توصیه‌های حسن شمشادی به خبرنگاران

کد خبر: 858988

خبرنگار سابق صداوسیما در سوریه گفت: اصل مطالبه گری با خبرنگاران و فرع آن با مردم است و این قشر از تمام مسئولان حرف و حقوق مردم را مطالبه کنند.

توصیه‌های حسن شمشادی به خبرنگاران

خبرگزاری تسنیم: حسن شمشادی در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار در مجتمع بعثت کرمانشاه با بیان اینکه همه به اهمیت خبرنگاری اذعان دارند اظهار داشت: خبرنگار جنگ فردی همچون شهید فرهاد رهبر بود که با سختی از جنگ گزارش می‌کرد، ولی امروز اتفاقات بزرگی در عرصه خبر رخ داده است که بخش عمده آن به گوشی‌های تلفن همراه بر می‌گردد.

خبرنگار سابق صداوسیما در سوریه افزود: امروزه از پیشرفته‌ترین روش‌های خبرنگاری در فضای مجازی استفاده می‌کنند تا توجه ما را جلب کنند و از بچه چند ساله تا پیرمرد کهنسال در عرصه فضای مجازی حاضر هستند که این حضور کار خبرنگاران را سخت کرده و آن‌ها را وارد عرصه رقابتی نابرابر کرده است، زیرا خبرنگاران در برابر ۵۰ میلیون فرد آنلاین قرار دارند.

شمشادی با بیان اینکه شهروند خبرنگار رقیب خبرنگاران در عرصه اطلاع‌رسانی است، بیان کرد: تاثیرگذاری فضای مجازی به حدی رسیده که در خبر ۲۰:۳۰ به صفحات مجازی سر می‌زنند، ولی در برابر فضای مجازی خبرنگاران ارزش و جایگاه خود را بدانند و به این موضوع واقف باشند که می‌توانند تاثیرگذار باشند که برای این تاثیرگذاری باید موضوعاتی را مدنظر قرار داد.

وی دغدغه داشتن و توجه به منافع ملی و فراملی را برای خبرنگاران مهم دانست و خاطرنشان کرد: برای یک خبرنگار عیب است که موضوعات ملی را بی‌اطلاع و بی‌اعتنا باشد و خبرنگار باید ضمن توجه به موضوعات منطقه خود موضوعات ملی را مدنظر قرار دهند همچون اینکه مردم کرمانشاه نسبت به خشک شدن هامون در استان سیستان و بلوچستان دغدغه داشته باشند.

این کارشناس رسانه با بیان اینکه حضور در بین مردم یکی دیگر از باید‌های کار خبرنگاران است، اظهار کرد: باید در بین مردم باشیم و از نگاه صفر یا صدی به قضایا دوری کنیم، زیرا سفید یا سیاه مطلق نداریم و هیچ دولت یا مسئولی خوب یا بد مطلق نیست، ولی دغدغه ما این است که هر مسئولی باید مدافع منافع ملی بوده و برای آن آرمانی که شهدا برای آن به میدان رفتند باشد.

شمشادی با بیان اینکه برای برای قلم، میکروفون و دوربین بازخواست خواهیم شد که حرف حق را زده باشیم، بیان کرد: یکی از مشکلات خبرنگاران غم نان بیان شده که اگر اعتقاد داشته باشیم که خداوند روزی دهنده است این موضوع نیز مانع کار خبرنگاری نخواهد شد و بدانیم که ولایت، ایران، نظام اسلامی، شهدا و ... حق هستند که خبرنگاران باید مطالبات مردمی را پیگیری کنند.

خبرنگار سابق صداوسیما در سوریه اصل مطالبه گری را با خبرنگاران و فرع آن را با مردم دانست و عنوان کرد: از تمام مسئولان حرف و حقوق مردم را مطالبه کنید و بپرسید و به مسئولان توصیه می‌کنم اگر خبرنگاری انتقاد کرد دهانش را نبندید و مسئولان عهدنامه مالک اشتر را بخوانند تا ویژگی‌های یک کارگذار نظام اسلامی را بشناسند و حرف حق بدون نگاه حزبی قومی بگوئیم.

وی با بیان اینکه در هیچ جای دنیا آزادی بی‌حد و حصر وجود ندارد و آزادی‌ها در چارچوب قانون است، خاطرنشان کرد: مملکت در کانون بحران و در منطقه پر آشوب قرار دارد که دشمنان برای ما خواب‌ها دیدند، اما محقق نشد و خواب‌های جدید دیده‌اند که این‌ها نیز محقق نخواهد شد، ولی باید در برابر بحران‌ها آماده باشیم که بسیح رسانه آموزش خبرنگاری در بحران و جنگ را آموزش بدهد.

شمشادی خبرنگاران را به حضور در میان مردم، نقد، تولید محتوا، مطالبه‌گری، داشتن دغدغه، توجه به منافع ملی، آموزش و پارکابی دعوت کرد و افزود: باید به افکار عمومی با تولید محتوا جهت دهیم، زیرا هیچ سلاحی در جنگ امروز ۲۴ ساعته نیست، اما رسانه تنها سلاحی است که ۲۴ ساعته شلیک می‌کند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت