امضای ۶۰ قرارداد بالای یک میلیاردتومان در مدیریت جدید تهران
آروین؛ عضو هیات رییسه شورای شهر تهران از ثبت ۶۰قرار داد بالای یک میلیارد تومانی از آغاز به کار شهردار جدید پایتخت خبر داد.
سرویس اجتماعی فردا: بهاره آروین، عضو هیات رییسه شورای شهر تهران گفت: دومین جلسه کمیته شفافیت و شهر هوشمند با حضور نمایندگان معاونت مالی و اقتصادی شهرداری، سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری و کارشناسان کمیته برگزار شد. در این جلسه ابتدا نمایندگان سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات، سامانه مدیریت پروژه را که برای نظارت شورا ایجاد شده، ارائه کردند. اما با توجه به تمرکز دستور جلسه بر روی شفافیت اطلاعات قراردادها، سامانه قراردادها، مناقصات و پیمانکاران و جزئیات اطلاعات ثبت شده برای یک قرارداد به عنوان نمونه مورد بررسی قرار گرفت.
در این جلسه مقرر شد ظرف مدت یک هفته چهار مورد انجام شود؛ نخست؛ ارایه گزارش سازمان فناوری اطلاعات در مورد میزان ثبت قراردادها توسط سازمانها و شرکتهای تابعه در سامانه قراردادها چراکه به گفته برخی کارشناسان حاضر در جلسه و نیز گزارشگیری در لحظه از سامانه قراردادها، برخی از مهمترین قراردادها با مبالغ کلان که توسط برخی سازمانها و شرکتهای تابعه منعقد شده است، در این سامانه ثبت نشدهاند. مقرر شد سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران گزارشی در این خصوص ارائه کند.
همچنین گزارش معاونت مالی و اقتصادی از وضعیت تعدادی، ریالی، نوع قرادادهای (مناقصه عمومی، محدود، استعلام بها و... و.) شهرداری تهران ارائه شود.
ارائه پیشنهاد معاونت مالی و اقتصادی شهرداری تهران در مورد میزان اطلاعات ثبت شده در سامانه قراردادها که طبق قواعد حقوقی و سیاستهای معاونت، برقراری دسترسی عمومی به آنها بلامانع است و ارائه پیشنهاد کمیته شفافیت و شهر هوشمند در مورد میزان اطلاعات ثبت شده در سامانه قراردادها که طبق قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، امکان برقراری دسترسی عمومی به آنها وجود دارد و شفافیت و امکان نظارت همگانی را محقق میکند دو مورد دیگری بودند که باید قبل از تصمیم گیری برای نحوه انتشار قراردادهای بالای یک میلیارد تومان انجام شود.
به گفته آروین بر مبنای انجام موارد چهارگانه پیشگفته، دستور جلسه بعد با موضوع دسترسی عمومی به اطلاعات قراردادها این خواهد بود که میان معاونت مالی و اقتصادی و کمیته شفافیت و شهر هوشمند توافقی حاصل شود بر سر اینکه چه میزان از اطلاعات، با چه فرمتی و در چه قالبی میتواند در دسترس عمومی قرار گیرد تا بیشترین میزان شفافیت را امکانپذیر کند.
دیدگاه تان را بنویسید