران دفاع مقدس هم نقشی تاثیر گذار داشته و در کنار نقش موثر و مهم مادری و همسری توانسته است به عنوان یک سرمایه اجتماعیی دوشادوش مردان در اعتلای کشور قدم محکم بردارد.

مجتبی احمدی درباره تیم تولید این مجموعه مستند به یک اتاق فکر پویا اشاره کرد و گفت: بهزاد عادلی، محمد مبین و یاسر صادقی مشاوران محتوایی این مجموعه مستند هستند، آزاده مختاری، محمدرضا پشوتن، سمانه مقدم در حوزه‌های تخصصی اجتماعی، ورزشی و سیاسی در کنار این اثر فعال هستند، محمد علی راد در شناسایی زنان فعال در استان‌ها مختلف با پروژه همکاری دارد وعلی ناصری و مژگان رسولی از اعضای گروه پژوهش این مستند محسوب می‌شوند.

مدیریت هنری و تصویری این مستند برعهده میثم سوری است و علی کرمانی کار تدوین و صداگزاری این مجموعه فیلم مستند را با تیمش پیش می‌برد.

مستند «نشان افتخار» به زودی روی آنتن شبکه دو سیما می‌رود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت