کاهش محسوس آمار تصادفات رانندگان اتوبوسرانی

کد خبر: 848308

همایش تجلیل از «اتوبوسرانان نمونه فاقد تصادف» در سال ۹۶ با حضور تعدادی از مسؤولان شهری و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد، رئیس پلیس راهور خراسان رضوی و تعدادی از اتوبوسرانان در تالار شهر مشهد برگزار شد.

کاهش محسوس آمار تصادفات رانندگان اتوبوسرانی

خبرگزاری فارس: نهمین همایش تجلیل از «اتوبوسرانان نمونه فاقد تصادف» در سال ۹۶ عصر امروز با حضور تعدادی از مسؤولان شهری و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد، رئیس پلیس راهور خراسان رضوی و تعدادی از اتوبوسرانان در تالار شهر مشهد برگزار شد.

کاهش آمار تصادفات رانندگان اتوبوسرانی

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی مشهد در این همایش گفت: آمار تصادفات با آموزش‌ها و راهنمایی‌های مورد نیاز و همچنین سعی و تلاش اتوبوسرانان، به شدت کاهش یافته است.

سیدمهدی حسینی پویا تشریح کرد: آمار تصادفات در سال ۱۳۸۹ تعداد ۳ هزار و ۲۶۲ مورد، سال ۱۳۹۰ تعداد یک هزار و ۷۵۴ مورد، سال ۱۳۹۱ تعداد یک هزار و ۱۸۹ و در سال ۱۳۹۲ تعداد ۸۵۰ مورد بوده است.

وی افزود: این آمار همچنین در سال ۱۳۹۳ تعداد ۶۶۸ مورد، سال ۱۳۹۴ تعداد ۴۵۰ مورد، سال ۱۳۹۵ تعداد ۳۲۸ مورد و در سال ۱۳۹۶ تعداد ۲۹۲ مورد بوده است.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی مشهد با اشاره به اینکه آمار تصادفات در کشور بالا است؛ بیان کرد: طبق آمار پزشکی قانونی در سال گذشته ۱۶ هزار و ۲۰۱ نفر در تصادفات فوت کرده‌اند.

حسینی پویا یادآور شد: این کاهش ایجاد شده در آمار تصادفات رانندگان به پاس زحمات و آموزش‌های سازمان اتوبوسرانی و هدایت و همکاری‌های پلیس راهور محقق شده است.

وی با اشاره به اینکه در مجموع حدود ۱۸ درصد از سفر‌های درون شهری توسط سازمان اتوبوسرانی انجام می‌شود؛ گفت: در مجموع تعداد ۳ هزار و ۵۱۶ ایستگاه اتوبوس وجود دارد که حدود یک هزار و ۳۴۵ مورد از آن‌ها مسقف است.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی مشهد با بیان اینکه یک هزار و ۸۱۰ اتوبوس در ناوگان اتوبوسرانی وجود دارد؛ اظهار کرد: ۶۲ درصد از این تعداد به بخش خصوصی اختصاص دارد.

حسینی پویا با تأکید بر اینکه عمر ناوگان متأسفانه خیلی بالا است؛ بیان کرد: در حال حاضر عمر ناوگان در بخش سازمانی ۶ سال و در بخش خصوصی ۷.۲۵ سال است.

وی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد اتوبوس‌ها فاقد کولر هستند که امید است بتوان در این خصوص اقدام کرد؛ اضافه کرد: تاکنون ۳۲۸ میلیون مسافر توسط اتوبوسرانی جابه‌جا شدند که آمار روزانه آن ۹۰۰ هزار نفر است.

توسعه حمل‌ونقل عمومی و فرهنگ‌سازی، راه‌حل مشکل حمل‌ونقل مشهد

در ادامه معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: رانندگان اتوبوس وظیفه سختی بر دوش دارند و در تمام اوقات شبانه‌روز به مردم خدمات ارائه می‌دهند هرچند کمتر از آنان قدردانی می‌شود.

وحید برکچی با بیان اینکه ۱۹ درصد حمل‌ونقل عمومی در مشهد با اتوبوس صورت می‌گیرد؛ اظهار کرد: مشکل حمل‌ونقل شهر مشهد حل نمی‌شود مگر اینکه بتوانیم حمل‌ونقل عمومی را توسعه و فرهنگ آن را گسترش دهیم.

وی با اشاره به اینکه اگر اتوبوسرانان قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند، چهره شهر تغییر خواهد کرد؛ گفت: خوش‌خلقی یکی از اصولی است که همه باید آن را داشته باشیم.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد افزود: هرجایی که با مردم با رفتار خوب برخورد شده، نتیجه بهتری حاصل شده است.

برکچی با بیان اینکه یکی از تذکرات مردم در خصوص رانندگان تاکسی و اتوبوس نحوه رانندگی رانندگان است؛ ادامه داد: تقاضا داریم در سال ۹۷ حرکت بزرگی در این خصوص صورت گیرد و تصادفات اتوبوس‌ها به نصف کاهش یابد.

توسعه حمل‌ونقل انبوه‌بر، مهم‌ترین راهبرد‌های مدیریت حمل‌ونقل در شهر‌ها

رئیس پلیس راهور خراسان رضوی با اشاره به اینکه اهمیت حمل‌ونقل عمومی بر هیچکس پوشیده نیست؛ گفت: حجم وسایل نقلیه شهر‌ها را به فضا‌های پارکینگ شبیه‌تر می‌کند و از مهم‌ترین راهبرد‌های مدیریت حمل‌ونقل در شهرها، توسعه حمل‌ونقل انبوه‌بر است.

محمدباقر سلیمی کوچی ایمنی را مهمترین شاخصه حمل‌ونقل عمومی برشمرد و اظهار کرد: به‌طور میانگین هر روز یک‌نفر کشته در ترافیک شهر مشهد وجود دارد که این موضوع سنگین و نگران‌کننده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: تلاش مدیران و برنامه‌ریزان بر این است که با ایجاد جذابیت‌هایی نظیر یکپارچگی، زمانبندی و سرفاصله مناسب، حمل‌ونقل عمومی را توسعه دهند و تغییر مد حمل‌ونقلی به سمت ناوگان انبوه‌بر ایجاد شود.

رئیس پلس راهور خراسان رضوی تشریح کرد: با مقایسه میانگین ضریب اشغال صندلی در سفر‌های شخصی مشاهده می‌کنیم به‌جای اینکه بیست نفر با خودرو تک سرنشین در معابر تردد کنند یک اتوبوس می‌تواند با هزینه کمتر، ضریب ایمنی بالاتر و آسیب محیط زیستی کمتر این خدمت را ارائه دهد.

سلیمی کوچی با تأکید بر رانندگی صرفاً مهارت نیست؛ متذکر شد: مهارت ویژه پیست‌های رانندگی است در حالیکه رانندگی ایمن به‌عنوان یک ضرورت باید در کنار مهارت رانندگی مطرح شود و صبر، حوصله و خوش‌خلقی باید در بین رانندگان لحاظ شود تا شاهد کاهش تصادفات باشیم.

در پایان همایش از اتوبوسرانان نمونه تجلیل شد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت