آقای نجفی از ۱۴ هزار رای قلع و قمع هزار مورد را اجرا کند

کد خبر: 737285

ابوالفضل قناعتی - عضو پیشین شورای شهر تهران می‌گوید: در تهران یک مسیر شرق به غرب را که عمدتاً محل ترد خود شهروندان تهران و به یک بخشی دیگری هم 25 تا 30 درصد ترددهایی که در گذرهای شرقی و غربی در تهران است و می‌خواهند از تهران عبور کنند ما قدیم بحث اتوبان همت و بسیج را داشته ایم که از این ظرفیت برای تردد استفاده می‌شد

خبرگزاری تسنیم: عضو پیشین شورای شهر تهران گفت: شهردار برود پرونده‌های ماده ۱۰۰ را که حکم قیع و قمع است را بررسی و آستین بالا بزند و این پرونده‌ها را اجرا کند. در کمیسیون ماده ۱۰۰ شعبه ۸ که بودم در چهار سال احکام قلع و قمع بسیاری داده شد اما قالیباف آن را اجرا نکرد.

ابوالفضل قناعتی - عضو پیشین شورای شهر تهران می‌گوید: در تهران یک مسیر شرق به غرب را که عمدتاً محل ترد خود شهروندان تهران و به یک بخشی دیگری هم 25 تا 30 درصد ترددهایی که در گذرهای شرقی و غربی در تهران است و می‌خواهند از تهران عبور کنند ما قدیم بحث اتوبان همت و بسیج را داشته ایم که از این ظرفیت برای تردد استفاده می‌شد.

در دوره شورای سوم این موضوع بررسی می‌شود که اتوبان نیایش که مسیر خوبی در شمال تهران است هماهنگی پیدا کند با اتوبان صدر از طریق تونل نیایش هماهنگی پیدا کند و بتواند بار ترافیک تهران را سبک کند وقتی تونل اضافه شد نمی‌توانست حجم تردد در مسیر صدر را پاسخ دهد چون خود صدر در حالت عادی ترافیک سنگینی داشت لازم بود در آنجا تونل بزنیم یا پل طبقاتی ساخته شود. وی ادامه می‌دهد: این موضوع خیلی بررسی شد و نهایتاً با تصویب شورای سوم و پس از کارهای کارشناسی فنی که انجام شد به تصویب رسید تا شهرداری این پل را احداث کند. شهرداری که بدون اجازه شورا نمی‌توانست چنین تصمیمی بگیرد. جالب است که خود آقای محمد علی نجفی هم عضو شورا بوده است، در آن زمان صحبت‌های زیادی از سوی آقای نجفی صورت گرفته است که وی اعلام کرده که این پل به درد نمی‌خورد و اعتراض داشته باشد. اگر وی هم اعتراض داشته باشند این طرح مصوب شورا بوده است. شهرداری تهران پیشنهادی را در قالب یک لایحه به شورا آورد و با بررسی‌های فنی ای که دکتر شکیب رئیس کمیسیون عمران بوده به این نتیجه رسیده و نهایتاً در شورا تصویب شده و این اتفاق افتاده است.

قناعتی اضافه می‌کند: مردم باید این سوال را از نجفی بپرسند که آن زمان که شما در شورای شهر بودید چرا جلوی اجرای این طرح را نگرفتید و اگر فکر می‌کنید از نظر اصول شهرسازی تکه ای زائد بر دوش شهر است، چرا آن زمان شورا تصویب کرده و هیچگونه عکس العملی از خودشان نشان نداده اند. این اتفاق سوال اعضای شورای چهارم هم بود اما چون مصوب بود به هر حال با دلایلی که داشتند، اعضای شورای چهارم دیدند که چاره ای جز اجرای این طرح نیست، چون حسب موقعیت جغرافیایی منطقه صدر بواسطه زیرگذری که باید می‌خورد و عمق زیرگذر در بخش‌هایی خیلی عمیق می شد در بحث هواسازی به مشکل می‌خوردند و ممکن بود مردم دچار حادثه شوند، با این اوصاف تنها راهی که به نظر کارشناسان می رسید احداث پل طبقاطی بود. عضو پیشین شورای شهر تهران می‌گوید: ما اصلا از نظر فنی بحثی نداریم که اینکار درست یا غلط بوده است، سوالی که از نجفی دارم این است که شما چرا در شورای شهر مخالفت خود را با این طرح اعلام نکرده اید و حالا که این طرح به اتمام رسیده است دست به انتقاد می‌زنید؟

تخطی مقام مسول رسمی در اظهارنظر! قناعتی با اشاره به پرونده ای پر سر و صدا که به واگذاری املاک شهرداری که از سوی شهردار جدید تهران در نشست خبری وی مطرح شد، به صبح نو می‌گوید: چند بار درباره املاک نجومی صحبت شده است و امیدواریم دوستان به قانون پایبند باشند، مقام قضایی گفته تا به نتیجه رسیدن قطعی مسولان قضایی در پرونده املاک هیچ کس اظهارنظری نباید داشته باشد. تعجب می‌کنم مقام رسمی در کشور به قانون و به موضوعاتی که در قوه قضاییه اعلام شده بی توجهی کرده و درباره آن حرف می‌زنند. عضو پیشین هیات رییسه شورای چهارم اینگونه ادامه می‌دهد که در این رابطه بحثی وجود ندارد و مستندات و اسنادی که مربوط به املاک است کاملا در دسترس آقایان است و بررسی کنند اگر تخلفی در خارج از ضوابط بوده است حتما وظیفه دارند که نسبت به این موضوع رسیدگی کنند.

بازی با بیت المال قناعتی ادامه می‌دهد: استخدام‌ها هم مشکلی ندارد که هر استخدامی که آقای قالیباف در زمانی که اینها فکر می‌کنند انجام داده است و از این زمان سوء استفاده شده و من این آمار را در جایی 6 هزار نفر خواندم، بررسی کنند اگر واقعا مورد نیاز هستند باید از توان اینها استفاده کنند، اگر هم نیاز نیست عذر نیروهایی که به صورت قراردادی یکساله هستند را بخواهند تا بروند چرا رودروایسی می‌کنند. وی اضافه می‌کند: چرا این مدیران به جای حل مشکلات، آن را به گردن افراد دیگری می اندازند. امروز در کشور همه یاد گرفته اند خودشان را خوب نشان دهند و مشکلات را به گردن دیگران می اندازند، یک بار خودتان را خوب نشان ندهید و بگویید منافع شهر و بیت المال بر منافع شخصی ارجعیت دارد. بگویند به این نتیجه رسیده اند از 68 هزار نیرویی که در شهرداری وجود دارد 30 هزار نفر آن مازاد است. این نماینده پیشین شورای شهر ادامه داد: اینکه الان به جای اینکه مشکل را کنند دست به سیاسی کاری بزنند مشکلی را حل نمی‌کند، اگر احساس می‌کنید این نیروها مشکلی ایجاد می‌کنند با آنها تسویه کنید. برخی از این نیروها پنج یا 10 سال در قرارداد شهرداری بوده اند حالا پس از این مدت همان خدمات و حقوق را به صورت استخدامی دریافت می‌کنند و عملا بارمالی به شهرداری اضافه نشده است. قناعتی می‌گوید: نباید با منافع بیت المال بازی کنند و منافع خود را ترجیح دهند، وجود این تعداد نیرو یا غلط است که باید درباره آن تصمیم گیری کنند یا درست است که نباید حرف بزنند.

حرف نزنید، عمل کنید قناعتی درباره برخی از صحبت‌های نجفی درباره از بین رفتن منافع شهری و انبوه سازی در شهر اینطور واکنش نشان داد: در طرح تفصیلی شهر تهران را پهنه بندی کرده و مشخص شده در هر منطقه براساس خط آسمانی که مشخص شده است، این طرح در قالب چیزی است که در شورای عالی معماری و شهرسازی با حضور خود وزیر مسکن و هم جریان دولت تصویب شده است و اگر در آن چارچوب در مناطق مجوز داده شده است کسی نباید اعتراض کند چراکه قانون اجرا شده است و اگر طبقات اضافی داده اند هم قانونی حرفی برای گفتن دارد. وی اضافه می‌کند: ماده 100 برای برخورد با این اقدامات است، شهردار برود پرونده‌های ماده 100 را که حکم قیع و قمع داده است را بررسی و آستین بالا بزند و این پرونده‌ها را اجرا کند. در کمیسیون ماده 100 شعبه هشت که بودم در چهار سال بسیار احکام قلع و قمع داده شده اما آقای قالیباف آن را اجرا نکرده است. اگر شهردار می‌خواهد عدالت را اجرا کنند بروند دنبال این احکام برای اجرا. به جای اینکه امروز حرف بزنیم باید خلاف کار باید به مراجع قضایی معرفی شود و کاملا پروسه مشخصی دارد اما تخلف را که امکان بررسی داریم، باید به دنبال اصل کار رفت. در سال 94، 14 هزار رای قلع و قمع دادیم آقای نجفی زحمت بکشند هزار مورد آن را اجرا کنند تا ما بفهمیم واقعا در عمل کار می‌کنند و نه در حرف.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت