یک کارگردان: کاری نکنید تئاتری‌ها تماشاچی سلبریتی‌ها باشند

کد خبر: 819842

حسین احمدی قاجار، کارگردان نمایش «پُک» گفت: اینطور نباید باشد که همه چیز در دست چهره‌ها باشد و هنرمندان جوان تئاتر در حاشیه قرار بگیرند و آن‌ها یا بیکار باشند یا تماشاچی دوستان سلبریتی!

یک کارگردان: کاری نکنید تئاتری‌ها تماشاچی سلبریتی‌ها باشند

خبرگزاری فارس: حسین احمدی قاجار، کارگردان نمایش «پُک» گفت: با توجه به اینکه گروه‌های تئاتری جوان چندان شناخته شده نیستند، بیش از هنرمندان مطرح نیاز به حمایت دولتی دارند تا جای خود را در تئاتر قوی کنند و مردم آن‌ها را بشناسند.

نمایش «پُک» به کارگردانی حسین احمدی قاجار چند شبی است که اجرایش را در تماشاخانه استاد انتظامی، خانه هنرمندان آغاز کرده است. بازیگران این نمایش سروش طاهری، مانلی حسین‌پور و مهبد قناعت‌پیشه هستند.

احمدی قاجار کارگردان این نمایش گفت: با توجه به اینکه نمایش ما با شب‌های ماه مبارک رمضان همراه شده، استقبال از کار برخی شب‌ها خوب و برخی شب‌ها هم خوب نبوده است، اما در کل بخواهم بگویم استقبال خیلی خوبی نداشتیم.

وی درباره انتخاب سالن انتظامی برای اجرای کارشان گفت: ما کار را برای بازبینی براساس فراخوان سالن نیمه اول سال ۹۷ به سالن انتظامی فرستادیم که در آن فراخوان هم مورد قبول قرار گرفت.

احمدی قاجار با بیان اینکه نخستین بار است این کار را به صحنه می‌برند، گفت: سال گذشته نمایشی با همین عنوان در تماشاخانه پالیز اجرا شد که هیچ ربطی به نمایشنامه ما نداشت. متن کار ما از سال گذشته نوشته شد، حتی چند سال قبل‌تر هم توسط یک گروه که در شمال بودند به جشنواره فجر هم راه پیدا کرد که البته به این صورت نبود و این نمایشنامه الان به تکامل رسیده است.

وی درباره نمایشنامه توضیح داد: نمایشنامه به قلم فاطمه مکاری، قصه سه همکلاسی رشته هنر به نام‌های لیلا، کاوه و سیاوش است که پس از مدتی لیلا با یکی از این پسر‌ها ازدواج می‌کند، اما پسر دیگر معتاد و خیال پرداز شده و باعث رقم خوردن اتفاقات عجیبی در دل قصه می‌شود.

وی سبک کار را درامی اجتماعی در شیوه رئالیسم جادویی به شمار آورد و گفت: در بستر رئال اتفاقات و فضا‌های عجیب و غیر واقعی را می‌بینیم که زائده خیال و خیال پردازی‌های شخصیت قصه است.

احمدی قاجار اظهار داشت: خدا را شکر بازخورد‌های خوبی از کار گرفتیم و خوشحالم کاری که خودم دوست داشتم را به صحنه بردم تا الان هم مخاطبان کار را دوست داشتند به ویژه از این جهت که کار قصه‌نویی را معرفی می‌کند. بازیگران هم بازی خوبی را یک دست و روان با فضاسازی مناسب اجرا کردند.

وی درباره انتخاب بازیگران نمایش گفت: با تیم بازیگری قبلا کار نکرده بودم، اما همه خوب و همدل بودند و خیلی از آن‌ها انرژی گرفتم و خوشبختانه این کار علی رغم بی‌مهری‌ها و نبود نگاه دولتی و نظارتی به نظرم موفق عمل کرد. در صورت امکان تمایل دارم کار را دوباره در سالن دیگری به صحنه ببرم. نمایش جدید هم در دست داریم که پس از اجرای این کار و طی کردن زمانی برای استراحت دست به کار می‌شویم.

وی درباره زمان اجرای کار گفت: این نمایش تا ۲۲ خرداد هر شب ساعت ۲۱ به استثنای تعطیلات شب‌های قدر به صحنه می‌رود.

احمدی قاجار همچنین اظهار داشت: با توجه به تغییراتی که در سیستم مدیریتی هنر‌های نمایشی پیش آمده، ما خوش‌بین و امیدوار به شرایط تئاتر هستیم و همین خوش‌بینی هم باعث می‌شود که به کار تئاتر ادامه دهیم امیدوارم اتفاقات خوبی با روی کار آمدن شهرام کرمی که خودش هم از دل تئاتر کشور است، در کشور رخ دهد.

وی با تأکید بر اینکه سیستم دولتی تئاتر می‌بایست بر گروه‌های جوان تئاتر سرمایه‌گذاری و از آن‌ها حمایت کند، یادآور شد: بخش خصوصی باید به دست خود چهره‌هایی که کارهایشان را از طریق سلبریتی‌ها جلو می‌برند، سپرده شود. آن‌ها هر جایی جدا از سالن‌های خصوصی بخواهند اجرا بروند، مخاطب خود را دارند چرا که تماشاگر به خاطر آن‌ها هر جایی می‌رود.

این کارگردان تئاتر افزود:، اما مکان‌هایی مثل تماشاخانه ایرانشهر و انتظامی که البته آقای رجبی معمار این سالن انتظامی را به دست جوانان دانشجو و هنرمندان کم سن‌تر سپرده و به نظرم تئاتر شهر، سنگلج، محراب و سالن‌هایی از این دست نیز موظف هستند از کار‌هایی که وابسته به چهره‌های سلبریتی نیستند و جوانان کار می‌کنند، حمایت کند تا آن‌ها هم بتوانند مدتی خود را معرفی کرده و مخاطب خاص خود را پیدا کنند.

وی در پایان گفت: اینطور نباید باشد که همه چیز در دست چهره‌ها باشد و هنرمندان جوان تئاتر در حاشیه قرار بگیرند و آن‌ها یا بیکار باشند یا تماشاچی دوستان سلبریتی!

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت