حادثه پلاسکو ویترین جامعه سیاست زده بود

کد خبر: 632076

دبیر دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ساختمان پلاسکو را قربانی اختلافات سیاسی مسئولان دانست و گفت: کشور از ابعاد مختلفی دچار مشکلات است، از تنگناهای بودجه گرفته تا اشتغال و سختی معیشت مردم. این کلاف گره خورده وقتی با اختلافات سیاسی همراه می شود، نتیجه اش می شود حادثه ساختمان پلاسکو که می توانست با هوشمندی دستگاه های نظارتی رخ ندهد.

شهرنوشت: سید محسن علوی با تاکید بر اینکه جامعه کنونی از یک طرف سیاست زده است و از طرف دیگر مملو از حرکات و اختلافات جناح های سیاسی است، تصریح کرد: اگر جناح های سیاسی تصمیم نگیرند که دست از سیاسی کاری بردارند، بی شک در آینده شاهد تکرار حوادثی همچون پلاسکو خواهیم بود. زیرا این حادثه ویترین جامعه سیاست زده و بدون وحدت بود. نماینده مردم لامرد در مجلس دهم با تاکید بر اینکه امروز پس از حدود یک ماه از این حادثه باید کنکاش و آسیب شناسی کنیم تا دریابیم دلایل اینکه بازرسی ها دچار ضعف هستند، چیست، خاطر نشان کرد: در کشور ما قانون به صورت 100درصدی اجرا نمی شود. در حالیکه همین قانون است که راهکار اول و آخر تمامی مشکلات است. وی با ابراز تاسف از اینکه در سال های اخیر بارها در خلال حوادث بی توجهی ها به قوانین کشور خودنمایی کرده، بیان کرد: متاسفانه بسیاری از مسئولان خود به قوانین بالادستی التزامی ندارند و بالطبع این فرهنگ غلط به مردم نیز تسری یافته است. به طوری که امروز شاهد هستیم بسیاری از مردم در کنار مسئولان خود را محق تر از قوانین می دانند و آن طور که باید و شاید به نص صریح قانون احترام نمی گذارند. بی احترامی که ماحصلش حادثه پلاسکو است. علوی افزود: در بسیاری از ادارات شاهد بروز مشکلات عدیده ای هستیم که وقتی با نگاه موشکافانه به آن ها می نگریم می بینیم که به طور مثال یک کارشناس برای اینکه به زعم خود از فردی حمایت کند، قانون را آن طور که باید اجرا نکرده است. در حالی که همگی باید بدانیم اگر قانون را به درستی اجرا نکنیم، تبعات منفی آن در ابتدا متوجه فرد می شود و سپس جامعه. حال آنکه اگر قوانین اجرا شوند و در روند اجرا ضعف هایی مشاهده شود اقدام به اصلاح قوانین می کنیم. مصداق این مثال نیز در حادثه پلاسکو دیده شد. همان طور که شاهد بودیم شهرداری بارها اخطار داد، اما ضعف های قانونی مانع از اعمال قانون مستقیم شد. بنابراین امروز باید این قوانین مورد بازنگری قرار گیرند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه قوانین در کشور رنگ و بوی سلیقه به خود گرفته است، تصریح کرد: متاسفانه هر مدیری که راس کار می آید برای خود قانونی وضع می کند و به نوعی اجرای نص صریح قانون سلیقه ای می شود، در حالی که قانون چارچوبی است برای طی مسیر صحیح جامعه نه ایجاد آرامش برای فردی یا گروهی.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت