سریع ترین کفش جهان + عکس
یکی از مهمترین ویژگیهای این کفش سبک بودن آن است، به طوریکه وزن کلی آن به 96 گرم می رسد. نامگذاری این کفش نیز با مهارت و دقت خاصی صورت گرفته است. طراح نام این کفش را " Designed to Win" انتخاب کرده به این معنا که
مهر:دانشجوی کالج سلطنتی لندن در رشته هنر اقدام به طراحی سریعترین کفش جهان کرده و این کفش را با یک چاپگر سه بعدی تولید کرده است.
لوک فوسارو مهندس و طراح، نخستین نمونه یک کفش را برای دوندگان تولید کرده که می تواند با پای هر ورزشکاری سازگار شود.
یکی از مهمترین ویژگیهای این کفش سبک بودن آن است، به طوریکه وزن کلی آن به 96 گرم می رسد.
نامگذاری این کفش نیز با مهارت و دقت خاصی صورت گرفته است. طراح نام این کفش را " Designed to Win" انتخاب کرده به این معنا که این کفش طراحی شده تا شما برنده شوید. این کفش برای دوندگان دو سرعت که در فواصل زیاد مسابقه می دهند کاربرد دارد.
این کفش با پودر پلی امید نایلون توسط یک چاپگر سه بعدی چاپ شده است. مواد به کار رفته در چاپ کفش بسیار قوی و سبک وزن است.
کفش "Designed to Win" با استفاده از زینترینگ لیزری انتخابی (selective laser sintering) یا SLS ساخته شده است. زینترینگ لیزری انتخابی یک روش تولید افزودنی (additive manufacturing) است که با استفاده از لیزر توان بالا برای آب کردن پلاستیک، فلز، سرامیک و شیشه به کار می رود و آنها را به شکل دلخواه در می آورد.
این فرآیند به این معنا است که اسکنرهای سه بعدی می توانند پای دونده را اسکن کرده تا اطمینان حاصل شود که کفش با پای دوند کاملا منطبق است.
طراح این کفش همچنین خشکی قسمت تحتانی کفش را براساس تواناییهای فیزیکی ورزشکار تغییر داده است.
ظاهراً این کفش می تواند عملکرد ورزشکار را تا 3.5 درصد بهبود می بخشد. برای مثال اگر دونده هر 100 متر را در 10 ثانیه طی می کند، استفاده از این کفش موجب می شود که این زمان را تا 0.35 ثانیه کاهش دهد، زمانی که در مسابقه دو سرعت بسیار حائز اهمیت است.
به سادگی می توان تصور کرد که اگر "اوسین بولت" این کفش را بپوشد چه اتفاقی رخ می دهد.
اوسین بولت دونده جامائیکایی دو سرعت و رکورددار کنونی و قهرمان جهان دو 100 متر و 200 متر دنیا است. وی در المپیک پکن ضمن شکستن رکورد دنیا و المپیک در سه ماده دو 100 متر و 200 متر و 4 در 100 متر امدادی سه مدال طلا را نیز کسب کند.
این کفش خاص برای ورزشکاران دو سرعت آزمایش شده و طراح آن امیدوار است که تا زمان بازیهای المپیک 2016 این فناوری را کامل کند
دیدگاه تان را بنویسید