خبرگزاری ایسنا: این بازیگر ابراز امیدواری کرد، زحمت و تلاشی که نزدیک به ۱۰ سال برای این مجموعه کشیده شده است به ثمر بنشیند و برای تماشاگران خوشایند باشد. او دربارهی حاشیههایی که برای مجموعه «سرزمین کهن» پیش آمد و توقف دو سالهی آن، اظهار کرد: اتفاقی که برای این سریال افتاد خیلی برایم عجیب بود؛ چرا که بیعدالتی در این سریال رخ داد. به هیچ عنوان نگاه سازندگان و نویسنده و عوامل در جهتی نبود که بخواهند کوچکترین افترا را به شخصیت، طیف و نژادی بزنند و هیچگاه در مخیله هیچ کدام از عوامل نمیگنجید چرا که به هر حال ما در یک کشور زندگی میکنیم و همه آدمها در جایگاه شغلی که قرار دارند برای همه قابل احترام هستند. ضیایی ادامه داد: متأسفانه این اتفاق در سالهای اخیر نه در مورد «سرزمین کهن» بلکه در مورد سریالهای دیگر هم افتاده است. از جمله سریال «در مسیر زایندهرود» که با آقای حسن فتحی کار کردم و برایم تجربه تلخی بود. مطمئنا به هیچ عنوان در پس ذهن سازندگان قضیهای وجود نداشته است، اما وقتی چنین تهمتهایی به آدمها زده میشود خیلی تلخ و آزاردهنده است. او در بخش دیگری از گفتوگوی خود با اشاره به اینکه از فاز دوم
«سرزمین کهن» به این مجموعه ملحق شده است، یادآور شد: در فاز یک شخصیتی که من ایفاگر آن هستم یک بچه هشت ساله است که بازیگر دیگری آن را بازی کرد اما از ابتدای فاز دوم به این کار ملحق شدم و نقش اکبر که از خانواده اوس حسین است و از وابستگان خانواده مادری رهی، شخصیت اصلی قصه است را ایفا میکنم.
ضیایی با بیان اینکه نقش خود را در مجموعه «سرزمین کهن» به دلیل روندی که در یک تاریخ مشخص طی میشود، دوست دارد، توضیح داد: نقشم در این مجموعه به دلیل تغییراتی که در روند قصه ایجاد میشود، فراز و نشیبهای زیادی دارد. از یک بچه ساده معمولی گرفته تا سربازی رفتن و دوران سربازی و سپس شرایطی که بر او حاکم میشود و زمانی که کم کم وارد سال ۵۴ میشود دچار اعتیاد شدید میشود. رهی شخصیت اصلی داستان او را نجات میدهد و سپس قصههایی که با نجات پیدا کردن ایجاد میشود و در جهتی که رهی حرکت میکند او هم کم کم ایدئولوژی نگاه میگیرد. این روندی است که این شخصیت داشته و برایم جذابیت خاصی دارد که بخش عمده آن در فاز سه اتفاق میافتد. اما در فاز دوم هم با توجه به تاریخی که روایت میشود برایم جذابیت زیادی دارد.
دیدگاه تان را بنویسید