شهرنوشت: محمدرضا کرمی با اعلام این خبر افزود: یکی از مفاد بسته های تشویقی سال جاری سازمان نوسازی شهر تهران مشوقی به نام انشعابات رایگان مالکان بافت فرسوده بود؛ به این شکل که مالکان متقاضی انشعابات در این بافت ها بتوانند از انشعابات رایگان آب، برق و گاز استفاده کنند.
وی با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب استان تهران به منظور تسریع در روند کار نوسازی همکاری خوبی با سازمان نوسازی شهر تهران داشته است، تصریح کرد: از حدود 5 هزار و ششصد واحد مسکونی که به شرکت آب و فاضلاب استان تهران معرفی کردیم، در حدود 4 هزار و هشتصد مورد به صورت رایگان قرار داد بسته شده و باقی نیز در نوبت ارائه انشعاب است.
محمدرضا کرمی خاطرنشان کرد: مصوبه ستاد تهران در اردیبهشت ماه ابلاغ شد اما متاسفانه فرآیند اجرایی آن مقداری زمان برد و ما از مهرماه توانستیم به متقاضیان خدمات ارایه دهیم.
وی تاکید کرد: هر کسی که از قبل پرونده داشت و تخلفی نداشت توانست از این تسهیلات استفاده کند.حتی برخی از متقاضیان که در سال 94 پروانه ساخت گرفته بودند نیز توانستند از این تسهیلات اسنفاده کنند.
دبیر کمیته خدمات و زیرساخت ستاد بازآفرینی پایدار شهر تهران با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک با شرکت گاز استان جهت واگذاری اشتراک رایگان گاز به متقاضیان نوسازی در بافت های فرسوده گفت: این تفاهم نامه هم اکنون اجرایی شده و سازمان نوسازی در حال معرفی متقاضیان به شرکت گاز است.
کرمی با بیان اینکه کسانی که از قبل تشکیل پرونده دادند و بخشی از مبلغ انشعاب را پرداخت کرده اند نمی توانند از این تسهیلات استفاده کنند، عنوان کرد: کسانی که تشکیل پرونده داده اند اما مبلغی را واریز نکرده اند می توانند از این تسهیلات استفاده کنند.
وی با اشاره به رایگان شدن انشعابات برق به متقاضیان نوسازی در بافت های فرسوده پایتخت گفت: در این خصوص با وجود اینکه جلسات خوبی را با دوستان اداره برق برگزار کرده بودیم و به جمع بندی های بسیار خوبی نیز رسیده بودیم اما متاسفانه هنوز فرآیند اجرایی آغاز نشده است.
دبیر کمیته خدمات و زیرساخت ستاد بازآفرینی پایدار شهر تهران افزود: ما در تلاش هستیم که در آینده نزدیک هزینه انشعابات برق را نیز برای ساکنان بافت فرسوده رایگان اعلام کنیم. کرمی در پایان تصریح کرد: در مجموع اگر بتوانیم انشعابات را به طور رایگان در اختیار ساکنان بافت فرسوده قرار دهیم می توانیم هزینه ساخت را تا حدود 7 درصد کاهش دهیم که خوب رقم قابل توجهی برای سازندگان خواهد بود.
دیدگاه تان را بنویسید