شروع پخش اولین سریال محرمی با بازی نسیم ادبی از ۱۱ شهریور +تصاویر

کد خبر: 1015997

تهیه‌کننده و کارگردان سریال محرمی شبکه یک سیما از شروع پخش در ۱۱ شهریورماه،‌ گفت: داستان ما به عاشورای حسینی برمی‌گردد که با محوریت ماجرای حرّ بن یزید ریاحی در فضای امروز قرار داریم. از سه‌شنبه ۱۱ شهریورماه به آنتن می‌آییم و پخش شروع می‌شود.

شروع پخش اولین سریال محرمی با بازی نسیم ادبی از ۱۱ شهریور +تصاویر

خبرگزاری تسنیم: "سرزده" نام سریال محرمی تلویزیون است که از مرکز خراسان رضوی به شبکه یک سیما آمده است. قرار بود در دهه اول محرم روی آنتن برود اما "معراجی‌ها" و حسینیه ایران نگذاشت که پخش آغاز شود؛ شاید هم دهه دوم محرم فضای بهتری برای پخش سریال‌های جدید محرمی باشد. همان‌طور که سریال "بوم و بانو" شبکه 2 و "زمین گرم" شبکه 3 سیما از دهه دوم به بعد پخش‌شان را آغاز خواهند کرد. باید دید روی آنتن کدام سریال می‌تواند اتفاق بهتری را برای مخاطب رقم بزند و به تعبیر بهتر مخاطب کدام سریال را می‌پسندد؟!

"سرزده" به تهیه‌کنندگی و کارگردانی بهادر اسدی از سه‌شنبه 11 شهریورماه یک روز بعد از عاشورای حسینی به آنتن شبکه یک سیما می‌آید. بسیاری گفته‌اند این سریال تقابل خیر و شرّ است اما خالق اثر توضیحات جزئی‌تری به خبرنگار خبرگزاری تسنیم داده است. مجموعه 9 قسمتی "سرزده" با نام قبلی "مرثیه" داستان این سریال درباره دو دوست صمیمی به نام‌های اصلان و رضا است که بعد از سال‌ها در اتفاقی با یکدیگر روبرو می‌شوند، یکی پلیس و دیگری خلافکار شده است. علی انصاریان نقش رضا و بهرنگ علوی نقش اصلان را بازی می‌کند؛ دو محور داستان که هر دو رفیق‌اند و یکی در یگان ویژه پلیس می‌شود و دیگری به خلافکاری می‌رسد. نسیم ادبی، رویا میرعلمی، مریم مومن، رحیم نوروزی، کیمیا خلج، رامبد شکرآبی، امیربهادر اورعی، کوروش رحمانی در این سریال به ایفای نقش پرداختند.

بهادر اسدی در این گپ و گفت به مضمون سریال اشاره کرد و گفت: ما قرار بود ایام شب‌های قدر به آنتن برسیم که کنداکتور شبکه یک، سریال 5 قسمتی می‌خواست و ما 9 قسمتی بودیم و نهایتاً قرار شد به زمان دیگری موکول شویم. تصمیم‌ها به ماه محرم شبکه یک رسید. خوشحالم از این بابت، چون محوریت اصلی داستان "سرزده" از داستانک‌های عاشورا است؛ یکسری حماسه وجود داشت و خیلی اتفاق که به درام امروزی تبدیل کردیم.

وی افزود: بسیاری از رسانه‌ها نوشته‌اند و در خلاصه داستان هم آمده دو دوست به نام رضا و اصلان‌اند در محله قدیمی در مشهد زندگی می‌کنند؛ یکی فرمانده عملیات پلیس در یگان ویژه مشهد می‌شود و دیگری خلافکار؛ در مواجهه‌ای، توسط آن دوست پلیس، این دوست خلافکار دستگیر می‌شود. سال‌ها می‌گذرد و به ایام کرونایی می‌رسیم که با حضور معتمدین و دوستان، مراسم توبه‌ اصلان برگزار شود. با پوشش کرونایی اتفاقاتی می‌افتد که برای بینندگان تلویزیون نکات محتوایی قابل تأمل و دلچسبی خواهد داشت.

