کارگردان سریال «مینو»: برای نام سریال ایرادی نگرفتند!
کارگردان سریال «مینو» درباره تغییر نام این سریال گفت: در مقطعی گذاشتن نام خانمها برای سریالها ممنوع شده بود، ولی به ما ایرادی نگرفتند.
خبرگزاری فارس:نشست خبری مجموعه تلویزیونی «مینو» به کارگردانی امیر پوروزیری و تهیه کنندگی مهدی همایونفر و جمعی از بازیگران سریال در مؤسسه فرهنگی اوج برگزار شد.
بنا بر این گزارش، در این نشست آرش خلاق دوست مدیر فیلمبرداری، مهدی همایونفر تهیه کننده، امیر پوروزیری کارگردان، عباس غزالی، مهدیه نساج و سلمان فرخنده بازیگر حضور داشتند.
در این نشست «مهدی همایونفر» در سخنانی گفت: من به ژانر دفاع مقدس علاقه دارم و سریال مینو حاصل علاقه شخصی من بوده و در دوران طولانی جنگ ما کاملا مردانه بوده و مقطی که بعثیها در اوایل جنگ حمله کردند، هنوز زنان و بچهها در شهر حضور داشتند و از جمله زیباییهای این بخش حضور ساده مردم بوده و ١٧ الی ١٨ زن هم اسلحه به دست گرفتند و جنگیدند. همچنین در آن زمان پرستارانی حضور داشتند که حضورشان در صحنههای جنگ پررنگ بود و همین موضوع دستمایه ساخت سریالی عاشقانه شد.
«امیر پوروزیری» کارگردان این سریال نیز اظهار داشت: در طول جنگ قهرمانهای بزرگی داریم که نمادار هستند و در کنار آنها افرادی نیز حضور دارند که قهرمانان بزرگ بدون نام هستند.
وی درباره تغییر نام سریال نیز گفت: یک آشوب دیگر ساخته شد و به همین دلیل نام را عوض کردیم. در مقطعی گذاشتن نام خانمها برای سریالها ممنوع شده بود، ولی به ما ایرادی نگرفتند.
«عباس غزالی» یکی از بازیگران سریال «مینو» نیز در این نشست گفت: من قبلا هم گفتهام که در انتخاب نقشهایم وسواس دارم. فیلمنامه مینو برایم بسیار جذاب بود و با اینکه از زمان پایان تصویربرداریمان میگذرد هنوز هم با کارگردان ارتباط دارم و حین پخش احساساتمان را به هم منتقل میکنیم و تجربه خوبی از حضور در این سریال دارم.
«مهدیه نساج» بازیگر نقش مینو در بخش دیگری از مراسم عنوان داشت: سریال مینو سختیهای عجیب و غریبی داشت و بسیاری از این سختیها در طول کار دیده نمیشود. مثلا در قسمت گذشته من کاملا دستم میلرزید و همچنین سریال بسیار صحنههای احساسی سنگینی داشت. تا الان بازخوردها حاکی از لطف و نظرات مثبت بوده و امیدوارم همینطور بوده باشد.
«سلمان فرخنده» بازیگر نقش عماد در این سریال نیز در بخشی از سخنان خود عنوان داشت: آقای پوروزیری به متن اعتقاد زیادی داشت و ضمن اینکه تولید و ساخت در لحظه اتفاق میافتد. مثلا سر صحنه ما اتود بسیاری زدیم و «مینو» ماحصل یک کار گروهی است هرچند که نویسندگان از ابتدا با کارگردان همراهی کردند و مینو حاصل یک کار جمعی است.
«آرش خلاق دوست» مدیر فیلمبرداری در بخش دیگری از نشست گفت: کار جنگی دست فیلمبردار را باز میکند و خوشحالم این توفیق نصیب من شد.
پوروزیری درباره بحث حجاب بازیگران سریال نیز توضیح داد: ما در این باره خط قرمزی نداشتیم. ما در جامعهای زندگی میکنیم که چارچوبها را میشناسیم و بر همین اساس سریال را ساختیم.
وی درباره ممیزیهای مینو نیز توضیح داد: دوستان اوج برای ما هیچ محدودیتی نداشتند و این نشان میدهد که تمام این خطوط فرضی هستند.
دیدگاه تان را بنویسید