در فرهنگسراها کلاس ماساژدرمانی داریم اما آموزش زلزله نه!

کد خبر: 766087

برخی از اعضای شورای شهر پس از اعلام گزارش شهردار تهران از زلزله که در صحن شورا ارائه شد، به بررسی وضعیت پایتخت در مواقع بحران پرداختند.

در فرهنگسراها کلاس ماساژدرمانی داریم اما آموزش زلزله نه!

خبرگزاری فارس: پس از اعلام گزارش محمدعلی نجفی در صحن شورای شهر و در سی و چهارمین جلسه، احمد مسجد جامعی گفت: امکانات سازمان مدیریت بحران در سطح عملیات کم است.

وی ادامه داد: 2درصد از عوارض شهرداری باید به خرید تجهیزات و توسعه ایمنی شهر اختصاص یابد اما هنوز تجهیزاتی که در پلاسکو تلف شد جایگزین نشده است.

مسجدجامعی گفت: 526 کیلومتر در تهران راه داریم که بیش از ٢٠٠ کیلومتر باید باز باشد که در زمان زلزله هیچ کدام باز نبود!

وی افزود: نباید فقط روی کاغذ بحث کنیم.حضور فیزیکی و ماموران بی سیم به دست، باعث دلگرمی مردم در زمان حادثه است و در پروژه ها پیوست مدیریت بحران و پدافند غیرعامل نداریم که باید کاری کرد.

این عضو شورا گفت: موازی کاری دستگاه ها باید رفع شود. 2300 نقطه امن تهران براساس جایکاست اما روزآمد نیست مثلا در برنامه جایکا بوستان مادر است اما بوستان را فروختند و به برج بدل شده است.

مسئولان بابی‌توجهی ساخت و ساز روی گسل را شروع می‌کنند

همچنین میرلوحی عضو دیگر شورا پس از استماع گزارش شهردار تهران گفت: مدتها است که بعد از وقوع حادثه فورا کارشناسان به پمپاژ نگرانی و اضطرار اقدام و حتی پیشگوها شروع به اظهارنظر می کنند.

وی افزود: اما مسئولان توجه نکرده و باز هم ساخت و ساز بر روی گسل و ... را شروع می‌کنند و عمده خسارات ما برای بعد از وقوع حادثه است و باید ببینیم می شود این تهدید را به فرصت بدل کنیم؟

در نقاط امن بسته بود حجت نظری نیز گفت: نقشه نقاط امن تهران بروز نیست و برای زلزله دوم شهروندان به این نقاط امن رفتند اما درب آنها بسته بوده است. وی گفت: 4 زون پارک جنگلی در تهران داریم که ظرفیت اسکان اضطراری را ندارند که انقدر نگران کننده است اعلام نمی کنم و باید ٤٠ میلیون فضا آماده شود.

نظری ادامه داد: شهرداری و معاونت شهرداری از ساخت و ساز در گسلها باید جلوگیری کنند و از توان سمن ها می‌توان در راستای آموزش بهتر مردم استفاده کرد.

انکار استرس زلزله کمکی نمی‌کند

الهام فخاری نیز پس از شنیدن سخنان شهردار تهران گفت:مدیران قبلی با نمایش و بریز و بپاش حتی زیر ساخت نداشتند و حاصل مدیریت شهری این بود که حتی حداقل ها فراهم نشده است!

وی افزود: در کنار طرح های بلند و کوتاه مدت باید از راهبرد نوآورانه کوتاه مدت با همکاری دانشگاه ها استفاده کرد.

فخاری گفت: باید پروژه مشترک بین هلال احمر و شهرداری طراحی شود برای تعیین نقاط امن هر خانه که تیم‌ها در هر خانه نقاط امن را مشخص کنند.

وی تصریح کرد: انکار استرس کمکی نمی‌کند و با توصیه نمی‌شود مردم را آرام کرد و نیازمندیم که تیم آماده باش فضای مجازی داشته باشیم.

پادگان قلعه مرغی و پادگان ٠٦ نباید به برج بدل شود

علی اعطا سخنگوی شورای شهر نیز گفت: سال٩٥ نقشه های دقیق شده پهنه‌های گسلی ابلاغ شد که ساختمان های زیادی روی گسل است.

وی افزود: باید شهرداری در مورد ضوابط ساخت و ساز در حریم گسل جدی برخورد کند و ساختمان های مهم را جابه جا کند.

اعطا گفت: آقای نجفی به طراحی شهرک اسکان اضطراری اشاره کرد اما ما فضاهایی همچون پادگان قلعه مرغی و پادگان ٠٦ را داریم که نباید این فضاها به دلیل تسامح به برج بدل شود و می‌توان به این مکان ها بعنوان شهرک توجه شود. وی تصریح کرد: باید به کیفیت ساخت و ساز توجه شود و مهندس ناظر صوری حذف و مقرارت ملی ساختمان را اجرایی کنیم.

در فرهنگسراها کلاس ماساژدرمانی داریم اما آموزش زلزله نه!

ناهید خداکرمی نیز گفت: متاسفم که رسانه های خارجی به آموزش مردم روی آوردند و این در حالی است که همیشه صدا و سیما اولویت‌هایش با جامعه فرق می کند.

وی ادامه داد: در فرهنگسراها کلاس ماساژدرمانی برگزار می‌شود اما آموزش در زمان زلزله نه!

شناسایی٧٣٠٠ ساختمان ناایمن در تهران

زهرا صدراعظم نوری نیز عضو دیگر شورای شهر پس از اعلام گزارش شهردار تهران از زلزله گفت: ساختمان های ناایمن در هنگام بروز حوادثی مانند زلزله آسیب پذیرتر از سایر ابنیه‌ها هستند.

وی ادامه داد: بر اساس بررسی های انجام شده ٧٣٠٠ ساختمان ناایمن شناسایی شده که از این تعداد ١١٥٢ ساختمان ناایمن متعلق به شهرداری تهران است ساختمان هایی مثل برهی از بازارهای میوه و تره بار، فروشگاه شهروند، سراهای محله، مجموعه های ورزشی، فرهنگسراها و حتی برخی از ایستگاه های آتش نشانی و پایگاه های مدیریت بحران و ...

وی عنوان کرد:برنامه شهرداری برای ایمن سازی ساختمانهای موصوف چیست؟

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت