نظر نمایندگان درباره ریاست ستاد مقابله با کرونا

کد خبر: 981630

نماینده رشت در مجلس گفت: بهتر بود رئیس جمهور معاون اول خود را در رأس ستاد مقابله با کرونا قرار می‌داد تا بتواند برای رفع مشکلات زنجیره توزیع، همه وزرا را به کار بگیرد.

خبرگزاری فارس: جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: تعریف جایگاهی به‌عنوان نمایندگی رئیس‌جمهور برای رسیدگی به بیماری کرونا در استان گیلان نه تنها مشکلی را حل نکرده، بلکه باعث بروز مشکلات بیشتر و بلاتکلیفی و بهم ریختگی در استان شده است.

وی افزود: این جایگاه، در واقع، جایگاه ریاست علوم پزشکی استان است و رئیس علوم پزشکی استان خود را بدون تکلیف و انجام وظیفه می‌بیند و از سوی دیگر استاندار نیز همه چیز را به جایگاه جدید محول کرده است.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با تعریف جایگاه نمایندگی رئیس‌جمهور شرایط برای استان سخت‌تر شده و نه تنها مشکلی را حل نکرده بلکه ما شاهد یک بهم ریختگی بیشتر از قبل در استان‌مان هستیم و این نمایندگی نتوانسته تاکنون کار مفیدی انجام دهد.

کوچکی‌نژاد خاطرنشان کرد: از سوی دیگر سوءمدیریت در بخش اجرا در ماجرای بیماری کرونا مشکلات را بیشتر کرده و به عنوان مثال یک روز می‌گویند که لوازم بهداشتی مانند ماسک در داروخانه‌ها توزیع نمی‌شود و از طریق خانه‌های بهداشت توزیع خواهد شد و وقتی مردم به آنجا مراجعه می‌کنند، خانه‌های بهداشت می‌گویند که ما برای نیرو‌های خودمان هم امکانات نداریم چه برسد به شما و بعد می‌گویند از طریق داروخانه‌ها این وسایل توزیع خواهد شد و بعد از مراجعه مردم، داروخانه‌ها نیز می‌گویند که وسایل در اختیار ما قرار نگرفته است.

نماینده مردم رشت در مجلس در پایان گفت: بهتر بود رئیس جمهور به جای اینکه یک وزیر را در راس این کار قرار دهد معاون اول خود را مأمور می‌کرد تا بتواند برای مقابله با کرونا و محتکران و رفع مشکلات زنجیره توزیع، همه وزرا را به کار بگیرد.

نظری: رئیس ستاد کرونا باید رئیس‌جمهور باشد/روحانی بحران را جدی‌تر بگیرد

منتخب مردم خمین در مجلس یازدهم گفت: با توجه به اختلافات شدید وزارت بهداشت و صنعت، باید رئیس‌جمهور یا معاون اول وی مسئولیت ستاد ملی مقابله با کرونا را برعهده بگیرند.

علیرضا نظری منتخب مردم خمین در انتخابات مجلس یازدهم در گفتگو با خبرنگار مهر با تأکید بر اینکه مردم باید نسبت به ویروس کرونا واقع بینانه برخورد کنند و تحت تأثیر فضای روانی قرار نگیرند، گفت: مردم باید به توصیه‌های متصدیان امر به صورت جدی توجه کنند تا از انتقال این ویروس در جامعه جلوگیری شود.

منتخب مردم خمین در مجلس با تأکید بر اینکه مسئولان اجرایی کشور نیز باید با این موضوع جدی‌تر برخورد کنند، گفت: در ۱۷ اسفندماه ۱۵ استاندار از انتقال این ویروس به استان‌های خود خبر دادند و از مردم خواستند در راستای جلوگیری از انتقال گسترده ویروس اقدام کنند. مقام معظم رهبری نیز از همه دستگاه‌های کشور تقاضا کردند با وزارت بهداشت در راستای کنترل این بیماری همکاری نمایند و این اقدام را جهاد فی سبیل‌الله خواندند.