اسدی در خصوص ربط داستانک‌های عاشوایی به این سریال تلویزیونی،‌ تصریح کرد: همیشه در واقعه عاشورا، خودم دلباخته حرکت حرّ بن یزید ریاحی‌ام. که چطور به آغوش امام حسین(ع) رسید و عاقبت بخیر شد. این قصه از آن واقعه و اتفاق آمده؛ آن توبه واقعی که برای اصلان داستان ما هم اتفاق می‌افتد؛ البته بعد از یک بار توبه نمایشی!

کارگردان سریال "سرزده" تأکید کرد: ما در جریان سریال به موضوع کرونا و سوء استفاده‌هایی که برخی با احتکار و فروش ماسک و دستکش دست‌دوم کردند و می‌کنند نیز پرداخته‌ایم. این تصمیم آن و این نیست برخی اوقات خودمان به خودمان خیانت می‌کنیم. ما باید در قالب درام به این دغدغه‌ها بپردازیم و با آموزش درست، اتفاقاتی خوبی در جامعه خواهد افتاد. خاصیت درام همین است شخصیتی را خلق کنیم که بیننده با او همذات‌پنداری کند.

وی درباره کار اصولی در ساخت سریال‌های مناسبتی خصوصاً ایام رمضان و محرم، گفت: در مناسبت‌های محرم و رمضان که دل‌ها آماده‌تر است این مفاهیم اخلاقی، ارزشی و انسانی باید در قالب درام به مخاطب ارائه شود. ما می‌توانیم از ابعاد گسترده عاشورا بهره‌های کافی را ببریم، کارهای کشش‌دار به روز و متنوع در ژانرهای مختلف،‌ بسازیم اثرگذار خواهد بود. من اگر قصه "سرزده" را پلیسی نمی‌کردم و شعارگونه از آن مفاهیم و ابعاد مقدس عاشورایی می‌گفتم حتماً در همان لحظه و سکانس اول، بیننده سریال را پس خواهد زد؛ امیدوارم به سمتِ ساخت کارهای مناسبتی درست، متنوع، جذاب و متفاوت برویم.

اسدی در پاسخ به این سؤال که چرا آنقدر بازیگر برای کار 9 قسمتی آوردید، تصریح کرد: برای کارهای مناسبتی ویژه که قرار است با مخاطب حرف‌های مهمی بزنیم باید به ویترین کار هم توجه کنیم. اولاً با بازیگر بیننده را پای تلویزیون بنشانیم و بعد آرام‌آرام حرفمان را به او بزنیم. موقعی که این طرح را آوردیم و ارائه دادیم شبکه یک بسیار به ما کمک کرد و با سیاستگذاری درستِ معاونت استان‌های صداوسیما، با داستان‌های واقعی و درست و استاندارد، "سرزده" را به آنتن رساندیم.

وی با بیان اینکه اگر من بخواهم درباره عاشورا سریالی بسازم دوست دارم درباره آن‌هایی بسازم که وقتی امام حسین(ع) گفتند هرکس می‌خواهد برود و هرکس می‌خواهد بماند، رفتند، تأکید کرد: همیشه دوست داشتم اگر روزی بخواهم کاری برای عاشورا بسازم درامی درباره آن‌هایی بسازم که وقتی امام حسین(ع) گفتند آن‌هایی که می‌خواهند بروند با خاموش کردن فانوس خیمه‌ها می‌توانند بروند که تعداد یاران حضرت به 72 تن رسید، کاری بسازم که در امروز جامعه هم مصادیق زیادی دارد.

کارگردان سریال محرمی شبکه یک سیما در پاسخ به این سؤال که چرا نام "مرثیه" را به "سرزده" تغییر دادید، گفت: نام "مرثیه" داستان من را لو می‌داد و در وهله بعدی نخ‌نما شده بود. از این جهت "سرزده" را انتخاب کردم که خیلی حرف درون آن است. یکی از مفاهیمش شاید این باشد که "سرزده" سر امام حسین(ع) را زدند؛ سر آقایی که بدن و سرش 1400 سال بر دل‌های مسلمانان جهان حکومت می‌کند. از طرفی کاراکتری که بدون اینکه دلش بخواهد وارد دزدی می‌شود و خیلی معانی دیگر در "سرزده" نهفته است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت