خبرگزاری ایسنا: «واشنگتن پست» نوشت: «ترامپ»، «استفن کینگ» را در توییترش بلاک کرد اما «جی.کی. رولینگ» به نجاتش آمد. بلاک شدن توسط «دونالد ترامپ» هزینه زیادی ندارد؛ کافی است شما جوکی توهینآمیز یا یکGif خندهدار درباره او منتشر کنید. بلاک شدن توسط رئیسجمهور جدید آمریکا به نشان افتخاری برای کاربران توییتر تبدیل شده که یکی از مشهورترین آنها «استفن کینگ» جنایینویس سرشناس آمریکایی است. «کینگ» از منتقدان سرسخت «ترامپ» است که پیشتر اعلام کرده بود ترس بزرگ او، رئیسجمهور شدن «ترامپ» است. او طی ماههای گذشته با پستهای طنزگونه و خلاقانه تا میتوانسته به «ترامپ» و خانوادهاش تاخته و در نتیجه از سوی رئیسجمهور کشورش بلاک شده است. اما او در این مسیر تنها نمانده و «جی.کی. رولینگ» نویسنده انگلیسی رمانهای «هری پاتر» که او هم از منتقدان فعال سیاستهای «ترامپ» است، به کمکش آمده است. روز گذشته «کینگ» که نویسنده رمانهای معروفی چون «مسیر سبز» و «رستگاری در شائوشنک» است، توییت کرد: «ترامپ من را بلاک و از خواندن توییتهایش منع کرده. شاید مجبور شوم خودم را بکشم.» او اخیرا در توییتر خود درباره «ایوانکا ترامپ» نوشته بود:
«اگر ایوانکا ترامپ هم مثل بعضی از ما در مزرعه روستایی بزرگ میشد، میفهمید که پدرش دقیقا دارد هرچه را کاشته شده درو میکند.» اما بعد از بلاک شدن «کینگ» خیلی طول نکشید که «رولینگ» هم وارد ماجرا شد و خطاب به همکار آمریکاییاش، توییت کرد: «من هنوز دسترسی دارم. پستهایش را برایت دایرکت میکنم.» نویسنده «برج تاریک» از جمله چهرههایی بود که به شدت با روی کار آمدن «ترامپ» جمهوریخواه مخالف بود و بارها در پستهای توییتریاش به او تاخته است. او اکتبر سال گذشته، پیش از انتخابات نوشت: «جدیدترین داستان ترسناک من: روزی روزگاری مردی بود به نام دونالد ترامپ که میخواست رئیسجمهور شود. بعضی از مردم هم میخواستند او در انتخابات پیروز شود.» او همچنین در واکنش به قانون ضدمهاجران مسلمانی که «ترامپ» اوایل دوران ریاستجمهوری خود وضع کرد و جنجالهای بسیاری به پا کرد، نوشت: «ولگردی را تصور کنید که در مخزن گاز یک ماشین گرانقیمت و خوب، شکر میریزد. «ترامپ» همان ولگرد است و آمریکا، آن ماشین.» «دونالد ترامپ» تاکنون بسیاری را در توییتر خود بلاک کرده و این مساله برای برخی از کاربران توییتر حکم مدال موفقیت را دارد. با این حال بعضی
هم از این جریان ناراحت میشوند و در فضای مجازی واکنش نشان میدهند. یکی از این نمونهها صفحه «VoteVets» است که به بیش از ۵۰۰ هزار سرباز باسابقه، خانوادهها و حامیان آنها تعلق دارد. این گروه قانون ضدمهاجر و ضدمسلمان را که «ترامپ» وضع کرده بود، کاری «خلاف قانون اساسی و اخلاقیات» که امنیت ملی را به خطر میاندازد، خواند و همین مساله باعث شد از سوی «ترامپ» بلاک شود. بعد از این اتفاق «VoteVets» توییت کرد: «فرمانده کل قوا میتواند VoteVets@ را که صدای ۵۰۰ هزار کهنهسرباز و خانوادههای آنهاست، بلاک کند اما ما ساکت نخواهیم شد.» پس از این جریان «تد لیو» نماینده دموکرات مجلس ایالات متحده آمریکا در توییتر خود از این که «ترامپ» تمایل ندارد صدای بیش از ۵۰۰ هزار کهنهسرباز کشورش را بشنود، ابراز تاسف کرد.
دیدگاه تان را بنویسید