نظری با اشاره به نامه سرگشاده وزیر بهداشت به وزیر صمت گفت: وزیر صمت عضو ستاد ملی مقابله با کرونا و رئیس کمیته پشتیبانی و تدارکات ستاد است.

وی تصریح کرد: وزیر بهداشت از عدم همکاری وزارت صمت انتقاد شدید کرده و از اقدام بروکراتیک سخن به میان آورده بود و ادامه این روش را موجب هتک حرمت نظام و زیر سئوال رفتن سلامت مردم خوانده بود.

منتخب مردم خمین گفت: شیوع این ویروس در حال کنترل است، اما چرا وقتی ابتلای خیل عظیمی از مردم پیش بینی می‌شود و وزارتخانه‌های مربوطه نیز اختلاف نظر شدید دارند، رئیس‌جمهور و معاون اول وی مسئولیت ستاد ملی مقابله با کرونا را برعهده نمی‌گیرند.

نظری تصریح کرد: تنها در این صورت است که همه وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و نهاد‌های کشور خود را ملزم به همکاری می‌کنند. باید رئیس‌جمهور موضوع را جدی‌تر بگیرد و با این معضل و تهدید بزرگ با جدیت برخورد کند.

داداشی: رئیس جمهور باید خود ریاست ستاد کرونا را بر عهده می‌گرفت

نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: رئیس‌جمهور در ماجرای ویروس کرونا کشور را به حال خود رها کرده و جان مردم برایش مهم نیست و شاید دلیلش این باشد که او دیگر نمیتواند یک دوره دیگر رئیس جمهور باشد و کار را پیگیری نمی‌کند.

ولی داداشی نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با فارس، گفت: امروز ویروس کرونا به یک تهدید ملی و یک موضوع امنیتی در این سطح تبدیل شده، اما متأسفانه آقای رئیس‌جمهور جان مردم برایش مهم نیست و کشور را به حال خود رها کرده است.

وی افزود: رئیس‌جمهور هیچ انگیزه‌ای برای پیگیری این معضل ندارد و شاید دلیلش این باشد که او قانونا دیگر نمی‌تواند یک دوره دیگر رئیس‌جمهور شود و به همین خاطر برایش پیگیری موضوعات اهمیتی ندارد و با مردم قایم باشک بازی می‌کند.

نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اظهار داشت: اگرچه وزیر بهداشت زحمات زیادی می‌کشد و دلسوزانه کار می‌کند، اما واقعیت این است که قدرت وی به عنوان رئیس ستاد مقابله با کرونا محدود است و درست این بود که خود رئیس‌جمهور ریاست این ستاد را برعهده می‌گرفت.

داداشی خاطرنشان کرد: شاید رئیس‌جمهور در نامه‌ای به وی اختیاراتی را داده، اما واقعیت این است که آیا وزرای دیگر در مقابل وزیر بهداشت تمکین می‌کنند؟ و آیا کسی خط وی را می‌خواند؟ آیا قدرت به کارگیری امکانات دستگاه‌های غیراجرایی را دارد؟ وزیر بهداشت تنها می‌تواند بستر درمانی کار را فراهم کند.

وی افزود: امروز به مردم گفته می‌شود که در خانه‌هایتان بمانید، با توجه به مشکلات معیشتی که مردم دارند، چگونه در خانه بمانند؟ کارگری که اگر دو روز سر کار نرود به نان شب محتاج است چگونه از خانه بیرون نیاید؟ این‌ها نیازمند گرفتن مزایا هستند.

نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در پایان گفت: دولت باید به مردم در کنار اینکه می‌گوید در خانه بمانید مزایایی را نیز به آن‌ها پرداخت کند و یا هزینه آب، برق و گاز آن‌ها را نگیرد؛ چراکه اقشار مختلف مثل کارگران و... که دیگر نمی‌توانند سرکار بروند، چگونه هزینه‌های خود را پرداخت کنند؟ آیا پرداخت این مزایا از عهده وزیر بهداشت برمی‌آید یا باید با دستور رئیس‌جمهور انجام شود؟

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها