هواپیمایی که بال میزند
این هواپیما که مشابه مرغهای مگسخوار می تواند بالهایش را با سرعت به هم بزند NAV نام داشته و توسط شرکتی به نام "ارووایرمنت" و تحت قرارداد این شرکت با وزارت دفاع آمریکا ساخته شده است.
مهر: شرکتی مکانیکی با پشتیبانی وزارت دفاع آمریکا نوعی هواپیما ابداع کرده است که می توانند مشابه مرغ مگسخوار، برای پرواز بالهایش را به هم بزند.
محققان نوعی هواپیمای کوچک و 19 گرمی ابداع کرده اند که با استفاده از باله های متحرکش می تواند با سرعت بالایی پرواز کرده و در میان آسمان مانور دهد و به واسطه ثبت عکسهای هوایی اطلاعات محیطی مختلفی را در اختیار کاربرانش قرار دهد.
این هواپیما که مشابه مرغهای مگسخوار می تواند بالهایش را با سرعت به هم بزند NAV نام داشته و توسط شرکتی به نام "ارووایرمنت" و تحت قرارداد این شرکت با وزارت دفاع آمریکا ساخته شده است. در یک نمایش آزمایشی این مرغ مگسخوار مکانیکی توانست از فضای خارج وارد یک ساختمان شده و پیش از خروج از ساختمان تصاویر اکتشافی متعددی را به ثبت برساند.
مرغ مگسخوار مکانیکی می تواند با استفاده از باطری داخلی اش برای هشت دقیقه پرواز کند. همچنین با کمک شبیه سازی ساختارهای واقعی بدن مرغ مگسخوار این هواپیما از کارایی بسیار بالایی برخوردار بوده و با کمک بالهایی که می تواند مانند پرنده ها آنها را به هم بزند، پروازی کارامدتر از پرواز با استفاده از موتورها و یا ملخهای هواپیما دارد.
بدنه این هواپیما نیز مشابه بدن مرغ مگسخوار طراحی شده با این تفاوت که بالهای هواپیما بلند تر از بالهای پرنده واقعی بوده و در عین حال به جای پا و دم برای این هواپیما از میله هایی برای فرود آمدن استفاده شده است.
بر اساس گزارش نیوساینتیست، طول بال این نمونه دست ساز 16 سانتیمتر بوده و می تواند با سرعتی برابر 17 کیلومتر بر ساعت پرواز کند. همچنین این هواپیما می تواند در برابر وزش بادی به قدرت 8 کیلومتر بر ساعت مقاومت کند. مرکز تحقیقات وزارت دفاع آمریکا، در نظر دارد برای بهبود دادن توانایی های این مرغ مگسخوار مکانیکی، سیستم GPS و سیستم خودکار ممانعت از برخورد با موانع را به آن افزوده و سیستم ارتباطاتی و انرژی آن را بهبود دهد.
دیدگاه تان را بنویسید