معرفی فیلم های شاخص روز اول جشنواره عمار در سینما فلسطین + عکس
اکران آثار ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار از امروز به مدت هشت روز در سینما فلسطین آغاز می شود. برخی از آثار شاخص روز اول اکران سینما فلسطین به شرح ذیل است:
سرویس فرهنگی فردا - اکران آثار ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار از امروز به مدت هشت روز در سینما فلسطین آغاز می شود. برخی از آثار شاخص روز اول اکران سینما فلسطین به شرح ذیل است :
مستند «از هیروشیما تا لوزان» - سالن شماره یک - ساعت 14/40
مستند «از هیروشیما تا لوزان» به کاردگردانی علیرضا بوالی روایت متفاوتی از تلاشهای آمریکا و غرب برای ایجاد انحصار در فناوری هستهای و ایجاد مانع در مسیر پیشرفت ایران است.
نیمی از این مستند خارج از ایران تصویربرداری شده است و به گفتوگو با اساتید دانشگاه و دانشجویان کشورهای مختلف اروپایی و آمریکایی در خصوص برنامه هستهای ایران و فشارهای غرب و همچنین استفادههای دو گانه از فناوری هستهای در جهان میپردازد.
همچنین در این مستند با شخصیتهایی مانند دکتر اکبر اعتماد اولین رئیس سازمان انرژی اتمی ایران پیش از انقلاب در رابطه با این روزهای صنعت هستهای کشور گفتوگو صورت گرفته است.
برخی اساتید مطرح دانشگاه در ایران نیز در این مستند به واکاوی سیاستهای غرب در مذاکرات هستهای پرداختهاند، «از هیروشیما تا لوزان»، ضمن به تصویر کشیدن جنایات هستهای آمریکا در سالهای گذشته به مذاکرات اخیر در لوزان و بدعهدیهای آمریکا نیز اشاره خواهد کرد.
مستند «عروس وامنان» - سالن یک - ساعت 18
مستند «عروس وامنان» به کارگردانی فاطمه مرزبان پیرامون کشت زعفران در استان گلستان است که به خاطر هوای مرطوب، زمینه کشت آن مساعد نیست، اما در روستای وامنان حاج آقای احمدی چندین سال پیش بوته زعفران وحشی در اطراف روستا مشاهده میکند و به بررسی قابلیت های کشت زعفران در روستا می پردازد.
حاج آقا احمدی پس از موفقیت در کشت آزمایشی زعفران، به فکر کشت تجاری زعفران در روستا و تبلیغ این کسب و کار می افتد و با پیشنهاد وی اهالی وامنان که بدلیل ناشتن منبع درآمد به شهر مهاجرت می کردند، به روستا بازمی گردند.
فیلم داستانی «نامه های سنگی»- سالن یک- ساعت 16/20
«نامه های سنگی» به کارگردان فیلمساز جوان خوانساری، محمود عرفانی درباره احمد، کودکی است که پولی را که برای کمک به مدرسه آورده است گم میکند. او تلاش می کند تا پولش را به دست بیاورد.
مستند «پرونده ناتمام» - سالن یک - ساعت 18/30
مستند «پرونده ناتمام» در خصوص انفجار دفتر نخست وزیری در سال 60 است که منجر به شهادت رییس جمهور و نخست وزیر وقت میشود. به گفته جواد موگویی کارگردان این اثر، کار تحقیقاتی مستند، از سال 89 کار تحقیقاتی آن را شروع شده است ولی بدلیل باز بودن این پرونده امنیتی روند تحقیقاتی آن به سختی پیش رفت.
در این مستند، با متهمین پرونده، شاهدین، مسولین قضایی وقت، پرونده مامورین امنیتی مثل آقای اژه ای و مرحوم عسکر اولادی تا شاهدین و...صورت گرفت.
مستند «فرزند CIA » - سالن یک - ساعت 19/40
مستند فرزند CIA به کارگردانی ایمان گودرزی، مستندی در مورد ساواک است و نگاهی متفاوت به عملکرد و اقدامات ساوک، سازمان امنیت و اطلاعات کشور دارد که از زبان مأمورین سابق این سازمان مطرح میشود. در این مستند سعی شده که تحریفات اخیر جریان سلطنتطلب و ضد انقلاب درخصوص عملکرد رژیم پهلوی در برخورد با جریانات سیاسی و مذهبی مخالف رژیم به شکلی مستند پاسخ داده شود.
روشهای ساواک از زمان جذب نیرو تا آموزش و استفاده از نیروها از بخشهای این مستند است که در خاطرات اعضای سابق این سازمان بیان میشود. دستگیری و نحوه برخورد و شکنجه زندانیان سیاسی و نیز وابستگی به سرویسهای اطلاعاتی بیگانه در سازمان امنیت رژیم پهلوی از دیگر بخشهای این مستند است.
مستند «در قوطی عطار» - سالن دو - 19/45
مستند «در قوطی عطار» به کارگردانی حسنا فولادپور، در مورد قدیمیترین عطار تهران است که سوادی در حد مکتب خانه دارد ولی اینقدر مطالعات دارد که یک دوره پانزده ساله رئیس صنف عطاران بودند و مقالات متعددی در مجله اقتصادی به چاپ رسانده و در مجموع آدم با معلوماتی است، اما مسئله ای که او را متفاوت کرده بود ابعاد شخصیتی پیچیده ی او بود؛ چرا که او هم فعالیت های سیاسی داشته و هم از نظر اجتماعی و سبک زندگی، پیرو سبک زندگی دینی و قرآنی است.
فیلم داستانی «جای خالی» - سالن دو - 21/20
«جای خالی» به کارگردانی علی زندیه، درباره مادر شاغلی است که به همراه فرزندش به خرید آمده اند اما فرزندش بهانه میگیرد و اخلاق خوش به مادر نشان نمی دهد. مادرش او را به پارک می برد ... ولی درد فرزندش چیز دیگری است و آن درد تنهاییت!
مستند «میم مثل مسجد، آ مثل آتش» - سالن دو ساعت 21/30
مستند «میم مثل مسجد، آ مثل آتش» درباره به آتش کشیده شدن مسجد لولاگرتهران در روزهای فتنه سال 88 است که نویسندگی، پژوهشگری و کارگردانی آن را زهرا یزدان پناه به عهده داشتم و دفتر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، تهیه کنندگی آن را عهده دار بوده است.
دیدگاه تان را بنویسید