شمارش معکوس برای عقد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک شهرداری‌ها

کد خبر: 544468

عضو شورای راهبردی و رییس کمیته سرمایه گذاری اجلاس جهانی شوراها و شهرداران گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، حضور سرمایه گذاران 12 کشور در تالار مذاکرات سرمایه گذاری قطعی شده و برای هر کشور میز اختصاصی مذاکره در نظر گرفته شده است.

سرویس اجتماعی فردا:

عضو شورای راهبردی و رییس کمیته سرمایه گذاری اجلاس جهانی شوراها و شهرداران گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، حضور سرمایه گذاران 12 کشور در تالار مذاکرات سرمایه گذاری قطعی شده و برای هر کشور میز اختصاصی مذاکره در نظر گرفته شده است.

نخستین اجلاس جهانی شوراها و شهرداران( 2016 - تهران) که بزرگترین رویداد سال در حوزه شهری قلمداد می شود، روزهای سی ام و سی و یکم تیر ماه جاری با حضور دو هزار نفر از فعالان حوزه شهری از ایران و جهان برگزار می شود و تالار مذاکرات سرمایه گذاری این اجلاس میزبان صدها سرمایه گذار داخلی و خارجی و شهرداران و شوراها خواهد بود.
«داود ندیم» با اعلام این خبر گفت: رییس میز آمریکا در این تالار برغهده «مجید جاودانی تبریزی نژاد» است و چهار شرکت فعال از آمریکا در این میز حضور خواهند داشت. همچنین «کریستین دوهیم» رییس جهانی شورای توسعه تجارت کشورهای مشترک المنافع از کانادا و «دیوید فیشر» قائم مقام کانون بین المللی گردشگری اسکال از بریتانیا از جمله مقامهایی هستند که با هماهنگی میز آمریکا در این تالار حضور خواهند یافت و مقدمات خواهرخواندگی چند شهر ایران با چند شهر آمریکا و کانادا نیز در این تالار بررسی خواهد شد.

وی افزود: مسئولیت میز ارمنستان به انجمن دوستی ایران و ارمنستان و ریاست میز به علیرضا نظیف، دبیر شمال غرب این انجمن داده شده است. سه شرکت از ارمنستان و پنج شرکت ایرانی مرتبط در این میز حاضر خواهند بود و در زمینه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری، ساخت هتل، تبادل توریست با شهرداران مذاکره خواهند کرد.

به گفته ندیم؛ «رضا خلیلی دیلمی» رییس اتاق بازرگانی اسکاندیناوی و ایران نیز مسئولیت میز اسکاندیناوی را به عهده دارد و پتانسیل دهها شرکت از کشورهای سوئد، دانمارک، فنلاند، نروژ و ایسلند را در تالار ارائه خواهند داد.
عضو شورای راهبردی و رییس کمیته سرمایه گذاری اجلاس جهانی شوراها و شهرداران گفت: «وهاب و محمد ایرانی» مسئولیت میز چین را در این تالار به عهده دارند و زمینه حضور روسای دو هلدینگ بزرگ چین ( که در حوزه عمران شهری رزومه و فعالیت گسترده ای در جهان دارند ) را فراهم کرده و قابلیت های چند شرکت چینی جهت سرمایه گذاری در ایران را به شهرداران ارائه خواهند کرد ضمن اینکه شرکت سرمایه گذاری دولتی جمهوری خلق چین (سیتیک) نیز در این تالار حضور ویژه خواهد داشت.
وی افزود: این شرکت در حال حاضر مالکیت و مدیریت 44 شرکت تابعه را در اختیار دارد که در حوزه های بانکداری، توسعه املاک و مستغلات، ساخت و ساز و اجرای زیرساخت های شهری، تولید برق، مخابرات و فناوری اطلاعات، انتشارات و صنایع طبیعی فعالیت می کند و از طریق شرکت های زیرمجموعه خود عملیات در پنج قاره جهان از جمله کشورهای چین، هنگ کنگ، ایران، امریکا، کانادا، استرالیا را مدیریت می کند.
ندیم یادآور شد: از پروژه های مهم ساخت و ساز انجام شده و یا درحال تکمیل این گروه می توان به طرح احداث و توسعه ی مترو تهران ، مجتمع خانه سازی ونزوئلا و و ورزشگاه المپیک پکن (به عنوان بزرگترین سازه ی فلزی جهان ) اشاره کرد.

