معنی بایکوت رسانه ای چیست؟

کد خبر: 584817

این روزها بارها شاهد هستیم که می‌گویند فلان فیلم یا فلان بازیگر Actor بایکوت شده است. این اصطلاح بایکوت رگ و ریشه سیاسی دارد و نتیجه غلبه نگاه سیاسی به حوزه فرهنگ و هنر است

رکنا: این روزها بارها شاهد هستیم که می‌گویند فلان فیلم یا فلان بازیگر Actor بایکوت شده است. این اصطلاح بایکوت که رگ و ریشه سیاسی دارد؛ در بسیاری از موارد فقط و فقط یک ابزار تبلیغی‌ست که توسط عوامل تصمیم‌گیرنده فیلم موردنظر و برخی رسانه‌های وابسته شایع می‌شود تا به جریان فروش یک اثر کمک کند.
احمد طالبی نژاد درباره اینکه بایکوت چیست و چگونه در سینما Cinema اعمال می‌شود به ایلنا می‌گوید: بایکوت دو حالت بیشتر ندارد: یکی از طرف بدنه سینما شکل می‌گیرد و یکی از طرف مردم. بدنه سینما برایش فرقی نمی‌کند که فیلم درباره چیست یا چه ایدئولوژی‌ای را دنبال می‌کند. آنها فقط به این فکر می‌کنند که فیلم بفروشد. اگر فیلم بفروش باشد؛ برایش هزینه می‌کنند اگر بفروش نباشد؛ قطعا خیلی هم برایش هزینه نمی‌شود. منتقد سینما در ادامه می‌گوید: اگر مردم فیلمی را بایکوت کنند احتمالا به دلیل آن است که اولا؛ سوابق منفی‌ از کارگردان یا هریک از عوامل اصلی در ذهن‌شان ایجاد شده و دوم اینکه پس از دیدن فیلم آگاهانه تصمیم به حذف آن از خاطره بصری سینمای کشور می‌گیرند به این ترتیب مردم یک فیلم را بایکوت می‌کنند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت