درگذشت تلخ بازیگر سریال «پایتخت» | علت فوت خسرو امیرصادقی چه بود؟
خسرو امیرصادقی، بازیگر و تهیه کننده سینما در سن ۶۵ سالگی درگذشت.
فرامرز روشنایی، مسئول روابط عمومی انجمن بازیگران سینمای ایران خبر درگذشت خسرو امیرصادقی را تایید کرد.
امیرصادقی متولد سال ۱۳۳۷ بود و از سال ۱۳۵۷ وارد عرصه سینما شد.
او تهیه کنندگی فیلم های سینمایی پسر تهرانی، بله برون و کلید ازدواج را برعهده داشته است.
امیر صادقی در فیلم های سینمایی مسافران مهتاب، رانده شده، میرزا کوچک خان، سهراب و...نیز نقش آفرینی داشته است. یکی از آخرین فعالیتهای وی بازی در سریال پایتخت۶ بود.
بیوگرافی خسرو امیرصادقی
خسرو امیرصادقی بازیگر پیشکسوت و تهیه کننده سینمای ایران در سال 1327 در شهرستان قائم شهر در استان مازندران به دنیا آمد. وی از کودکی عاشق بازیگری بود و از حدود 12 سالگی بر روی صحنه تئاتر هنرنمایی می کرد.
او فعالیت سینمایی خود را با بازی در فیلم "سرنوشت سازان" به کارگردانی جهانگیر جهانگیری در سال 1357 آغاز کرد.
پس از آن در فیلمهای زیادی بعنوان بازیگر، تهیه کننده، مدیر تولید، سرمایه گذار و مدیر تدارکات ، ایفای نقش نمود.
فرزندان او نیز به راه پدر رفته اند و محمدرضا امیرصادقی، دومین پسر او نیز از دوران طفولیت در فیلم "مسافران مهتاب" در نقش "مش حسین آقا" بازی میکرد و اکنون نیز به حرفه بازیگری و کارگردانی سینما مشغول است.
خسرو امیرصادقی در گفتگو با "خبرنگار سینمایی ایسنا " با بیان اینکه اکثر سینماگران دوست ندارند فرزندانشان وارد سینما شوند، گفت: خود من 56 سال عمرم را در این کار گذاشتم و از ده-دوازده سالگی روی صحنه تئاتر بودم و راههای مختلفی را طی کردم تا به اینجا رسیدم. با اینکه عاشق این کار هستم اما معتقدم اگر در حرفه دیگری بودم موفقتر میشدم.
این بازیگر ادامه داد: بچههایم خود حرفهشان را انتخاب کردند و من تنها مجبور به حمایت بودم. محمدرضا در دوران راهنمایی و دبیرستان به هنرستان صدا و سیما رفت و کارش را ادامه داد. امیدوارم روزی نرسد بچهها بگویند کاش ما را این کاره نمیکردی.
امیرصادقی تأکید کرد: سینما تنها نقش اول بازی کردن نیست و باید نگاه دیگری به آن داشت. من جزو معدود تهیهکنندگانی هستم که بچهام بازیگر شده اما به زور این کار نکردم و نخواستم از کارم سوءاستفاده کنم.
وی با یادآوری روزهای ساخت «مسافران مهتاب» که به عنوان بازیگر و تهیهکننده در آن حضور داشته است، گفت: در شیراز مشغول کار بودیم که به همراه مهدی فخیمزاده به دنبال بازیگر خردسالی میگشتیم، در واقع بچهای نیاز داشتیم که با مادرش کنار ما باشد. خانوادهام برای اینکه تنها نباشند به شیراز آمده بودند و در نهایت فخیمزاده از محمدرضا تست گرفت و خوشبختانه جواب داد و قرار شد مقابل دوربین برود، همسرم هم کمک زیادی به ما میکرد.
امیرصادقی ادامه داد: خانواده من و فخیمزاده ارتباط نزدیکی با هم داشتند و بچهها فخیمزاده را "عمو مهدی" صدا میزدند و محمدرضا هم از هفت-هشت ماهگی با فخیمزاده بود و خوشبختانه در هنگام کار هم غریبی نمیکرد اما وقتی گریم نمکی بر چهره فخیمزاده انجام میشد مشکل پیدا میکرد و به شدت میترسید. فخیمزاده ترفندهای مختلفی زد تا این کار به سرانجام برسد.
وی با اشاره به ساخت فیلم «خواستگاری» نیز اظهار کرد: آن زمان اوج شیطنت محمدرضا بود. ما در شرایط موشکباران کار میکردیم و سختیهای کار بیشتر شده بود. محمدرضا سر صحنهای از فخیمزاده ناراحت شد و گفت دیگر مقابل دوربین نمیرود. هر کاری کردیم قبول نکرد تا اینکه یک دوچرخه 12 هزار تومانی برایش خریدیم تا راضی شد بقیه کارش را انجام دهد. او در «خواستگاری» یکی از راحتترین بازیگران فیلم بود و احساس راحتی داشت.
فیلم شناسی
خسرو امیرصادقی در فیلم های زیر به ایفای نقش پرداخته است:
بعنوان بازیگر فیلم سینمایی
آشوب (1394)
زندگی جای دیگریست (1392)
بازنشستهها (۱۳۹۱)
بله برون (۱۳۸۲)
سهراب (۱۳۷۸)
عشق طاهر (۱۳۷۸)
ساده لوح (۱۳۷۰)
شتابزده (۱۳۷۰)
شقایق (۱۳۷۰)
رانده شده (۱۳۶۸)
بهار در پاییز (۱۳۶۶)
محکومین (۱۳۶۶)
مسافران مهتاب (۱۳۶۶)
ترنج (۱۳۶۵)
تفنگ شکسته (۱۳۶۴)
گردباد (۱۳۶۴)
آشیانه مهر (۱۳۶۳)
برگ و باد (۱۳۶۳)
حادثه (۱۳۶۳)
سیاه راه (۱۳۶۳)
مزدوران (۱۳۶۳)
مشت (۱۳۶۳)
بازجویی یک جنایت (۱۳۶۲)
تفنگدار (۱۳۶۲)
سردار جنگل (۱۳۶۲)
ملخ زدگان (۱۳۶۲)
میرزا کوچک خان (۱۳۶۲)
نقطه ضعف (۱۳۶۲)
سرنوشت سازان (۱۳۵۷)
بعنوان تهیهکننده
فقط به خاطر تو (1393)
پایانی برای شروع (1393)
پسر تهرونی (۱۳۸۷)
بله برون (۱۳۸۲)
از صمیم قلب (۱۳۷۹)
کلید ازدواج (۱۳۷۶)
شتابزده (۱۳۷۰)
بعنوان مدیر تولید
بله برون (۱۳۸۲)
اتانازی (۱۳۸۰)
نابخشوده (۱۳۷۵)
شتابزده (۱۳۷۰)
شقایق (۱۳۷۰)
گالان (۱۳۶۹)
تماس (۱۳۶۸)
خواستگاری (۱۳۶۸)
طپش (۱۳۶۷)
بعنوان مدیر تدارکات
گرفتار (۱۳۶۶)
بعنوان سرمایه گذار
جوانمرد (۱۳۷۵)
دیدگاه تان را بنویسید