۵۰ نفر از صداوسیمای استانها بازنشسته میشوند
قانون منع به کارگیری بازنشستگان در صداوسیما آغاز شده و به زودی شاهد تغییرات در بخشهای مختلف از جمله امور استانهای رسانههای ملی خواهیم بود.
خبرگزاری تسنیم: همین چندی پیش بود که رئیس سازمان صداوسیما درباره اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان اعلام کرد: "تعویق و تمدیدی همچون گذشته برای مدیران و کارمندان رسانهملی وجود ندارد. شروع به اقدام قانون به کارگیری بازنشستگان همچون سازمانهای دیگر کردهایم و درباره معاونین رسانهملی نیز در حال گرفتن آخرین تصمیمگیریها برای اجرای مناسب طبق قانون هستیم". علی دارابی درباره اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان در بخش استانهای رسانهملی به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: همانطور که رئیس سازمان هم تأکید کردهاند این قانون درست و به موقع اجرا شود در حوزه معاونت استانها هم با بررسیهایی که انجام شده، ۵۰ نفر از مدیران و کارشناسان ما در صداوسیمای استانها مشمول این قانون میشوند. از آن تاریخی که اعلام کردهاند خدمتشان منقضی خواهد شد.
وی تصریح کرد: الان به مراکز صداوسیمای استانها ابلاغ شد و اینطور که اعلام کردهاند سه یا چهار مورد از این مشمولین قانون منع به کارگیری بازنشستگان مدیران مراکز صداوسیمای استانی هستند و بقیه سطوح پایینتر و همچنین ۱۰ نفر هم در ستاد معاونت امور استانها شاغل بودند.
دارابی در پاسخ به این سوال که برای انعکاس موفقیتهای کشور چه برخوردی با وزارتخانهها و نهادها خواهید داشت و آیا قرار است این آثار در قالب شبکههای سراسری هم روی آنتن بروند، تأکید کرد: ما زنگ آغاز شروع به کار ستاد چهلسالگی انقلاب در صداوسیما را با روابط عمومی وزارتخانهها، سازمانها، نهادها و رسانهها شروع کردیم. آنجا هم گفتیم که دستاوردها را در اختیار ما قرار دهید تا به صورت رایگان برایتان پخش کنیم. این امتیاز پخش رایگان دستاوردها را برای استانها هم قائل هستیم. در جلسه شورای اطلاعرسانی دولت هم به عنوان نماینده سازمان صداوسیما اعلام آمادگی کردیم که این کار انجام شود. ما به موازات این برنامهای که برای استانداران روی آنتن میرود در شبکه یک مقدمات برنامه «وزرا» فراهم شده تا به زودی رهسپار آنتن شود.
بیشتر بخوانید
اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان در صدا و سیما
پاسخ علی دارابی به تسنیم: همه مسئولین از "بازرگان" تا "روحانی" بدون هیچ محدودیتی روی آنتن میروند
وی افزود: در این برنامههای گفتگومحور از همه مسئولان دعوت کردهایم تا از گفتهها و ناگفتههای چهار دهه تحول انقلاب اسلامی برای مردم بگویند. در پایان هم تلاشمان بر این است که برای مردم نوستالژیآفرین باشیم و همه این مسئولان را در قاب تلویزیون گردهم بیاوریم. با همه این اوصاف از وزارتخانهها، نهادهای انقلابی و دستگاههای اجرایی درخواست داریم که خدمات انقلابی صورت گرفته را در اختیار صداوسیما قرار بدهند تا ما اینها را روی آنتن ببریم.
معاون رئیس سازمان صداوسیما در پاسخ به این سوال که برخی امروز مناظرهها و برنامههای چالشی را برنمیتابند و بیش از نقد دنبال تمجید هستند، مصداق بارز آن بیانیه اخیر شورای اطلاعرسانی دولت است تأکید کرد: به هر حال باید صبر و تحمل مسئولانمان بالا برود که متأسفانه برخی از مسئولین، تحمل نسبتاً پایینی دارند و تاب نمیآورند. در عین حال باید بین نقد وتخریب و بین واقعگرایی و سیاهنمایی هم تفاوت قائل شویم. واقعاً گاهی به اسم نقد، تخریب صورت میگیرد. گلایهای که برخی از مسئولین دارند این نقد مشفقانه نیست که شما اشکال ما را بگویید به جای اینکه کل این کارها زیرسوال برود. اگرچه رسانه وظیفهاش پرسشگری است و الزاماً ارائه راهکار نیست، اما در زمینه ارائه راهکار بتوانیم کاری انجام دهیم یک کار جامعی انجام شده است.
وی در خاتمه افزود: ما هرچهقدر برنامههای گفتگومحور چالشی با گرایشهای مختلف در رسانههایمان خصوصاً رادیو و تلویزیون که یک تضارب آرا و چند صدایی را به رخ میکشد، افزایش دهیم این اعلان سلیقههای مختلف قطعاً به نفع جامعه، انقلاب، نظام و دولت خواهد بود. همانطور که رهبر معظم انقلاب هم خطاب به رئیسجمهور و دولتمردان فرمودند: این منتقدانی که حرف میزنند این صحبتها را گوش کنید. این نقدها در همین برنامهها و از دل گفتگوهای چالشی و مناظرهها درمیآید. من فکر میکنم یک مقدار شرحصدر بایستی بالا برود و تفاهم بیشتری صورت بگیرد. در این صورت، پیروز این برنامهها مردم و جامعه خواهند بود.
انتهای پیام/
دیدگاه تان را بنویسید