وی افزود: میز کشور ایتالیا به ریاست «فرزان آذر پور» برگزار می شود و تاکنون 12 شرکت ایتالیایی در زمینه های انرژی های سبز، ترمیم محیط های آلوده، کنترل و رفع آلاینده ها، رستورانهای زنجیره ای ایتالیایی، سرمایه گذاری و کارگزاری فاینانس و تامین مالی، سرمایه گذاری در بخش انرژی، فلزات، مدیریت پسماند، معدن و سنگ ؛ برنامه ریزی استراتژیک در موضوعات گردشگری و سرمایه گذاری، گردشگری، شبکه هوشمند مدیریت شهری،سیستم هوشمند تاکسیرانی و دوچرخه و ساخت و ساز شهری برای حضور در میز ایتالیا و عقد تفاهم نامه سرمایه گذاری با شهرداریهای ایران اعلام آمادگی کرده اند.

عضو شورای راهبردی و رییس کمیته سرمایه گذاری اجلاس جهانی شوراها و شهرداران گفت میز ترکیه در این تالار به ریاست «یعقوب سعادت نژاد» دایر می شود و حضور 17 شرکت ترکیه ای فعال در حوزه شهری قطعی شده است. این شرکتها در زمینه فاینانس، انرژی های نو، ساخت و ساز شهری، گردشگری و توریست علاقه مند به سرمایه گذاری مشارکتی با شهرداران هستند.

وی افزود: «پرویز مشمع چیان» ریاست میز کره جنوبی را به عهده دارد و زمینه حضور یک هلدینگ بزرگ کره ای را در این تالار فراهم آورده اند. این هلدینگ شامل دهها شرکت بخش خصوصی کره جنوبی است که در زمینه سرمایه گذاری و انرژی فعالیت دارند.

به گفته ندیم، «روح اله نجد عطایی» نیز ریاست میز انگلستان را به عهده دارد و با فراهم کردن زمینه حضور پنج شرکت ایرانی و انگلیسی در اجلاس، مدل های مالی برای فاینانس و تامین مالی پروژه های شهری را ارائه خواهند کرد

وی ادامه داد: میز سوییس از سوی «بهزاد خیری زاده افشار» مدیریت خواهد شد

که اطلاعات مربوط به نحوه تامین مالی برای پروژه های شهری و نحوه ارتباط با بانکها و شرکتها و موسسات اعتباری سوئیس توضیح داده شده و مذاکره خواهد شد.
این مقام مسئول در ادامه گفت: «آرش اسماعیل نسب» نیز ریاست میز عراق و اقلیم کردستان عراق را به عهده دارد و هشت شخص حقیقی و حقوقی فعال در این کشور با هماهنگی نمایندگی اقلیم کردستان عراق در ایران و سرکنسول ایران در سلیمانیه در زمینه پروژه های شهری در تالار مذاکرات سرمایه گذاری اجلاس حضور خواهند داشت.
وی افزود: میز مشترک گرجستان و آذربایجان نیز به ریاست آقای «فرزاد قاسم زاده» دایر می شود و چند پروژه زیست محیطی با فنآوری جهانی در این میز ارائه و نحوه همکاری و سرمایه گذاری مشترک با شهرداریها بررسی خواهد شد.
به گفته ندیم؛ میز هنگ کنگ به ریاست «بهزاد میرزایی» دایر خواهد شد تا در زمینه تامین مالی پروژه های شهری با شهرداریها مذاکره به عمل آورند.

بوی ادامه داد: برای حضور هیات های خارجی میهمان این تالار، هیچگونه هزینه ای از سوی طرف ایرانی پرداخت نمی شود و برنامه ریزی به گئنه ای است که فقط آن دسته از شرکتهای خارجی که جدیت لازم برای کار و سرمایه گذاری مشارکتی در ایران دارند، با هزینه خودشان ( حتی هزینه هتل و بلیط هواپیما و ...) در اجلاس حضور می یابند و هزینه ها برعهده طرفهای خارجی است و این موضوع شاخصی برای سنجش علاقه مندی واقعی آنها خواهد بود. این مقام مسئول گفت: در برنامه ریزی های به عمل آمده، کمیت و تعداد شرکتهای خارجی برای حضور در این تالار مبنا نبوده بلکه کیفیت حضور و عملیاتی نمودن مذاکرات مد نظر است فلذا شرکتی که با هزینه خود به این اجلاس میآید قطعا برنامه عملیاتی جدی نیز برای خود خواهد داشت.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد