روایت طالب‌زاده از شباهت‌های کرونا با ترور بیولوژیک حجاج

کد خبر: 1012530

نادر طالب‌زاده حالش خوب شده، صدایش به ما این خبر را می‌داد؛ در خانه متمرکزِ "عصر" جدیدی برای هفته آینده است از انفجار بیروت که حرف‌های گفتنی دارد تا تجربه کرونایی‌اش که او را یادِ آن بیماری دوران حج تمتع می‌اندازد.

روایت طالب‌زاده از شباهت‌های کرونا با ترور بیولوژیک حجاج

خبرگزاری تسنیم: چند هفته‌ای از کرونایی شدنِ نادر طالب‌زاده می‌گذرد، او راهی بیمارستان مسیح دانشوری شد و همه نگرانِ حالش شدند. وقتی تلفن را برداشت و صدایش را شنیدیم، خیلی خوشحال شدیم طالب‌زاده پژوهشگر، برنامه‌ساز و مجری شناخته‌شده تلویزیون از بستر بیماری بلند شده و کرونا را شکست داده است. او به تازگی از بیمارستان مرخص شده و در تلاش است برنامه "عصر" را هرچه زودتر با موضوع ویژه انفجار بیروت به آنتن برساند.

او از پزشکان که در این روزها بیش از همه مجاهدت می‌کنند و دکتر ولایتی که پا به پای آنها در بیمارستان مسیح دانشوری خدمت می‌کند تقدیر کرد و گفت: داروهای بیمارستان مسیح دانشوری بسیار مؤثر است که متأسفانه به این مرکز تخصصی و داروهایش کم توجهی شده است. این بیمارستان، گروه‌های تحقیقاتی بسیار خوبی دارد که به نتایجی هم رسیده‌اند اما تنها هستند و باید از آن‌ها حمایت شود. تلاش می‌کنم در همین زمینه در برنامه "عصر" موضوعاتی را مطرح کنم.

او در جریان این گفت‌وگو اعلام کرد که "عصر" را روی آنتن می‌بریم اما برنامه را در داخل خانه طراحی می‌کنم و فعلاً تولیدی خواهد بود و نمی‌توانیم برنامه را زنده پخش کنیم و تاریخ دقیق این برنامه را اعلام کنیم. در کنار این موضوع به همین جریان بیماری حج و اتفاقات کرونایی هم خواهیم پرداخت. اما چند هفته دیگر هم به استراحت نیاز دارم که در منزل استراحت خواهم کرد. دغدغه پرداختن به انفجار مشکوک بیروت را دارم و از اتفاقاتی که برای کرونا افتاده، مفصل در "عصر" صحبت کنیم.

طالب‌زاده درباره ترور بیولوژیکش به خبرنگار تسنیم،‌ گفت: وقتی کرونا گرفتم یادِ آن دوران بیولوژیک در عراق و بیماری در دورانِ حج تمتع افتادم. وقتی در عراق تعقیب شدم چند روزی کیفم دستِ کسی بود و آدم مسلح آمد بالای سر ما و جلوی 50 نفر شاهد چمدانم را تحویل دادند، خمیر دندان و لباس‌هایم را آلوده کردند. سه سال بعد هم تحریم شدم؛ وقتی آن زمان برای ما این اتفاق افتاد و بعدها در موردش صحبتی کردیم. آنچه که در حج اتفاق افتاد امروز جهانی‌اش کرده‌اند و همه مبتلا شده‌اند. هزاران لابراتواری که آمریکایی‌ها دارند بیکارند؛ همه حجاج سنی و شیعه را بعد از آن حج خونین بیمار کردند.

وی افزود: آن جنس ویروس و اتفاقی که افتاد را در جهان اسلام کسی پیگیری‌ نکرد؛ مسلمانان آب زمزم را به انگلیس بردند و تازه معلوم شد چه اتفاقاتی افتاده است. در برنامه "عصر" هم درباره‌اش صحبت کردم. این روزها بیشتر به این موضوع فکر می‌کنم که سال بعد از حج خونین که آب زمزم آلوده شد که تمیزترین آب بود؛ نمونه‌اش همه پلیس‌‌‌ها و سربازان مجاور خانه خدا فقط آب معدنی می‌خوردند و حجاج از آب زمزم و همه دچار تب می‌شدند. این همان جنس بیماری است که امروز در سطح گسترده و با نام کرونا در جهان فراگیر شده است. دقیقاً این ویروس سیاسی است.

این مجری شناخته شده درباره کرونایی شدنش، توضیح داد: تقریباً 10 روز پیش احساس کردم که به کرونا مبتلا شده‌ام. به بیمارستان مسیح دانشوری مراجعه کردم آنجا تست ریه و سی‌تی‌اسکن گرفتند که ریه‌ام را درگیر کرده بود و پیشنهاد دادند بستری شوم. 5 روز در بیمارستان دانشوری بودم و دوره داروهای فاویپراویر که ژاپنی، چینی، هندی و ترکیه‌ای است گذراندم. متأسفانه این دارو در داروخانه‌ها موجود نیست و فقط مسیح دانشوری دارد. 24 ساعت بعد از مصرف این دارو، خوابم برگشت، سرفه‌ام بهتر شد و دوره‌اش که تمام شد از بیمارستان مرخص شدم. این دارو برای بیماران کرونایی ملایم، معمولی و معتدل بسیار درمان مناسبی است و باید مورد حمایت قرار بگیرد.

وی در پاسخ به این سؤال که چطور به کرونا مبتلا شدید، گفت: من در برنامه‌های "عصر" که روی آنتن می‌رفت متوجه شدم دوستی از عوامل ما مشکوک به کروناست،‌ خیلی اهمیت ندادم و فکر نمی‌کردم که جدی باشد. متأسفانه من هم به کرونا مبتلا شدم. متأسفانه کرونا به هر کسی به طور خاص حمله می‌کند من شبیه‌ترین چیزی تجربه کردم را به یاد آوردم و آن دوران بیماری بعد از حج تمتع و آن سرماخوردگی و آنفلونزای شدید بود. چند برنامه هم درباره‌اش پخش کردم که چطور این اتفاقات افتاد. به واسطه آن بیماری، حس بویایی و چشایی‌ام را از دست دادم و دچار تب شدیدی شدم. آن بیماری روحیه‌ها را بسیار منفی می‌کرد همان اتفاقی که با کرونا افتاد و حسّ منفی‌بافی و ناامیدی در انسان شکل می‌گیرد. از همان کاروان 200 نفره صداوسیما همه تب کردند و این بیماری را گرفتند.

نادر طالب‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: الان کاری نمی‌شود کرد و باید به همین فاصله‌گذاری‌ها، ماسک زدن و آب نمک قرقره کردن ادامه دهیم و اهمیت قائل شویم. اما بیمارستان‌هایی مثل مسیح دانشوری را نیز حمایت کنید که مؤثرند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت