انتقاد قناعتی به تغییرات مداوم مدیریتی در شهرداری تهران
عضو سابق شورای شهر تهران گفت: بی شک جا به جایی مدیران شهرداری در نه ماه گذشته شهر را در حالت بلاتکلیفی عمیقی فرو برده بنحوی که آثار زیان بار آن تا ماهها شاید سالها نمودار باشد.
خبرگزاری تسنیم: عضو سابق شورای شهر تهران گفت: بی شک جا به جایی مدیران شهرداری در نه ماه گذشته شهر را در حالت بلاتکلیفی عمیقی فرو برده بنحوی که آثار زیان بار آن تا ماهها شاید سالها نمودار باشد.
ابوالفضل قناعتی عضو سابق شورای شهر تهران با اشاره به آثار زیان بر مدیریت پیشین شهر بر تهران گفت: بی توجهی به مسائل شهر از یک سال پیش دامن شهر را فرا گرفته بنحوی که آثار آن در جای جای شهر مشهود است. از بلاتکلیفی خطوط مترویی که میبایست هر ماه یک ایستگاه جدید بدان اضافه میشد تا عدم توسعه پروژههای شهری و عمرانی و فرهنگی. بی شک جا به جایی مدیران شهرداری در نه ماه گذشته شهر را در حالت بلاتکلیفی عمیقی فرو برده بنحوی که آثار زیان بار آن تا ماهها شاید سالها نمودار باشد.
وی دراین باره افزود: حضور آقای نجفی در شهرداری تهران، عدم انجام فعالیت خاصی از سوی وی و افزایش اعتراضاتی که از خود اصلاح طلبان نیز شنیده میشد کار را به جایی کشاند که شهر با یک سرپرست اداره شد و سپس دومین مدیر شهری در طی نه ماه به شهروندان معرفی شد. شاید در ظاهر آب از آب تکان نخورده باشد و شهرداری خدمات نظافتی شهر را بر طبق منوال انجام داده باشد، اما آثار عمیق فاجعهای که بر شهر تحمیل شده در ماهها وسالهای آینده خود را به شهروندان نشان خواهد داد چرا که شهر موجودی زنده و نیازمند رسیدگی مداوم است.
قناعتی در انتقاد از تغییرات مدیران با تجربه شهرداری اظهار داشت: با حضور نجفی در راس مدیریت شهری در ظاهر نزدیک به پنجاه مدیر رده یک شهرداری از کار کنار گذاشته شد و دوستان وسفارش شدههایی که بعضا حتی الفبای کار شهری را نمیدانستند در راس کار گمارده شدند، عرض کردم شاید در ظاهر پنجاه مدیر جا به جا شده باشند، اما هر کدام از مدیران نامبرده جدید نیز نیروهای قبلی را عوض و نیروهای مورد نظر خود را جایگزین کردند که در یک آمار سرانگشتی میتوان گفت: بیش از هزار نفری که سالها سابقه فعالیت در عرصه شهری را داشتند دراین نه ماه از کار کنار گذاشته شدند.
عضو سابق شورای شهر تهران درباره تبعات این موضوع ادامه داد: شاید درنگاه اول هزار نفر کنار گذاشته شده افراد شاخص شهری نباشند، اما در مجموع بسیاری از مدیرانی که حضور آنها به نفع شهر و شهروندان بود در نتیجه تغییر مدیریت و سلایق سیاسی و ارتباطی و توصیهای کنار گذاشته و از دور کاری خارج شدند که این مساله بر موضوع تواناییهای شهر وکار کردن در شهر اثرات منفی به جای گذاشته است.
قناعتی خاطر نشان کرد: بی شک فعالیت مدیران تراز میانی در شهری، چون تهران بسیار با اهمیت است، اما چون به لحاظ رسانهای تغییر آنها چنان اهمیتی نداشته باشد در رسانهها ذکر نمیشود در حالی که اگر معاون عمران عوض شود مسلما زیر مجموعه وی که با طیفی در حال کار و فعالیت عمرانی در شهر بوده اند نیز تغییر میکنند از این رو این پروسه بر کل فعالیتها حتی بر روی شکل کارها و فعالیت و مطالبات و نوع توقع پیمانکاران نیز تاثیر میگذارد. متاسفانه این سوء مدیریتها که ناشی از رفتارهای سیاسی و بی توجهی به شایسته سالاری است منجر به تغییر اولویتهای شهر یکی پشت هم میشود و اینجاست که افراد به نوعی گیج میشوند که باید برنامه و پروژه کدام مدیر را پیاده کند. اولویت بندیهای مدیر بعدی چیست وآیا پروژهای که دردست دارند به جایی میرسد یا خیر؟
عضو سابق شورای شهر با اظهار نگرانی از تغییر مدیریت شهری گفت: در شورای چهارم برآن بودیم تا همانند مجلس شورای اسلامی با دادن رای اعتماد به برخی مدیران کارآزموده، با تجربه و موثر برای شهر مانعی در برابر تغییر مدیریتهای شاخص شهری شویم که این مساله متاسفانه محقق نشد. به هر حال امیدواریم آقای افشانی مدیریت خوبی برای شهر داشته باشد، اما بیم این میرود که یک بار دیگر شهر با تغییر مدیران و کارمندان از سوی افشانی مواجه شود و شش ماه آینده یا با استعفا یا با عدم تحمل کارها از سوی شهردار فعلی روبه رو شویم که مصیبت و فاجعهی بزرگی برای شهر رقم میخورد.
وی در پایان تاکید کرد: به هر حال این موضوع باید مورد توجه مدیران شهرداری قرار بگیرد که تغییر مدیریتها نه تنها سودی برای شهر ندارد بلکه برخی که قبلا قراردادی بسته وپولشان را گرفتهاند به دلیل تغییر اولویتهای کاری انجام نمیدهند در حالی که هزینه مربوط به آن فعالیت را پیش خور کردهاند، تداوم چنین رفتارهایی منجر به کند شدن فعالیتهای شهری و از بین رفتن خدماتی میشود که حق و شایسته شهروندان تهرانی است.
انتهای پیام/
دیدگاه تان را بنویسید