اگر گوشی خیس شد چه کنیم؟+تصاویر

کد خبر: 441140

از یک پارچه یا حوله نرم برای خشک کردن گوشی استفاده کنید. جلوی پخش شدن مایع به اطراف گوشی را بگیرید چرا که ممکن است آب به گوشی نفوذ کند.

اگر گوشی خیس شد چه کنیم؟+تصاویر
تکنوتاچ: گوشی هوشمندتان را در توالت، سینک یا استخر انداخته‌اید؟ ترس خود را کنترل کنید، چون نیاز است برای جلوگیری از آسیب دیدن گوشی‌تان به سرعت وارد عمل شوید. در اینجا راهکارهایی را معرفی می‌کنیم تا بدانید چگونه می‌توانید گوشی‌تان را که خیس شده است به زندگی برگردانید! هرچه سریع‌تر گوشی‌تان را از آب بیرون بیاورید. هرچه بیشتر گوشی در آب بماند، آب یا مایع بیشتری از شکاف و دهانه‌ی آن وارد گوشی شما می‌شود. به محض اینکه گوشی را بیرون آوردید کارهایی هست که باید حتما انجام دهید و کارهایی هست که می‌بایست از انجامشان اجتناب کنید تا از آسیب‌دیدگی بیشتر جلوگیری شود. آنچه نباید انجام دهید: • گوشی را روشن نکنید و به هیچ صورتی سعی نکنید از آن استفاده کنید. • هیچ دکمه یا کلیدی را فشار ندهید. • از تکان دادن، لمس و ضربه زدن آهسته یا محکم به گوشی خودداری کنید.‌ • گوشی را باز نکنید، این کار گارانتی گوشی شما را باطل می‌کند. گارانتی مرتبط به آسیب‌دیدگی بر اثر آب در صورتی که شما گوشی را باز کنید از بین می‌رود. اگر واقعا نیاز می‌بینید گوشی را باز کنید، فقط در صورتی این کار را انجام دهید که تجربه لازم را داشته باشید. • روی گوشی ضربه نزنید، این کار می‌تواند منجر به فرستادن آب یه سایر قسمت‌های داخلی گوشی شود که هنوز آب به آن بخش‌ها وارد نشده بوده است و آسیب بیشتری وارد شود. • هیچ‌گونه گرمایی جهت خشک کردن آب به گوشی وارد نکنید، چه استفاده از سشوار و چه گذاشتن آن در مایکروویو! البته خلاف این را هم نباید انجام داد، یعنی سرما دادن به گوشی مثل گذاشتن آن در فریزر! ۱۱ عمل پس از خیس شدن گوشی اگر هنوز گوشی‌تان خاموش نشده است، بلافاصله آن را خاموش کنید و آن را در حالت ایستاده نگه دارید. اگر روی گوشی‌تان پوشش محافظ وجود دارد آن را جدا کنید، کارت حافظه و سیم‌کارت را از درگاه گوشی بیرون بیاورید. در صورت امکان پشت آن را باز کنید و باتری را بیرون بیاورید. این روش در مورد مدل‌هایی که باتری‌شان قابل بیرون آوردن نیستند صدق نمی‌کند، مانند گوشی آیفون یا HTC One یا Galaxy S6.
از یک پارچه یا حوله نرم برای خشک کردن گوشی استفاده کنید. جلوی پخش شدن مایع به اطراف گوشی را بگیرید چرا که ممکن است آب به گوشی نفوذ کند. اگر فکر می‌کنید آب منجر به آسیب بیشتری شده است، می‌توانید از یک مکنده مانند جاروبرقی بهره گیرید تا آب را از شکاف‌ها بیرون بکشد، جاهایی که خشک کردنش به صورت عادی سخت‌تر است. گوشی‌تان را در یک کیسه برنج نپخته میان برنج‌ها بگذارید. این کار ممکن است به نظرتان عجیب برسد، اما برنج در جذب مایعات عالی عمل می‌کند و در واقع این یک روش متداول برای خشک کردن گوشی هوشمند و تبلت به شمار می‌آید.گ اگر از قبل کیسه‌های مخصوص خشک کردن گوشی تهیه کرده‌اید، الان وقت استفاده از آنهاست. این درست که زمخت و بدرد نخور بنظر می‌رسند، اما در صورت خیس شدن گوشی میلیون تومانی شما، آنگاه متوجه ارزشمند بودنشان می‌شوید. معمولا در فروشگاه‌های بزرگ لوازم الکترونیکی می‌توانید آنها را تهیه کنید.
کیسه نجات گوشی
عجله نکنید. اجازه بدهید گوشی کامل خشک شود. بارها پیش آمده که عملیات نجات به موقع انجام شده، اما بدلیل کم طاقت بودن صاحب گوشی و عجله کردن، گوشی در حالی که هنوز قطرات آب درون آن بوده روشن شده و همین امر موجب سوختن آن شده است. حداقل یک روز کامل یا دو روز صبر کنید. می‌توانید در صورت نیاز سیم‌کارت خود را در آورده یا از گوشی و سیم‌کارت یدکی استفاده کنید. بعد از یک یا دو روز، می‌توانید باطری را درون گوشی خود گذاشته و آن را روشن کنید. دقت کنید که تمام اجزا به درستی کار کنند. مهم‌ترین بخشی که ممکن است از چشمانتان دور بماند صفحه نمایش و بلندگوهاست. پس یک موزیک پخش کرده و سعی کنید تمام بخش‌های صفحه نمایش را نسبت به لمس امتحان کنید. اگر گوشی شما روشن نشد، سعی کنید آن را به شارژر متصل کنید، ممکن است شارژ آن تخلیه شده باشد. اگر بعد از اتصال باز هم اتفاقی نیافتاد اولین گزینه پیش رو، آسیب دیدن باطری است. در صورت امکان با یک باطری یدکی آن را جایگزین کرده و دوباره امتحان کنید. اگر باز هم روشن نشد، نشانگر آن است که متاسفانه گوشی شما آسیب دیده و بهتر است به نمایندگی یا یک تعمیرکار حرفه‌ای مراجعه کنید. اگر گوشی روشن شد، در چند روز آینده مرتب حواستان به علمکرد آن باشد تا در صورت دیدن هر گونه آسیب یا خرابی سریعا برای رفع آن اقدام کنید. در حال حاضر بسیاری از شرکت‌ها گوشی خود را با بدنه ضدآب تولید می‌کنند تا جلوی چنین حوادثی را بگیرند. اما اگر گوشی شما گواهینامه ضدآب ندارد یا از کیف‌های محافظ ضدآب استفاده نمی‌کنید، بهترین راهکار این است که گوشی خود را به محیط‌های مربوط و خطرناک همچون استخر، حمام یا آشپزخانه نبرید. آیا تا الان سابقه خیس شدن گوشی یا تبلت داشته‌اید؟ نتیجه آن چه بود و شما چه راهکاری را پیشنهاد می‌دهید؟
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت