جیمز باند در سازمان CIA

کد خبر: 843476

دانیل کریگ بازیگر نقش مامور ۰۰۷ (مامور اطلاعاتی و جاسوس سرویس امنیتی بریتانیا MI۶) در سری فیلم‌های موسوم به «جیمزباند» با حضور در بخش «حلقه‌های فیلم علیه واقعیت» (Reel vs Real) سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا CIA با مسئولان این بخش دیدار کرده و از نزدیک با شیوه‌های عملیات اطلاعاتی و جاسوسی آشنا شد.

جیمز باند در سازمان CIA

روزنامه کیهان: دانیل کریگ بازیگر نقش مامور ۰۰۷ (مامور اطلاعاتی و جاسوس سرویس امنیتی بریتانیا MI۶) در سری فیلم‌های موسوم به «جیمزباند» با حضور در بخش «حلقه‌های فیلم علیه واقعیت» (Reel vs Real) سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا CIA با مسئولان این بخش دیدار کرده و از نزدیک با شیوه‌های عملیات اطلاعاتی و جاسوسی آشنا شد.

در بیانیه‌ای که وب‌سایت رسمی سازمان CIA در این مورد انتشار داده، نوشته شده: «.. آقای کریگ با مسئولین سازمان و تیم‌های عملیاتی ما ملاقات کرد و به ایشان توضیح داده شد که زندگی واقعی جاسوسی، مقادیر بسیار بیشتری پنهان کاری و مقدار کمتری شفاف‌سازی نسبت به آنچه در رسانه‌های سرگرمی‌ساز و فیلم‌ها و سریال‌ها نمایش داده می‌شود، دارد...»

در بیانیه فوق آمده که دانیل کریگ گفته تحت تاثیر حلقه اطلاعاتی و جاسوسی که به وی نشان داده شده، قرار گرفته است. گفته می‌شود این ملاقات در جهت هرچه بهتر ساخته شدن بیست و پنجمین فیلم از سری فیلم‌های «جیمز باند» انجام گرفته که قرار است در اکتبر سال آینده میلادی (مهرماه سال ۱۳۹۸) به نمایش درآید. در وب سایت CIA و بخش مربوط به «حلقه‌های فیلم علیه واقعیت»، از جلسات فیلمسازان و بازیگران هالیوود با ماموران و کارشناسان سازمان CIA گزارش‌هایی درج شده که نشانگر همکاری‌های تنگاتنگ سرویس‌های جاسوسی و اطلاعاتی غرب با هالیوود برای کنترل و نظارت هرچه بیشتر بر فیلم‌هایی است که به موضوعات جاسوسی می‌پردازند. در این وب سایت از فیلم‌هایی همچون «چوپان خوب» (رابرت دونیرو) درباره چگونگی شکل‌گیری سازمان CIA در سال‌های پس از جنگ جهانی دوم، «آرگو» (بن افلک) درباره عملیات نجات شش جاسوس آمریکایی پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران و مجموعه فیلم‌های «جیمز باند» درباره جاسوس عملیاتی معروف سرویس اطلاعاتی بریتانیا (MI۶) مثال آورده شده است. پیش از این نیز اسناد و کتاب‌های متعددی درباره همکاری‌های نزدیک هالیوود و سازمان CIA انتشار یافته بود از جمله در کتاب «جنگ سرد فرهنگی: سازمان سیا در عرصه فرهنگ و هنر» از فرانسیس ساندرس و همچنین کتاب «دلقک‌ها و آدمکش‌ها» (نقش سازمان سیا در هالیوود) نوشته تریشیا جنکینز. اما این برای نخستین بار است که به‌طور رسمی و علنی همکاری‌های نزدیک فیلمسازان هالیوود با سرویس‌های جاسوسی و اطلاعاتی غرب، انتشار می‌یابد برخلاف دفعات قبل که همواره از سوی نویسندگان و خبرنگاران به شکل افشاگری انتشار می‌یافت.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت