تصویربرداری سریال جاسوسی ایرانی در اروپا+ عکس
تصویربرداری فاز خارج از کشور مجموعه جاسوسی- امنیتی تلویزیون در یکی از کشورهای اروپایی تمام میشود و سریال برای آبانماه به آنتن سیما خواهد رسید.
خبرگزاری تسنیم: تیم سریال "خانه امن" که یکی از تولیدات تلویزیون محسوب میشود، به کارگردانی احمد معظمی و تهیهکنندگی ابوالفضل صفری راهی کشور اروپایی شد. پیشتر نیز دو گروه به صورت همزمان، یکی در داخل کشور و دیگری به صورت یک گروه بومی در کشور فرانسه در حال تصویربرداری بودند.
این مجموعه جاسوسی_امنیتی برای تصویربرداری سکانسهای خارج از کشور با حضور گروه اول فیلمبرداری به سرپرستی احمد گودرزی در کشور اروپایی مستقر شدند تا سکانسهای باقیمانده از فاز خارج از کشور این سریال را به اتمام رسانند و "خانه امن" به روزهای پایانی تولید نزدیک شود.
بخشی از سکانسهای خارج از کشور این سریال قبل از شیوع کرونا در کشور اروپایی دیگر تصویربرداری شده بود و هم اکنون گروه تولید در حال اتمام سکانسهای مذکورند. تولید مجموعه سریال "خانه امن" با بیش از ۳۰۰ لوکیشن داخلی و خارجی تا مهرماه به پایان میرسد.
نمایی از شایسته ایرانی در لوکیشن خارج از کشور سریال "خانه امن"
تیم پس تولید نیز کارِ خود را بعد از گذشت ۳۰ درصد از تصویربرداری آغاز کرده که برای آبانماه این سریال به آنتن سیما برسد. سریال "خانه امن" در ۵۰ قسمت طراحی شده و به قلم حسین ترابنژاد به نگارش درآمده است و تا به امروز نیز بازیگران متعددی جلوی دوربین احمد معظمی رفتهاند.
اسامی زیادی در لیست بازیگران این سریال جای گرفته که میتوان به حمیدرضا پگاه، امین زندگانی، پرویز فلاحیپور، سیما تیرانداز، حمید عطایی، سامان صفاری، شهروز ابراهیمی، سپیده خداوردی، سوگل طهماسبی، علیرضا رئیسی، شیوا ابراهیمی، شهره سلطانی، شایسته ایرانی، نیلوفر کوخانی، ارسطو خوشرزم، روژین رحیمی طهرانی، زهره نعیمی، سامان دارابی و... اشاره کرد.
به گزارش تسنیم، درباره "خانه امن" و قصهاش، گمانههای بسیاری شده که قرار است احمد معظمی و گروهِ این سریال، وارد پرونده ترویستی و قصه خانوادههای نیروهای امنیتی شوند. ماجراهای واقعی که با موضوع تروریسم، به نمایش گذاشته میشود و در ادامه دو سریال "سارق روح"، "ترور خاموش"، این مجموعه تلویزیونی سه گانهای را تکمیل میکند. باید دید که این سریال ۴۵ قسمتی با طراحی مرتضی اصفهانی، چقدر میتواند با معماهایش و ورود به موضوعات امنیتی و جاسوسی، مخاطب را درگیر خودش کند؟
دیدگاه تان را بنویسید