مدارک تحصیلی رئیس جمهور، منتخبان مجلس و همه مقامات باید بررسی شود

کد خبر: 994222

عضو کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به ضرورت راستی‌آزمایی مدارک تحصیلی مقامات و تائید نشدن مدرک تحصیلی منتخب تفرش گفت: مدارک تحصیلی رئیس جمهور، منتخبان مجلس و همه مقامات باید بررسی شود.

مدارک تحصیلی رئیس جمهور، منتخبان مجلس و همه مقامات باید بررسی شود

خبرگزاری فارس:عضو کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به ضرورت راستی‌آزمایی مدارک تحصیلی مقامات و تائید نشدن مدرک تحصیلی منتخب تفرش گفت: مدارک تحصیلی رئیس جمهور، منتخبان مجلس و همه مقامات باید بررسی شود.

سید محمدجواد ابطحی نماینده خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جعل مدرک و سرقت علمی که از سوی برخی افراد و حتی مقامات انجام می شود، آثار سویی در جامعه دارد، گفت: در بررسی مدارک تحصیلی مقامات و مسئولین و اینکه مدارک چه کسی جعلی است یا غیر جعلی، اول باید مدرک تحصیلی رئیس جمهور و برادر وی بررسی شود.

وی افزود: آقای روحانی در دوره های مختلف فعالیت سیاسی خود مدارک تحصیلی متفاوت ارائه می کرد. مثلا در یک دوره انتخابات خود را دکترا حقوق معرفی اما دوره بعد فوق لیسانس ارائه می کرد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: سوال این است که اگر آقای روحانی از اول دکترا داشت چرا بعد از چهار سال نمایندگی، برای دوره بعد فوق لیسانس ارائه می کرد.

ابطحی همچنین به خدشه مدرک تحصیلی و دکترا حسین فریدون برادر رئیس جمهور اشاره کرد و افزود: گزارش مدرک تحصیلی دکترای برادر رئیس جمهور هم در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بررسی شد که نحوه تحصیل وی در دانشگاه مورد تائید قرار نگرفت.

وی اضافه کرد: سوال این است که چرا قوه قضائیه و شورای نگهبان تاکنون مدارک تحصیلی رئیس جمهور و برادر وی را بررسی نکرده است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه آب از سرچشمه گل آلود است، گفت: ابتدا باید مدرک تحصیلی رئیس جمهور و بعد باید مدارک تحصیلی همه مسئولین، مقامات، مدیران کل و نمایندگان مجلس و منتخبان مجلس یازدهم بررسی شود.

به گزارش فارس، سینا کمالخانی منتخب تفرش در مجلس یازدهم در هنگام ثبت نام برای انتخابات مجلس یازدهم، مدرک تحصیلی فوق لیسانس ارائه کرد که مدرک وی مورد تائید وزارت علوم قرار نگرفت و وی به رغم رای آوردن از حوزه انتخابیه اش، از راه یابی به مجلس باز ماند.

مدارک تحصیلی رئیس جمهور، منتخبان مجلس و همه مقامات باید بررسی شود

نماینده تبریز: با لابی‌ها و فشارها دستور کار صحن علنی مجلس تغییر می‌کند

محمد اسماعیل سعیدی گفت: متاسفانه در تعیین دستورکار صحن علنی مجلس که توسط هیات رئیسه مشخص می‌شود منافع اکثریت مردم مد نظر قرار نمی‌گیرد و در مواردی همچون گزارش سانحه قطار تبریز ـ مشهد شاهد لابی‌گری در دستورکار بودیم.

محمد اسماعیل سعیدی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گفت: متأسفانه در تعیین دستورکار صحن علنی مجلس که توسط هیأت رئیسه انجام می‌شود منافع اکثریت جامعه مد نظر قرار نمی‌گیرد.

وی افزود: ما شاهد لابی‌گری‌ها در تنظیم دستورکار صحن هستیم که نمونه آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌توان در موضوع گزارش سانحه قطار تبریز ـ مشهد مشاهده کرد.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: البته این مشکلات ناشی از وجود نقص در آیین نامه داخلی مجلس هم هست که عده‌ای با جمع کردن تعدادی امضا می‌توانند دستور کار صحن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تغییر دهند و باید آیین‌نامه در این باره اصلاح شود.

سعیدی خاطرنشان کرد: یکی از طرح‌هایی که روی آن کار زیادی انجام شده و به خیر و صلاح اکثریت جامعه و نیز مورد تأکید مقام معظم رهبری هم هست، طرح جمعیت و تعالی خانواده است که با وجود همه این تاکیدات پس از گذشت دو دوره مجلس باز هم در دستورکار صحن قرار نگرفته است.

وی افزود: طرح جمعیت و تعالی خانواده در کمیسیون فرهنگی در مجلس نهم تدوین، تصویب و به صحن ارسال شد اما در دستورکار صحن قرار نگرفت و در مجلس دهم هم این روال طی شد و با وجود اهمیت بالای آن باز هم در صحن نوبت به بررسی این طرح نرسید.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: درست است که اصلاح قانون انتخابات لازم است اما الان زمان آن نیست که اولویت‌های دیگری برای رسیدگی وجود دارد و باید به عنوان مثال در حوزه تولید با توجه به نام‌گذاری سال جدید به نام جهش تولید اصلاح قوانین و مقررات انجام شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها