سخنان عجیب کارگردان پرحاشیه درباره یک فیلم توقیفی/ فرح‌بخش: باید مجسمه سازنده «خانه پدری» را طلا گرفت!

کد خبر: 703604

محمدحسین فرح‌بخش تهیه‌کننده و کارگردان پرحاشیه سینما گفت: فیلم «خانه پدری» از نظر من ارزنده است. منتها متحجرین جلو آن را می‌گیرند. یادم می‌آید زمان صدارت آقای شمقدری به ما فیلم را نشان دادند و نظر ما را جویا شدند که گفتم فیلم خوبی است و باید مجسمه سازنده آن را طلا گرفت و جلوی سردر وزارت ارشاد نصب کرد! برخی از مسئولان ما لیاقت ندارند که تشخیص دهند فیلمی مثل «خانه پدری» فیلم خوبی است که باید ساخته و اکران شود.

سخنان عجیب کارگردان پرحاشیه درباره یک فیلم توقیفی/ فرح‌بخش: باید مجسمه سازنده «خانه پدری» را طلا گرفت!
محمدحسین فرح بخش
سرویس فرهنگی فردا: محمدحسین فرح‌بخش که در طی سال‌های اخیر با ساخت فیلم‌هایی چون «خصوصی» و «مستانه» بارها سعی کرده بود تا به خط قرمزهای عرفی جامعه نزدیک شود، به تازگی فیلم سینمایی «پاتو تو کفش من نکن» را روانه پرده سینماها کرده است.
فیلمی که پیش از آغاز اکران خود به واسطه محتوای غیراخلاقی خود با اعتراض بسیاری از رسانه‌ها روبرو شد و حتی لقب «50 کیلو آلبالو دوم» به آن داده شد که سرانجام آن عذرخواهی وزیر ارشاد از مراجع بابت نمایش آن شده بود.
فرح بخش که مدتی پیش در گفت‌وگویی طرح این موضوعات درباره اثر جدیدش را کار خناسان معرفی کرده بود؛ به تازگی و به بهانه اختصاص درجه بندی به فیلم جدیدش با روزنامه شرق گفت‌وگو کرده و از نمایش عمومی خانه پدری حمایت کرده و حتی مدعی شده که باید مجسمه سازنده آن را طلا گرفت و جلوی سردر وزارت ارشاد نصب کرد.
وی در این گفت‌وگو در ارتباط با اختصاص درجه بندی سنی ١٢+ به فیلم «پاتو تو کفش من نکن» گفت: «واقعیت این است که از نظر من این فیلم را بچه زیر پنج سال هم می‌تواند ببیند، اما درنهایت با این عنوان که «برای کودکان زیر ١٢ سال توصیه نمی‌شود و نه‌اینکه ممنوع است» توانست اکران شود. هرچند که من می‌دانم ریشه این بحث به کجاها برمی‌گردد! بااین‌حال خوشحالم که از همان ابتدا مردم از آن استقبال کرده‌اند. البته پیش از این هم برخی از فیلم‌ها همچون «مصائب شیرین»، به کارگردانی علیرضا داوودنژاد با درجه‌بندی ١٨+ در سینما‌ها اکران شده بود.»
کارگردان فیلم «آب‌نبات چوبی» درباره تفاوت درجه‌بندی ١٢+ با ١٨+ به «شرق» گفت: «اگر تفاوت این مورد را فهمیدید، به من هم بگویید! من خودم نمی‌دانم اینها چه فرقی دارند.»
این تهیه‌کننده و کارگردان سینما که سابقه تولید آثار فاخری! همچون «آس و پاس»، «شانس، عشق، تصادف»، «دختر شاه پریون» و «شارلاتان» را دارد، در ادامه این گفت‌وگو با دفاع از آثاری که خود در تولید آن‌ها نقش داشته است و در برابر این پرسش که «برخی‌ها معترض هستند که چرا فیلمی مثل خانه پدری نمی‌تواند اکران شود، درحالی‌که فیلم‌های فرح‌بخش همیشه شرایط اکران‌شدن را دارند» اظهار کرد: «اول اینکه مگر فیلم «پاتو تو کفش من نکن» چه اشکالی دارد که نباید پخش شود؟ معنی‌اش این است که هر فیلمی که فرحبخش می‌سازد، ‌نباید پخش شود؟! من می‌دانم که متحجرین با این نوع سینما مخالف هستند. متأسفانه باید بگویم که همواره چوب لای چرخ ما گذاشته‌اند، اما ما تنها بخش خصوصی مستمری از ابتدای انقلاب هستیم که همواره و به‌طور مستمر کار می‌کنیم، اما نه وامی به ما تعلق گرفته و نه حمایتی از ما شده. منتها این بخش خصوصی همواره به خدا توکل کرده است».
فرح‌بخش در ادامه با اشاره به فیلم توقیفی خانه پدری که آن نیز قرار است با اعمال درجه بندی سنی در سینماها به نمایش درآید، گفت: فیلم «خانه پدری» از نظر من ارزنده است. منتها متحجرین جلو آن را می‌گیرند. یادم می‌آید زمان صدارت آقای شمقدری به ما فیلم را نشان دادند و نظر ما را جویا شدند که گفتم فیلم خوبی است و باید مجسمه سازنده آن را طلا گرفت و جلوی سردر وزارت ارشاد نصب کرد. این فیلم یک واقعیت تلخ این فرهنگ مملکت را به تصویر کشیده که باید از آن حمایت کرد. منتها برخی از مسئولان ما لیاقت ندارند که تشخیص دهند فیلمی مثل «خانه پدری» فیلم خوبی است که باید ساخته و اکران شود.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

فروش اسکوربرد ورزشی

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت