تفاوت سریال‌ها در قبل و بعد از انقلاب

کد خبر: 912613

عبدالکریم خیامی بیان کرد که بی انصافی است که تفاوت محتوایی سریال‌های پیش از انقلاب با پس از انقلاب نادیده گرفته شود، چون رسانه ملی در حوزه‌های مختلفی دست به الگوسازی زده است.

تفاوت سریال‌ها در قبل و بعد از انقلاب

خبرگزاری مهر: عبدالکریم خیامی مدیر طرح و برنامه معاونت سیما در نشست «شنبه‌های انقلاب» که امروز ۲۲ دی برگزار شد با اشاره به اینکه برخی کارشناسان کارکرد تلویزیون را صرفا سرگرم کننده می‌دانند، گفت: تهاجم رسانه‌ای دنیا علیه جمهوری اسلامی ایران در جهان بی نظیر است و اکنون ۱۳۷ شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان علیه نظام فعالیت می‌کنند که ۴۴ شبکه آن فقط فیلم و سریال می‌سازند تا علیه نظام جوسازی کرده و مرجعیت رسانه را هدف بگیرند.

خیامی تاکید کرد: رسانه ملی اکنون پس از ۴ دهه توانسته ضمن حفظ مرجعیت خود در داخل مخاطبانی خارج از مرز‌ها داشته باشد. به لحاظ محتوایی بی انصافی است که تفاوت محتوایی سریال‌های پیش از انقلاب با پس از انقلاب را نادیده بگیریم چرا که رسانه ملی در حوزه خانواده، مفاهیم دینی و انقلابی و حتی مفاهیم ماورایی توانسته است دست به الگوسازی بزند.

مدیر طرح و برنامه معاونت سیما بیان کرد: شبکه کودک با ۹۰ درصد مخاطب فاصله چند برابری با دیگر شبکه‌ها دارد، اما به آن اکتفا نشد و شبکه امید هم برای نوجوانان راه اندازی شد.

وی افزود: صدا و سیما نقش برجسته‌ای در جریان سازی روز‌ها و مناسبت‌های خاص مانند روز مادر، اهدای عضو و نیکوکاری در ماه مبارک رمضان و بسیاری از مفاهیم مناسبت‌های ملی داشته است.

خیامی گفت: تولید سریال تاریخی «هزاردستان» به کارگردانی زنده یاد علی حاتمی امروز ما را صاحب یکی از بزرگترین شهرک‌های تلویزیونی و سینمایی کرده است که با توانمندسازی آن و ایجاد لوکیشن‌های پایدار قابل عرضه و رقابت در منطقه است و این بخشی از موج آفرینی اجتماعی در جامعه توسط رسانه ملی است.

نیازسنجی مخاطب، محور برنامه‌های رسانه ملی

در ادامه علی طلوعی رییس مرکز تحقیقات رسانه ملی با اشاره به فعالیت‌های این مرکز در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی بیان کرد: محور برنامه‌های سازمان متناسب با نیازسنجی مخاطب بوده است و با توجه به متغیر‌های تاثیرگذار و شاخص‌های پیمایشی نمودار مخاطبان تلویزیون و رادیو رشد داشته است.

وی افزود: در دهه اخیر تعداد بینندگان تلویزیون سیر خطی داشته‌اند و این نشان می‌دهد که با وجود شبکه‌های خارجی مخاطبان تلویزیون قابل توجه بوده‌اند.

گسترش شبکه‌های استانی در چهل سال پس از انقلاب

سیدعباس فاطمی رییس مرکز سیمای امور استان‌های صدا و سیما نیز در سخنانی عنوان کرد: وقتی صحبت از انقلاب اسلامی می‌شود همه به یاد تصاویری از شور و شوق انقلابی در شهر‌های مختلف ایران می‌افتند و ما تلاش داشتیم که آرشیو صدا و سیما را در حوزه این تصاویر غنی نگه داریم.

مدیر سیمای استان‌ها با اشاره به این نکته که با پیروزی انقلاب اسلامی ۱۵ مرکز رادیویی و تلویزیونی استانی فعال بودند، گفت: اکنون ۳۳ شبکه رادیویی و ۳۳ شبکه تلویزیونی با هویت مستقل با قابلیت تولید و نشر متناسب با نیاز‌های محلی توسعه یافته‌اند.

فاطمی در ادامه با اشاره به تولیدات سیما در دهه چهارم انقلاب بیان کرد: تعداد برنامه‌هایی که در سیمای استان‌ها با محوریت آرمان‌های انقلاب و دفاع مقدس تولید شده اند چشمگیرند و آثار تاریخی نیز سهم قابل توجهی داشته است.

وی در پایان اظهار کرد: سریال‌های «بانوی سردار»، «روایت ناتمام»، «ابوذر زمانه»، «شهید بهشتی» و... از جمله این آثار هستند که اکنون مراحل تولید را سپری می‌کنند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت