شبکه «پیام رسان سروش» در راه است
رییس سازمان صداوسیما امروز طی سفری به شهر قم با آیات عظام دیدار کرد و از راه اندازی شبکه های تعاملی آی پی تی وی و شبکه پیام رسان سروش خبر داد.
عبدالعلی علی عسکری در ابتدای سفر یک روزه خود به قم، با حضور در بیت آیت الله صافی گلپایگانی با وی دیدار کرد.
آیتالله صافی گلپایگانی در دیدار رییس رسانه ملی، ضمن قدردانی از خدمات سازمان صداوسیما، کار این سازمان را مهم ارزیابی کرد و افزود: این اهمیت، مسئولیت کار رسانه ملی را هم بیشتر می کند.
رعایت حجاب و محرم و نامحرم موجب رضای امام زمان (عج) خواهد شد
وی تأکید کرد: برنامههای صداوسیما باید دینی و اسلامی تهیه شود تا اثرگذاری آن بیشتر باشد. رعایت نکاتی چون محرم و نامحرم و حجاب در برنامههای رادیو و تلویزیون موجب رضای امام زمان (عج) خواهد شد. همچنین باید برای مسلمانان و شیعیان خارج از مرزهای ایران برنامههای مناسب در شبکههای برونمرزی پخش شود.
آیت الله صافی همچنین خواستار ارتقای برنامههای رادیو معارف و پوشش سراسری آن شد و تصریح کرد: فعالیتهای صداوسیما باید موجب عزت ایران شود.
آیتالله نوری همدانی نیز در دیدار رییس رسانه ملی وظیفه صداوسیما را سنگین توصیف کرد و با اشاره به نقش این سازمان در حوزه فرهنگ، خواستار توجه بیشتر به حوزههای علمیه و علمای دینی که در حوزه فرهنگ اثرگذارند، شد تا تأثیر برنامههای این سازمان بیشتر شود.
تولید برنامه برای پاسخگویی به دشمنی صهیونیست ها
وی با اشاره به تلاش رسانههای معاند برای ضربه زدن به اسلام عنوان کرد: این رسانهها برای دشمنی با اسلام با تمام قوا به میدان آمدهاند و صداوسیمای جمهوری اسلامی باید با قدرت پاسخ آنان را بدهد.
آیتالله نوری همدانی همچنین نسبت به دشمنی عمیق صهیونیستها با ایران اسلامی هشدار داد و خواستار تولید برنامههایی در رادیو و تلویزیون برای پاسخگویی به این دشمنی ها شد.
وی همچنین بر توجه بیشتر رسانه ملی به موضوع حجاب در برنامهها تأکید کرد.
تاکید بر اخلاق
آیت الله مکارم شیرازی نیز در دیدار رییس رسانه ملی، بر اهمیت کار صداوسیما تأکید و بیان کرد: اخلاقیات از مهمترین موضوعاتی است که باید مستقیم و غیرمستقیم در برنامههای صداوسیما بر آن تأکید کرد.
وی همچنین خواستار همکاری صداوسیما با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تقویت شبکه ملی اطلاعات شد.
اهتمام به اصلاح جامعه
آیتالله موسوی اردبیلی هم در دیدار با علی عسکری بر توجه بر احکام اسلامی در برنامههای صداوسیما اشاره کرد و گفت: صدا و سیما موجب عزت مملکت است و لذا باید برای اصلاح جامعه اهتمام داشته باشد.
وی همچنین برای موفقیت رسانه ملی برای رسیدن به اهداف خود دعا کرد.
علی عسکری در این دیدارها ضمن بیان گزارشی کامل از فعالیتهای این سازمان تصریح کرد: تلاش می کنیم همه برنامهها در جهت ترویج دین و فرهنگ اسلامی و مطابق با منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی در جهت دین، اخلاق، امید و آگاهی بخشی باشد.
فعالیت ۲۱۷ شبکه ماهواره ای علیه نظام
رییس رسانه ملی با اشاره به فعالیت ۲۱۷ شبکه ماهوارهای علیه نظام جمهوری اسلامی، گفت: تلاش می کنیم علاوه بر شبکههای برونمرزی و داخلی، رادیوهای اینترنتی را نیز برای رساندن پیام انقلاب اسلامی راهاندازی کنیم.
وی توجه ویژه به اقتصاد مقاومتی و نشان دادن روحیه امید و فعالیت را از دیگر برنامههای سازمان صداوسیما دانست و از راهاندازی شبکه ایران کالا برای معرفی رایگان تولیدات داخلی خبر داد.
علی عسکری همچنین با اشاره به وجود ۸۰ هزار مسجد در کشور گفت: سازمان صداوسیما تلاش می کند این مساجد فعال باشند چرا که هر یک از این مساجد کانونی برای تبلیغ اسلام هستند و می توانند نقش مؤثری در مقابله با تهاجم فرهنگی داشته باشند.
راه اندازی شبکه تعاملی و شبکه پیام رسان سروش
رییس رسانه ملی همچنین از ورود این رسانه به فضای مجازی سخن گفت و راهاندازی شبکه تعاملی IPTV را از برنامههای سازمان صداوسیما عنوان کرد. وی همچنین از راهاندازی شبکه پیام رسان سروش در صداوسیما خبر داد.
علی عسکری امروز همچنین با حجت الاسلام سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) و امام جمعه قم دیدار کرد.
حجت الاسلام سعیدی در این دیدار ضمن تبریک انتصاب علی عسکری به ریاست سازمان صداوسیما، تأکید کرد: برنامههای سیاسی، اقتصادی و طنز در این رسانه باید فاخر و ارزشمند باشند که البته مدتی است این امر در برنامههای صداوسیما دیده می شود.
امام جمعه قم به اهمیت تولید برنامههایی با محتوای معارفی و دینی اشاره و تأکید کرد: همه تولیدات باید برای رضای خدای تعالی و مصالح دینی باشد.
پس از این دیدارها رییس و معاونان سازمان به زیارت حرم مطهر حضرت معصومه (س) رفتند و نماز جماعت ظهر و عصر را اقامه کردند.
رییس و معاونان سازمان در ادامه روز با آیات عظام سبحانی، علوی گرگانی و هاشمی شاهرودی نیز دیدار کردند.
در انتخاب مجریان، بازیگران و برنامه سازان دقت شود
آیت الله سبحانی در دیدار رییس رسانه ملی، با اشاره به ضرورت تقویت برنامههای دینی و معارفی صداوسیما اظهار کرد: مجاهدتهای نظام در توجه به آموزههای دینی و معارفی سبب شده است ندای اسلام و ایران در سراسر جهان شنیده شود.
وی با اشاره به بیانات بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) که صداوسیما را دانشگاه انسانساز نامیدند، افزود: مسئولیت در صداوسیما بسیار سنگین است چرا که باید برنامهها سازنده، اخلاقی و دینی باشد و مردم را متوجه وظایف خود کند که بحمدالله به نسبت سایر رادیوها و تلویزیونهای جهان در شرایط بهتری قرار داریم. رسانهها سازنده شخصیت انسانها هستند پس باید غذایی که به فکر آنها داده میشود، آنها را به سعادت و کمال سوق دهد که بحمدالله این موضوع نیز رعایت میشود. در انتخاب مجریان، بازیگران و برنامه سازمان باید دقت شود چرا که آنها الگوی مردم هستند و به جامعه بهویژه جوانان خط میدهند.
آیتالله سبحانی با اشاره به فعالیت رسانههای معاند و مغرض در انکار واقعه غدیر خاطر نشان کردند: باید در این زمینه تلاش بیشتری شود و از مناظره بین اهل تسنن و تشیع برای بیان واقعیات و آشکار شدن حقایق بهره گرفت.
وی با تجلیل از فعالیتهای رادیو قرآن و معارف عنوان کرد: تمام تلاشهای صورت گرفته در مسیر تبلیغ و ترویج فرهنگ اهلبیت(ع) بوده و این موضوع قابلتقدیر است.
رادیو معارف به معاونت صدا بازگردد
آیتالله علویگرگانی در این دیدار ضمن توصیه به توجه ویژه بر محتوای تولیدات رسانه ملی گفت: گزارش ارائه شده در این جلسه در خصوص فعالیتهای صداوسیما بسیار مسّرتبخش و امیدآفرین است و از اینکه جنابعالی بهعنوان رییس صداوسیما سکان رسانه ملی را در اختیار دارید خوشحالیم.
وی با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) در خصوص پذیرش مسئولیت در جامعه اسلامی تصریح کرد: بهنظر اینجانب در سراسر کشور و در مقایسه با تمامی مسئولیتها، مسئولیت اداره سازمان صداوسیما از جمله سختترین مسئولیتهاست چرا که باید خواستهها و رضایت لایههای مختلف مردم را مورد توجه قرار داد.
آیتالله علویگرگانی تصریح کرد: با توجه به وجود سلایق مختلف در جامعه ایرانی، کسب رضایت نسبی مخاطبان میتواند کارنامه قابلقبولی برای پذیرش مسئولیت باشد. نگاه مردم جهان به رادیو و تلویزیون کشور ما بسیار خاص است و میتوان گفت دنیا نگاهش به جمهوری اسلامی ایران است، پس باید دقت بیشتری در این زمینه داشت. تبلور جامعه دینی را میتوان از رسانه ملی به تصویر کشید و آن را بهعنوان طراز و الگو به جامعه جهانی معرفی کرد.
وی به بهرهگیری بیشتر از ظرفیت دینی و معارفی تأکید کرد و گفت: همه شرایط برای بهوجود آمدن یک رسانه قوی در عرصه دین فراهم است و با کمی تأمل و دقت میتوان به آن نقطه آرمانی دست یافت.
آیت الله علوی گرگانی بازگرداندن ساختار رادیو معارف به معاونت صدا را از جمله برنامههای ریاست سازمان دانست و در خواست کرد با توجه به فعالیت موفق این رسانه دینی، در خصوص ساختار اداری این رادیو تجدید نظر شود که ریاست سازمان در این خصوص قول مساعد داد.
ورود صداوسیما به مباحث گفتگومحور که وحدت مسلمانان را در پی دارد
آیتالله هاشمیشاهرودی نیز به نقش صداوسیما در ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: توجه به ابعاد مختلف فرهنگی و سیاسی جامعه دو مقوله مهم هستند که در رسانه ملی با حساسیتی خاص دنبال میشود. جنگ نرم دشمن علیه تشیع و اهل تسنن با ورود به مسائل اعتقادی رخ میدهد که در این میدان، صداوسیما در خط مقدم قرار دارد و رسالت سنگینتری را برعهده دارد. اکنون جبهه بسیار گستردهای پیش روی مردم قرار گرفته است که میتوان از آن بهعنوان یک جنگ تمامعیار یاد کرد.
وی مهمترین معضل در جهان اسلام را رشد و نفوذ تفکر وهابی دانست و جریان تکفیری و داعشی را خطری بزرگ برای جهان بهویژه دنیای اسلام خواند.
آیتالله هاشمیشاهرودی منشأ شکلگیری تفکر وهابیگری را توطئه دشمنان برای مقابله با انقلاب اسلامی برشمرد و اظهار کرد: قبل از انقلاب اسلامی، تفکر وهابی محدود به مکانی خاص بود و ترویج نداشت اما با ظهور انقلاب و گسترش تفکر ناب انقلاب اسلامی در سراسر جهان اسلام، زمینههای تقویت و گسترش تفکر وهابیگری با هدف مقابله با انقلاب اسلامی فراهم شد و مورد حمایت دشمنان انقلاب و کشور قرار گرفت.
وی تخریب چهره انقلاب و روحانیت تشیع را از برنامههای دشمنان و طراحان تفکر داعشی و وهابی دانست و گفت: مستندات روشنی در خصوص این اهداف شوم وجود دارد که نشان میدهد همگی بر مبنای جلوگیری از رشد فرهنگ شیعی در سایر کشورها بوده است. اندیشه ناب امام راحل (ره) به تمام دنیا صادر شده و تمام آزادگان جهان با این فرهنگ ناب آشنا هستند و باید نسبت به گسترش این موضوع با حضور صاحبان فضل و علم و کارشناسان متبحر از طریق رسانه ملی اقدام کرد.
آیتالله هاشمی شاهرودی با تأکید بر نقش و جایگاه صداوسیما بهعنوان رسانهای تأثیرگذار در عرصه جهانی گفتگو در حوزه مباحثی که وحدت مسلمانان را در پی خواهد داشت، مورد تأکید قرار داد و خواهان ایجاد و تقویت چنین برنامههایی بهخصوص در حوزه برونمرزی شد.
در ابتدای این دیدارها، علی عسکری رییس سازمان صداوسیما با ارائه گزارش از برنامهها و سیاستهای رسانه ملی در دوره جدید فعالیتهای سازمان، توجه ویژه به موضوعات فرهنگی، سیاسی و اقتصادی کشور و همچنین توجه به مسائل جهان اسلام را از اولویتهای رسانه ملی دانست.
قائم مقام رییس سازمان، معاون امور استانها و معاون منابع مالی و سرمایه انسانی در این سفر رییس سازمان را همراهی کردند.
دیدگاه تان را بنویسید