ایسنا: این رخداد به دنبال ابداع دستگاهی توسط کالین راستون، دانشمند استرالیایی از دانشگاه فلیندرز بود که میتواند سفیده تخممرغ پخته را به حالت اولیه برگرداند. البته این دستگاه در علم مدرن یک دستاورد خارقالعاده محسوب میشود بویژه زمانی که نوبت به ساخت داروهای سرطانی، بیهوشی و حتی سوختهای زیستی میرسد. همچنین یک لباس عجیب با رنگهای آبی و مشکی یا طلایی و سفید در میان 10 داستان عجیب علمی 2015 قرار دارد که توسط مرکز رسانههای علمی استرالیا انتخاب شده است.
این لباس در ماه فوریه به مدت بسیار طولانی در اینترنت به موضوعی داغ تبدیل شد و ذهن بسیاری را به خود مشغول کرد چرا که برخی افراد آن را به رنگ سفید و طلایی و برخی دیگر همان لباس را به رنگ مشکی و آبی میدیدند. حتی مقالههای علمی در مورد آن نوشته شد و نظریات و واکنشها پایانناپذیر بود. در تحقیقی دیگر، دانشمندان این افسانه قدیمی که کانگوروها گاز معده تولید نمیکنند را رد کردند. تصور میشد که به خاطر میکروب خاصی در معده، کانگوروها یکی از منابع غذایی دوستدار محیط زیست هستند. در ماه نوامبر، محققان اروپایی و استرالیایی دریافتند که دفع گاز متان از کانگوروها به اندازه اسبها است و احتمالا میکروب خاصی که از تولید متان جلوگیری کند، در معده آنها وجود ندارد. با این حال کانگوروها بسیار بیشتر از گاوها دوستدار محیط زیست هستند. شلوارهای جین تنگ باعث پاره شدن رگهای خونی یک زن شد. این شرایط که سندرم کمپارتمان نام دارد باعث بیحسی پای این زن شده بود و پزشکان پس از آزمایش دریافتند که ماهیچه و عصبهای ساق پای وی در اثر تحت فشار بودن با شلوار جین آسیب دیده بود. بر اساس این فهرست، دیگر اخبار عجیب 2015 شامل دلیل شکسته شدن بند
انگشتان، انسانها در محیطی آغشته با ابری از میلیونها میکروب موجود در هوا حرکت میکنند، کبوترهایی که سرطان پوست را شناسایی میکنند و دلیل دشمنی زنبورها بوده است.
دیدگاه تان را بنویسید