از موزه تا اپرا

کد خبر: 342078

سرویس فرهنگی « فردا »: حدود سه سال پیش بود که عزت‌الله انتظامی معروف به آقای بازیگر سینمای ایران تصمیم به اقدامی ارزشمند گرفت و پیشنهاد تبدیل خانه‌اش به موزه را مطرح کرد.

پس از این پیشنهاد خانه مذکور از انتظامی خریداری شد و با صرف هزینه هایی اقداماتی برای بهره برداری از آن صورت گرفت.

هرچند انتظار می رفت وقتی بازیگر پیشکسوت و موی سپید کرده ای چون انتظامی چنین بحثی را مطرح می کند، دولت و نهادهای مسئول عزم جدی تری برای تحقق این پروژه به خرج دهند و روند کارها را تسریع کنند که در عمل چندان این اتفاق نیفتاد.

به دلیل همین بی برنامگی ها و پیوسته نبودن حمایت ها و مشارکت ها بود که در این دو سال اخیر، هر بار یک روز را برای گشایش این خانه موزه تعیین می کردند، اما این مهم در روز مقرر به سرانجام نمی رسید که نمی رسید.

تا این که طبق گفته خود عمو عزت، عرصه بازیگری ایران قرار شد موزه عزت الله انتظامی با امکاناتی چون سالن نمایش، شهر فرنگ و گالری در ماه جاری و همزمان با جشن های اردیبهشت تئاتر بطور رسمی افتتاح شود، اما بستری شدن آقای بازیگر و مهم تر از آن نارضایتی او از طراحی خانه اش و تغییرات اعمال شده در آن بار دیگر این امر را به تعویق انداخت.

ظاهرا طراحی این خانه موزه که توسط بهروز غریب پور کارگردان تئاتر و اپراهایی چون لیلی و مجنون، حافظ و مولوی انجام شده، اصلا به مذاق انتظامی خوش نیامده است و باعث شده تا این دو چهره سرشناس هنر نمایشی کشور در عرصه رسانه ای کشور رودرروی یکدیگر قرار بگیرند.

غریب پور در واکنش به اعتراض آقای بازیگر از عملکرد خود دفاع کرده و گفته آقای انتظامی در جریان تمام مراحل بازسازی و طراحی مجموعه بوده و آن را تائید کرده است.

در نیت مثبت و نفس عمل این هنرمندان بزرگ تردیدی نیست و ای کاش اصلا این ماجرا رسانه ای نمی شد، اما حالا که کار به اختلاف سلیقه رسیده، باید با پادرمیانی زمینه رفع این کدورت و بهره برداری قریب الوقوع از این پروژه ارزشمند را فراهم کرد و این دو هنرمند بزرگ مانند همین عکس روی یکدیگر را ببوسند و این ماجرا و کدورت پایان خوشی داشته باشد.

منبع: جام جم آنلاین

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت