آموزش ۱۲۰هزار راننده حمل مواد سوختی
رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای گفت: در ماههای آینده ۱۲۰ هزار راننده ناوگان حمل مواد سوختی و خطرناک و ۱۲۰۰ نفر از مسئولان سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، در حوزه ایمنی، آموزش خواهند دید.
خبرگزاری فارس: به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مراسم افتتاحیه دوره «آموزش ارتقای ایمنی جادهای در بخش محمولههای سوختی و خطرناک» در آموزشگاه شهید تفویضی با حضور رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای و رئیس پلیس راهور ناجا برگزار شد.
در این مراسم رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای اظهار داشت: مقوله ایمنی در رأس اقدامات سازمان راهداری و حملونقل جادهای قرار دارد از اینرو اقدامات سازمان باید بر مبنای شناخت باشد.
عبدالهاشم حسننیا افزود: برای کاهش تصادفهای رانندگی باید اقدامات مؤثرتری انجام شود که برگزاری دورههای آموزشی میتواند موجب آشنایی بیشتر و افزایش سطح آگاهی نسبت به قبل شود.
وی تصریح کرد: باید اثربخشی بر اساس مباحث علمی و آماری باشد.
حسننیا اظهار داشت: طی ماههای آینده ۱۲۰ هزار راننده ناوگان حمل مواد سوختی و خطرناک و ۱۲۰۰ نفر از مسئولان سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای آموزش خواهند دید.
وی افزود: دوره آموزشی حمل مواد خطرناک با همکاری پلیس با هدف ارتقا ایمنی، کاهش خسارتهای جانی، مالی و روانی برگزار شد.
حسن نیا با بیان اینکه وظیفه حمل مواد خطرناک از لحاظ استاندارد مهم است، تصریح کرد: تاکنون بحث استانداردسازی جادهها از منظر حمل مواد خطرناک مطرح نبوده است که در این دوره مورد توجه جدی قرار گرفته است.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در همین راستا آموزشهای لازم در خصوص نصب علائم و اقدامات تاثیرگذار در کاهش حوادث حمل مواد سوختی و خطرناک در دستور کار قرار دارد.
در ادامه مراسم رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه پلیس و سازمان راهداری بیشترین مأموریت مشترک برای خدمت به مردم را انجام میدهند، گفت: مهمترین موضوع در هر سازمان بهرهوری است و آموزش پیش از سایر سرفصلها مانند سازماندهی و نظارت قرار دارد.
سردار حمیدی افزود: دورههای آموزشی دانشگاهی کافی نیست و باید دورههای آموزشی ضمن خدمت نیز در حین فعالیت کاری برگزار شوند.
وی یادآور شد: بر اساس تجربیات آموزش چهره به چهره از اثرگذاری بیشتری نسبت به سایر موارد آموزشی برخوردار است؛ در این دوره از سطوح مختلف مانند فرماندهان و روسای بازرسی حضور خواهند یافت، زیرا معتقدیم مدیر هر اداره مسئول آموزش یگان خود است.
سردار حمیدی بیان کرد: نمیتوان توقع داشت که مدیریت و نظارت بر فرآیند حمل بار بهصورت جداگانه و بدون تعامل و هماهنگی رخ دهد بنابراین برای ارتقا ایمنی باید دستگاههای ذیربط بهصورت هماهنگ و یکپارچه اقدامات مستمر انجام دهند.
همزمان دوره آموزشی استانداردسازی و تعالی رفتار پلیس راهور کار خود را آغاز کرد.
دیدگاه تان را بنویسید