تابناک: قفسه کتابخانهها شامل طیف گستردهای از کتابها در عناوین و محتوای مختلف است. برخی از آنها در میان برگهای خود دنیایی از شناخت و معرفت دارند و در مقابل برخی دیگر عجیب و مرموز میباشند. در این گزارش با عجیبترین کتابهای چاپ شدهی جهان آشنا خواهید شد:
کتاب Codex Seraphinianus این کتاب به زبان نامفهومی توسط یک مهندس معمار به نام «لوئیجی سیراوینی» نوشته و در سال ۱۹۸۱ میلادی منتشر شده است. تاکنون هدف از نگارش این کتاب مشخص نیست و طبیعتا طبقه بندی آن نیز براساس موضوع امکانپذیر نمیباشد. کتاب مجموعهای از نقاشیهای عجیب است که با دست خط خود نویسنده توضیحات نامفهومی درباره آنها داده شده است. کارشناسان نیز تاکنون موفق به رمزگشایی آن نشده اند. نوشتن کتاب سی ماه از نویسنده وقت گرفته است.
کتاب Smithfield Decretals کتاب عجیب دیگری را پاپ «گریکوریوس نهم» و به عنوان کتاب قانون کلیسا در قرون وسطا به نگارش
درآورده است. این کتاب به روش غیر مرسوم نوشته شده و دارای محتوای عجیب است؛ برای مثال خرگوشهای غول پیکری که انسانها را سر میبرند، موجودات افسانهای و نقاشیهای عجیب دیگری در آن به چشم میخورد که منطق روایی ندارند. این نقاشی و محتوای آن، کتاب گریکوریوس را از سایر کتابهای مشابه متمایز میکند.
کتاب Soyga نویسندهی این کتاب ریاضیدانی به نام (جان دی) است که در سال ۱۵۵۲ میلادی آن را نوشته است. او به عوالم روحی ایمان داشت. گردآوری و انتشار کتاب از سوی کتابخانهی لندن انجام شده و قبل از انتشار آن در سال ۱۹۹۴، قرنها گم شده بود. این کتاب چهل هزار نامه که به روش تصادفی مرتب شده اند را در برمی گیرد. گفته میشود که حاوی طلسمهای جادویی است.
کتاب prodigiorum ac ostentorum chronicon این کتاب حاوی تعداد زیادی نقاشی است که به نوعی تاریخ مصور حیات بشر از آغاز زمان را به تصویر
میکشد. بلایای طبیعی، زمین لرزه ها، برخورد شهاب سنگ با زمین و هیولاهای دریایی و... از موضوعات کتاب هستند. کتاب در سال ۱۵۵۷ نوشته شده است.
کتاب The Story Of The Vivian Girls این کتاب رمان عجیب و پیچیدهای از (هنری دارگری) است. او نگهبانی در ایالت شیکاگو آمریکا بود که کتابش پس از مرگ او کشف شد. کتاب مورد نظر شامل ۱۵ هزار صفحه است که شامل نقاشیهای متنوع از دنیاهای خیال انگیز است.
دیدگاه تان را بنویسید