گوشی‌تان خیس شداین کارها را انجام دهید

کد خبر: 418896

همه گوشی ها ضد آب نیستند،شاید شما هم این تجربه را داشته اید که گوشی تان خیس شود.در این گزارش روش هایی را برای جلوگیری از آسیب بیشتر به گوشی را به شما آموزش می دهیم.

گوشی‌تان خیس شداین کارها را انجام دهید
باشگاه خبرنگاران: با به کار بستن مراحل زیر بلافاصله بعد از خیس شدن گوشی تان می‌توانید میزان آسیب وارده به آن را به حداقل برسانید.
مرحله 1: باتری را خارج کنید
اولین و بارزترین کار در زمانی که گوشی‌ خیس شد،این است که باتری آن را خارج کنید.در حالت کلی زمانی که یک گوشی با رطوبت بیش از حد برخورد کند،خواهد سوخت زیرا باتری در حال ارسال انرژی از طریق مدارات است و در صورت تماس با آب زیاد احتمال سوختگی افزایش می‌یابد.
اگر گوشی شما خیس شد این کارها را انجام دهید
محل سیم کارت، کارت حافظه و هدفون را خشک نمایید و اگر احتمالا به برق متصل است هرچه زودتر اتصال را قطع نمایید.اگر در تلفن شما باتری غیر قابل دسترس است، این مرحله را نادیده گرفته و به مرحله دوم بروید!
مرحله 2: گوشی‌تان راخاموش کنید
فورا گوشی خود را با استفاده از دکمه‌ پاور خاموش کنید. زیرا اگر به مدت طولانی‌تری روشن بماند بیشتر در معرض خطر قرار می‌گیرد.اطمینان حاصل کنید که حتما گوشی خاموش شده است و سپس به مرحله بعدی بروید.
مرحله ۳: به قطعات گوشی خود نگاهی کنید
اگر جدا کردن قطعات گوشی برای شما کار راحتی نیست پس به مرحله ۴ بروید و اگر جزء افرادی هستید که با قطعات گوشی آشنایی دارید و به راحتی می‌توانید گوشی‌تان را باز کنید،پس دست به کار شوید و برد اصلی آن را خارج کنید و در هوای آزاد بگذارید تا کاملا خشک شود.
توجه: بازکردن برخی گوشی‌ها همچون آیفون باعث می‌شود گارانتی آن از درجه اعتبار خارج شود،پس اگر گوشی‌تان دارای ضمانت‌نامه است، نباید آن را باز کنید.
مرحله 4: انفجار با هوای فشرده
صرف‌نظر از اینکه قطعات گوشی‌تان را جدا کردید یا نه، با استفاده از هوای فشرده باید گوشه و کنار را تمیز کنید.اگر تلفن باز است، برد اصلی،صفحه نمایش و اطراف باتری را نیز با هوای فشرده خشک نمایید و اگر بسته است،از طریق سوراخ‌های باز از جمله پورت بلندگو،هدفون، شارژر و محل خروجی صدا گوشی را هواگیری نمایید.تمرکز بیشتری به پورت‌ شارژ داشته باشید،زیرا نزدیک‌ترین محل به محفظه باتری است و بیشتر در این قسمت هواگیری نمایید.
مرحله 5: از سشوار استفاده کنید
اگر هوای فشرده در دسترس‌تان نیست، استفاده از سشوار هم کارایی خوبی دارد! البته حتما از هوای سرد سشوار برای خشک‌کردن گوشی استفاده نمایید چرا که هوای گرم خود موجب آسیب رساندن به دستگاه می‌شود.
هوای سشوار آب‌های موجود در گوشی را رهانیده و کارایی بالایی در خشک‌کردن گوشی خیس شده دارد.
مرحله 6: گوشی خیس شده را داخل برنج بیندازید
اگر شما دسترسی به سشوار و هوای فشرده ندارید،پس تنها راه این است که گوشی را داخل مقداری برنج خام بگذارید و امیدوار باشید به طور کامل خشک شود. چرا که برنج رطوبت موجود در وسایل را جذب خود می‌کند. (البته برنج یک خشک‌ کننده‌ ضعیف است و اگر می‌خواهید گوشی‌تان کاملا خشک شود، میتوانید از Thirsty Bag که کیسه‌هایی مخصوص است برای خشک‌کردن گوشی‌هایی که خیس شده‌اند، استفاده کنید.
اگر گوشی شما خیس شد این کارها را انجام دهید
شما می‌توانید مقداری برنج در یک کیسه بریزید و گوشی‌تان را به طور کامل داخل برنج بگذارید، سپس کیسه را پلمپ کنید که هیچ هوایی داخل آن نرود. در این صورت آب موجود در گوشی به دانه‌های اطراف منتقل می‌شوند و هرچقدر هوای داخل کیسه کمتر باشد، بهتر است. باید حداقل تا ۷۲ ساعت گوشی داخل برنج بماند و به هیچ‌وجه در این مدت آن را روشن نکنید!
در بعضی انجمن‌های تخصصی گوشی می‌گویند تنها ۳۶ ساعت زمان کافی است اما طبق تست‌های انجام شده اگر زمان طولانی‌تری صبر کنید، شانس شما برای راه اندازی مجدد و بدون مشکل گوشی، افزایش می‌یابد حتی بی‌آنکه داده‌ای از دست دهید.
اگر گوشی شما خیس شد این کارها را انجام دهید
هنگامی که مهلت سه روزه سپری شد،تلفن را از کیسه خارج کنید با دقت هر بخشی از دستگاه را بررسی کنید تا اطمینان حاصل کنید که هیچ آب اضافی در داخل آن وجود ندارد و کاملا خشک شده‌ است. گوشی را تکان دهید و مطمئن شوید از پورت شارژر یا هدفون آبی خارج نمی‌شود. پس از اینکه کاملا مطمئن شدید، باتری را داخل آن بگذارید و گوشی را روشن نمایید.
در هنگام خرید گوشی به ضد آب بودن آن اهمیت بیشتری دهید.اگر تلفن شما سالم و بدون هیچ مشکلی کار می‌کند ویا فقط گوشی‌تان نجات یافته قبل از برخورد با فاجعه به خرید یک Thirsty Bag برای گوشی‌تان فکر کنید.اگر شما در بازار به دنبال گوشی جدید هستید، به ضدآب بودن آن هم اهمیت دهید. این روزها، گوشی‌های هوشمند ضدآب تنها برای اشخاص خاص و افرادی که کار مرتبط دارند، نیست.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت