روایتی از دیدار هنرمندان با رهبرانقلاب

کد خبر: 897583

حسین طاهری تهیه کننده سریال «سلمان فارسی» روایتی از مطالب مطرح شده در دیدار جمعی از تهیه کنندگان، کارگردان و بازیگران سیما با مقام معظم رهبری بیان کرد.

روایتی از دیدار هنرمندان با رهبرانقلاب

خبرگزاری حسین طاهری تهیه کننده سریال «سلمان فارسی» که به همراه تعدادی دیگر از هنرمندان تلویزیون با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار داشته است درباره خروجی این جلسه و رهنمود‌های رهبری برای تولیدات در رسانه ملی به خبرنگار مهر گفت: در این جلسه تعداد محدودی از هنرمندان تلویزیون بعد از نماز مغرب و عشا با رهبری دیدار داشتند و تک تک افراد بعد از معرفی خود و آثارشان به بیان نکته‌هایی درباره ضرورت توجه به موضوع فیلمسازی، سریال سازی، سینما، تاثیرات آن‌ها در سطح کلان کشور، ضرورت‌های اخلاقی و... پرداخته و آسیب‌های پیش رو را اعلام کردند.

وی تاکید کرد: در این جلسه دوستان آنقدر مبسوط و آسوده صحبت کردند که وقت کم آمد.

این تهیه کننده با اشاره به اینکه در این جلسه به ضرورت‌های همگرایی در سطح کشور و جهان پرداخته است، گفت: من اشاره کردم با ساخت سریال «سلمان فارسی» به کارگردانی داود میرباقری توجه ما به موضوع همگرایی بین ایران و اسلام و ایران و جهان اسلام بیشتر می‌شود و می‌توان این پیام‌ها را از سریال «سلمان فارسی» دریافت کرد، زیرا در این سریال اهمیت تاریخ ایران در دوره‌هایی بیان می‌شود و به اهمیت شخصیت اصلی سلمان فارسی پی می‌بریم. در این جلسه عرض کردم که در نزد بسیاری از علما و استادان این شخصیت بزرگ ناشناخته است در حالی که او از صحابه پیامبر و جزو شخصیت‌هایی بوده که از ادیان مختلف عبور کرده و در نهایت، سیرابی خود را در اسلام دیده و در دامن این دین آرام گرفته است. همچنین در این جلسه اشاره کردیم که این سریال به لحاظ تکنیکی و محتوایی جزو یکی از بزرگترین سریال‌های تاریخ تلویزیون ایران خواهد بود.

طاهری عنوان کرد: یکی از نکته‌های مهم و کاربردی رهبری توجه به سریال سازان و برنامه سازان بود که این موضوع لزوما با توجه مادی محدودود نمی‌شود. رهبری به این موضوع اشاره کردند که این بحث تنها با توجه مادی حاصل نمی‌شود بلکه مدیران رادیو و تلویزیون باید مراقب همدلی‌ها هم باشند.

تهیه کننده مجموعه «مستند ایران» اظهار کرد: یکی از نکاتی که دوستان اشاره کردند این بود که به فیلمنامه به عنوان یک از ارکان اساسی که می‌تواند نقشه راه یک سریال باشد، کمتر توجه می‌شود، هویت جدی ندارد در حالی که نیازمند توجه بیشتر است که ایشان هم روی این موضوع تاکید کردند. البته رهبری به این موضوع هم تاکید کردند که نسبت صف و ستاد مهم است یعنی خط مقدم این موضوع سریال ساز و فیلمساز است و سازمان صدا و سیما باید به این موضوع توجه داشته باشد.

وی گفت: در این جلسه یکی از دوستان گفتند نسبت به کشور‌های دیگر در این جا نسبت صف و ستاد معقول نیست که در همین جا رهبری فرمودند: باید از بودجه‌های موجود برای این امر استفاده شود.

طاهری یکی دیگر از مباحث مطرح شده در جلسه را توجه بیشتر به کادرسازی و آموزش نیرو‌ها اعلام کرد و توضیح داد: باید به جریان‌های فکری و فرهنگی هم توجه داشته باشیم، زیرا آن‌ها ایده‌های اولیه فیلمنامه نویسان را فراهم می‌کنند.

این تهیه کننده توضیح داد: ما باید پوست بیندازیم و به هر صورت باید یک روزی کارهایمان را به جوانان واگذار کنیم از همین رو باید بدانیم که در دراز مدت لازم است که نیرو‌های جوان، اطلاعات به‌روزی برای توسعه کشور در ذهن خود داشته باشند.

طاهری در پایان گفت: در این جلسه به این نکته تاکید شد که به نقد توجه کنیم و ابتدا به اصلاح از درون خود و بعد به اصلاح جامعه بپردازیم و بستری برای نقد به سوی رشد ایجاد کنیم. البته باید بدانیم که فیلمسازی در ایران بعد از انقلاب رشد چشمگیری در منطقه داشته و اگر این رشد بی نظیر نبوده حتما کم نظیر بوده است. به هر صورت یکی از شاخصه‌های معرفی ایران در سطح جهان سینمای ماست و تلویزیون ما هم باید بتواند عنصر اقتصاد را دریابد و بازار جهانی را از این طریق پیدا کنیم تا وابستگی ما به نفت کمتر شود و بتوانیم توسعه جدی در امر اقتصاد سریال‌ها داشته باشیم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت