سرویس بین الملل «فردا»: ویلیام و کیت میدلتون پس از ۸ سال نامزدی روز جمعه ۲۹ آوریل ازدواج خواهند کرد. این درحالی است که کیت میدلتون به طبقه اشرافی انگلیس تعلق ندارد و سوژهای برای روزنامه نگاران انگلیسی شده است. این مراسم نیز به مانند مراسم پدر و مادر ویلیام اجرا خواهد شد.
به گزارش فردا، مجله فارین پالیسی در گزارش تصویری خود به سنتهای ازدواج در برخی از کشورها پرداخته است که از بعضی جهات قابل توجه است. کشورهایی چون پادشاهی سوازیلند در جنوب افریقا، بوتان در آسیا، موناکو در فرانسه و...
سواتی-پادشاه سوازیلند
در تصویر بالا، پادشاه سوازیلند- سرزمینی محاط شده در درون کشور افریقای جنوبی- در مراسم سنتی ازدواج در کشور خود شرکت کرده است. سواتی- پادشاه ۴۳ ساله این کشور- در حالی به این ازدواج دعوت شده که ۱۴ همسر دارد و شورای سلطنتی در این کشور همسران او را انتخاب میکنند. این شورای سلطنتی همچنین به تصمیم گیری در مورد صلاحیت حضور هر یک از این همسران در مراسمهای مختلف، میپردازد. پادشاهان این کشور برای حفظ رابطه خود با گروهها و اقوام مختلف در کشور، دختران آنها را به همسری میگیرند. برای مثال پدر سواتی، ۷۰ همسر داشت و ما حصل این ازدواجها ۲۱۰ فرزند بود. به هنگام برگزاری مراسم ازدواج، دختران جوان به حرکات موزون میپردازند و در این میان اگر پادشاه نظر خاصی به هر یک از آنها داشته باشد، آن دختر مجبور است تن به ازدواج با پادشاه بدهد. سواتی هم اکنون از ۱۴ همسر خود ۲۳ فرزند دارد.
سوئد، شاهزاده ویکتوریا و دانیل وست لینگ
ملکه ویکتوریا و دانیل وستلینگ در سال ۲۰۱۰، با یکدیگر ازدواج کردند. این ازدواج در حالی انجام شد که پدر شاهزاده ویکتوریا- کارل گوستاو- صراحتا با این ازدواج مخالف بود و اعلام کرد «داماد او به طبقه اشرافی تعلق ندارد و صرفا مربی ژیمناستیک دختر او بوده است». به رغم این گفتهها آنها با یکدیگر ازدواج کردند و در مراسم ازدواج انها ۱۲۰۰ نفر شرکت داشتند و ۵ میلیون نفر در نقاط مختلف جهان مراسم آنها را به طور زنده تماشا میکردند.
شاهزاده سایاکو و یوشیکو کورودا ژاپن
ازدواج شاهزاده ژاپن، بیشتر به ملودرام فیلمهای عاشقانه شباهت دارد. شاهزاده ژاپنی با پشت پا زدن به سنتها و رسوم خانوادگی خود، در سال ۲۰۰۵ با یوشیکی کورودا- کارمند دولت- ازدواج کرد. موافقت او با این ازدواج به معنای خروج او از خاندان سلطنتی و مبدل شدن او به شهروندی معمولی درجامعه ژاپن بود. در طول عمر ۴۵ ساله خاندان سلطنتی، یوشیکی اولین کسی بود که دست به چنین اقدامی زد و در سن ۳۶ سالگی- پس از موافقت خانواده با ازدواجش- خانواده را ترک گفت و با فرد مورد علاقه خود ازدواج کرد.
جیگمی وانگچوک- بوتان
جیگمی وانگچوک- پادشاه بوتان- در سال ۱۹۸۸ با ۴ خواهر متعلق به یک خانواده متشخص بوتانی ازدواج کرد. در مراسم ازدواج او که فقط خانوادههای مهم و موبدان معابد حضور داشتند، برای اولین کودک او نیز نامی تعیین شد. هم اکنون او صاحب هشت کودک است.
موناکو-شاهزاده رینر و گریس کلی
گریس کلی- بازیگر برنده اسکار- برای اولین بار شاهزاده رینر را در جشنواره فیلم کن فرانسه ملاقات کرد. سرانجام پس از ۶ ماه مکاتبات عاشقانه، شاهزاده رینر برای پیشنهاد ازدواج به امریکا مسافرت میکند و آنها در سال ۱۹۵۶ با یکدیگر ازدواج کردند. برای آماده کردن لباس عروسی گریس کلی، ۳۶ خیاط به مدت ۶ هفته مشغول به کار بودند تا اینکه توانستند لباس را آماده کنند. پس از ازدواج نیز او از دنیای بازیگری در هالیوود برای همیشه خداحافظی کرد.
اردن-ملکه رایانا و عبدالله دوم
کیت میدلتون تنها کسی نیست که از خانواده معمولی به کاخ سلطنتی راه میرسد. ملکه رانیا، همسر عبدالله دوم- پادشاه اردن- زمانی که فقط ۲۲ سال داشت و کارمند شرکت اپل بود، با عبدالله دیدار کرد. آنها در کمتر از دو ماه با یکدیگر ازدواج کردند و رد مراسمی سنتی در شهر امان ازدواج خود را جشن گرفتند.
انگلستان-ولیعهد چارلز و شاهزاده دایانا-کاملیا
دایانا در حالی که تنها ۱۹ سال داشت به ازدواج شاهزاده چارلز۳۲ ساله درآمد. مراسم ازدواج آنها در حالی برگزار شد که نزدیک به ۷۵۰ میلیون نفر در سراسز جهان، به تماشای آن نشسته بودند. این ازدواج اگر چه از نظر شکوه و جلال بسیار زیبا بود اما پایان تراژیکی داشت. در سال ۱۹۹۲ دایانا از چارلز جدا شد و در سال ۱۹۹۶ زندگی مشترک آن دو به پایان رسید. یک سال پس از آن نیز دایانا در حادثه رانندگی در فرانسه کشته شد. اما شاهزاده چارلز در سال ۲۰۰۵ با کاملیا ازدواج کرد.
دیدگاه تان را بنویسید