انتخاب نجفی با وجود بیماری باعث تعجب بود/ عدم شناخت مسايل تهران منجر به انتخاب نجفی شد/ تهران با سیاسیبازی اداره شدنی نیست
دوستی: علی رغم اینکه آقای نجفی استعفای خود را به صورت رسمی اعلام کرده، اما به نظر میرسد اعضای شورا روی آقای نجفی همچنان اتفاق نظر دارند.
سرویس اجتماعی فردا: اسماعیل دوستی عضو پیشین شورای شهر تهران با اشاره به اینکه انتخاب آقای نجفی به دلیل بیماری ایشان از سوی شورای شهرموجب تعجب همگان شد گفت: علی رغم اینکه آقای نجفی استعفای خود را به صورت رسمی اعلام کرده، اما به نظر میرسد اعضای شورا روی آقای نجفی همچنان اتفاق نظر دارند. اصلیترین دلیل عنوان شده استعفای شهردار تهران بیماری ایشان است، اما رها کردن مدیریت به دلیل بیماری توسط آقای نجفی مختص شهرداری نیست بلکه ایشان قبلا در سازمان میراث فرهنگی نیز به دلیل بیماری این رویه را انجام داده بودند از این رو انتخاب ایشان برای شهرداری تهران از سوی نمایندگان شورای شهر جای تعجب داشت که چرا شورای شهر این موضوع را مد نظر قرار نداد و به حجم کار درشهرداری تهران که ۵ برابر یا ۷ برابر سازمان میراث فرهنگی وگردشگری است توجهی نکرد و آقای نجفی را برای شهرداری انتخاب کرد.
وی با اشاره به اینکه عدم شناخت کافی از مسائل شهر منجر به انتخاب آقای نجفی از سوی شورای اسلامی شهر تهران شد خاطر نشان کد: شاید یکی از دلایل انتخاب آقای نجفی وعدم انتخاب آگاهانه توسط اعضای شورای شهر عدم شناخت کافی اعضای شورای شهر ازعمق مسائل شهرداری تهران است، تهران اقیانوسی است عمیق از مسائل و مشکلات مختلف که شهردار باید آنها را حل وفصل کند، البته به جزبیماری آقای دکتر نجفی چینش معاونین و مدیران شهرداری نیز با مطالعه انجام نشد، هر چند مدیران خوبی هستند,، اما به لحاظ مدیریتی منسجم نبوده و اعتقادی به کارگروهی درشهرداری ندارند، در نتیجه دربررسی دوره هشت ماهه گذشته در مییابیم که مدیران شهرداری بیشتر جزیرهای عمل کردند تا کار گروهی! و یاران خوبی برای اقای نجفی نبودند و از همان ابتدا شهرداری تهران را قفل کردند؛ در حالی که از همان ابتدا میتوانستند روند فعالیت آقای دکتر قالیباف را ادامه دهند، و اصلاحات را به ماهها وسالهای بعدی موکول کنند.
دوستی با اشاره به اینکه بعد از گذشت چند ماه مجددا برگشت به انجام برنامههای مورد نظر آقای دکتر قالیباف در دستور کار مدیران شهرداری قرار گرفته خاطر نشان شد: عملکرد فعلی مدیران شهرداری نشان میدهد آنها راه دکتر قالیباف را در اداره شهر بعد از چند ماه مجددا از سر گرفته اند و به این نتیجه رسیدند که باید همان راه قالیباف را در تهاتر، ارتباط با پیمانکاران و... دنبال کنند حتی ضرورت انجام برنامههای شهردار سابق در شورای مناطق هم مشاهده میشود.
دوستی با پرهیز دادن نمایندگان شورای شهر از انتخاب دوباره شهردار با توجه به مسائل جناحی و سیاسی گفت: بنده معتقدم معاونین منتخب قالیباف قادر به حل مشکلات شهر بودند بنابراین تاکید میکنم که انتخاب نادرست منجر به تنها ماندن آقای نجفی در برابر مشکلات و مسائل شهر شد. از این رو انتظار میرود و به نمایندگان شورای شهر توصیه میکنم که انتخاب شهردار آتی تهران را منوط به سیاسی بازی، دوست بازی و حزب بازی نکنند! چرا که دنبال کردن چنین رفتارهایی به هیچ وجه پاسخگوی نیازهای شهر و شهروندان نیست، حزب بازیها و سیاسی بازی در شهرداری تهران سم مهلکی است که بارها مورد تذکر دلسوزان شهر قرار گرفته است.
اسماعیل دوستی درپایان ویژگیهای شهردار نمونه برای تهران را اینگونه عنوان نمود و گفت: مدیری برای شهر تهران باید انتخاب شود که از جنس مردم باشد و به صورت حرفهای واقف به کار شهر باشد، شهرداری تهران یک وزارتخانه نیست که هزینه اش را دولت و سازمان مالیاتی تامین کند بلکه شهردار باید خود برای شهر درآمد کسب و ایجاد کند؛ بازپرداخت بدهیها و وام ها، برخورداری از تجربه کافی و تعهد وتخصص الزامات مورد نیاز در انتخاب شهردار آتی تهران است، بنده معتقدم دوستان در شورا هنوز به عمق مسائل شهرداری تهران پی نبردند از این رو توصیه میشود با مطالعه کافی نسخهای برای جراحی مشکلات شهر تهران بیاندیشند و گرنه براساس احساسات، سلیقه وحزب و گروه گرایی نمیتوان کاری برای شهر کرد و مجددا همین داستان اقای نجفی تکرار خواهد شد
دیدگاه تان را بنویسید