انتقاد یک کاندیدای شورای ائتلاف از سیاست افزایش قیمت بنزین
یک کاندیدای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با انتقاد از سیاست افزایش قیمت بنزین و ارائه کمکمعیشت به خانوادهها، اظهار داشت: یکی از ایرادات جدی به این سیاست این است که سیاست کلی خانواده و جمعیت را مورد توجه قرار نداده است.
خبرگزاری تسنیم: فاطمه قاسمپور عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در نشست خبری که بعدازظهر امروز(یکشنبه، 27 بهمن) در خبرگزاری تسنیم برگزار شد اظهار داشت: در حوزه زنان نیازمند بازبینی و اصلاح قوانین هستیم، باید گفتمان رایج شناخت مسئله و حل موضوع در این حوزه مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: یکی از مسائل حوزه زنان و خانواده، شناخت مسائل زنان و خانواده است، دولتها و مجلسها برخی از مسائل را در این حوزه در اولویت قرار میدهند و برخی را نیز فراموش میکنند، اما شناخت نظام زنان و خانواده مسائل دقیق را در این حوزه برای ما روشن میکند.
عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با تأکید بر اینکه باید در حوزه زنان و خانواده مسئلهشناسی صورت گیرد، افزود: باید پنلهای تخصصی در زمینه مسائل زنان و خانواده تهیه و اجرا شود تا اولویتها در این حوزه شناسایی شده و قانونگذاری صحیح در این زمینه صورت گیرد.
قاسمپور اضافه کرد: باید در حوزه زنان و خانواده قانونگذاری و سیاستگذاری مشارکتی باشد تا شناخت دقیق از ذینفعان قانون نداشته باشیم قوانین ضمانت اجرایی نخواهد داشت.
وی همچنین یکی دیگر از موضوعات مورد توجه در حوزه زنان و خانواده را انباشت قوانین و مقررات در این حوزه دانست و گفت: ما در حوزه زنان و خانواده نیازمند اصلاح قوانین هستیم، بسیاری از قوانین باید با توجه به مسائل روزِ زنان اصلاح شود.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس تأکید کرد: اگر مسئله ازدواج را در اولویت قرار دهیم، مسائل اقتصادی نیز به دنبال آن رونق میگیرد. معتقدم از طریق حل مسئله ازدواج خدماتی که در قبال آن از قبیل لوازم خانگی، مسکن و بازارهای دیگر نیز رونق میگیرد، با افزایش بهرهوری روبرو خواهد شد.
قاسمپور، یکی دیگر از موضوعات مورد توجه در مسئله زنان و خانواده را اصلاح گفتمان حاکم بر ارائه راهبردها دانست و گفت: یکی از مسائل مورد توجه این است که در حوزه زنان و خانواده تعامل خوبی بین زنان برای حل مسائلشان صورت نمیگیرد، اشتغال خانوادهمحور باید مدنظر قرار گیرد.
وی با انتقاد از سیاست افزایش قیمت بنزین و ارائه کمکمعیشت به خانوادهها، اظهار داشت: یکی از ایرادات جدی به این سیاست این است که سیاست کلی خانواده و جمعیت را مورد توجه قرار نداده، به طوری که یارانه کمکمعیشت نهایتاً برای سه فرزند خانواده است که در مجلس انشاءالله پیگیر اصلاح آن خواهیم بود.
عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب همچنین پیگیری و اصلاح قانون جامع حمایت از زنان سرپرست خانوار را یکی از برنامههایش در مجلس یازدهم دانست و گفت: آمار زنان سرپرست خانوار از سال 90 که، 2.5 میلیون نفر بوده در سال جاری، به 3.5 میلیون نفر افزایش یافته که طبق قانون این رقم میبایست هر سال کاهش پیدا میکرد، اما متأسفانه اینطور نشده است؛ معتقدم تنها راهحل مسئله زنان سرپرست خانوار پیگیری قانون جامع زنان سرپرست خانوار است.
قاسمپور به تمهیدات قانونی برای تشکیل صندوق ذخیره ازدواج اشاره کرد و گفت: متأسفانه تشکیل این صندوق نیز از سوی دولتها و مجلسها پیگیری نشده است، در مجلس یازدهم این قانون را پیگیری خواهیم کرد.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس در پایان ضمن استقبال از شفافیت آراء نمایندگان، خاطرنشان کرد: معتقدم شفافیت آراء حق مردم است و مردم باید بدانند که نمایندهشان نسبت به مسائل سیاسی و اجتماعی چه دیدگاهی دارد. شفافیت آراء و نظارت بر رفتار نمایندگان حق مردم است و بنده آمادگی دارم که کاملاً در این فضا گام بردارم.
خادمی: نگاه دولتهای اصلاحطلب به زنان سیاستزده است عضو لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات مجلس یازدهم گفت:دولتها به ویژه اصلاح طلبان مواجههشان با خانواده سیاست زده است دولتها عرصه زنان را به قرض ورزی سیاسی خود تبدیل کرده اند.
عاطفه خادمی عضو لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات مجلس یازدهم، در نشست خبری که عصر امروز در خبرگزاری تسنیم برگزار شد، طی سخنانی گفت: برای اینکه مجلس یازدهم منشأ تغییر و تحولی در کشور باشد سه مولفه وجود دارد که این سه مولفه، بیانیه گام دوم، مکتب سپهبد شهید سلیمانی و خیزش معطوف به جوانان است.
وی با بیان اینکه حرف جریان انقلاب در حوزههای مختلف روشن است، ادامه داد: در عرصه اقتصاد باور جریان انقلاب به اقتصاد مقاومتی است که در مجلس یازدهم قطعا نیروهای انقلاب به دنبال این موضوع خواهند بود.
عضو لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات مجلس یازدهم با تأکید براینکه استراتژی ما در سیاست عزت و اقتدار است، عنوان کرد: در فرهنگ نیز تکیه جریان انقلاب بر ارزشهای ایرانی- اسلامی است و درباره زنان نیز اصل بر کرامت و منزلت آنان است.
خادمی اضافه کرد: درباره مسئله خانواده نیز جریان انقلاب معتقد به تعالی خانواده است و ما در مجلس یازدهم اگر ورود کنیم هرآنچه لازم باشد را فعال خواهیم کرد. باید نهاد متولی که ساختارمند باشد برای بحث زنان طراحی شود.
وی با تأکید براینکه ما منتقد تبدیل شدن فضای زنان و خانواده به حیات خلوت سیاسی دولتها هستیم، اظهار داشت: دولتها به ویژه اصلاح طلبان مواجههشان با خانواده سیاست زده است دولتها عرصه زنان را به قرض ورزی سیاسی خود تبدیل کرده اند.
عضو لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با تأکید براینکه ما معتقد به پایان حاشیه نشینی زنان هستیم، گفت: همه جامعه زنان باید دارای کرامت و منزلت باشند و برای همین کار پیش بینی کردهایم اگر به مجلس یازدهم ورود کردیم کمیسیون زنان و خانواده تشکیل شود. تقلیل شأنیت زنان به یک فراکسیون شایسته زنان ایران زمین نیست.
خادمی با بیان اینکه زنان خانوار از اولویتهای اصلی ما در مجلس یازدهم خواهد بود ادامه داد: زنان خانوار قشر محرومی هستند که از سوی نهادها با بی مهری مواجه شده اند.
وی با تأکید براینکه زنان سرپرست خانوار و زنان شاغل از اولویتهای برنامه ما برای مجلس آینده است، اظهار داشت: در گفتمان انقلاب اسلامی آمده است که زنان باید فعالیت اجتماعی داشته باشند و در این مسیر هر اقدامی که لازم باشد انجام خواهیم داد.
فاطمه رهبر:نمایندگان مجلس دهم پاسخگوی عملکرد خود در رسانهها باشند عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت:نمایندگان فعلی مجلس به ویژه زنان آن حاضر نیستند مناظره ای با کاندیداها داشته باشند، آنها باید در رسانه ها پاسخگوی عملکرد مجلس دهم باشند.
فاطمه رهبر عضو لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای مجلس یازدهم در نشست خبری که عصر امروز در خبرگزاری تسنیم برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: نمایندگان فعلی مجلس به ویژه زنان آن حاضر نیستند مناظره ای با کاندیداها داشته باشند، آنها باید در رسانه ها پاسخگوی عملکرد مجلس دهم باشند.
وی با اشاره به اقداماتی که در مجلس نهم انجام شده بود، ادامه داد: با همکاری نمایندگان کلیه قوانینی که قبل از انقلاب تصویب شده بود و برخی نیاز به نسخ داشت جمع بندی شدند و 8 جلد کتاب قوانین و مقررات در حوزه های مختلف تدوین شد.
عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه در مجلس نهم قانون آیین دادرسی کیفری تصویب شد، اضافه کرد: برای اولین بار از طریق این قانون پلیس اطفال، امور زنان و افراد نابالغ تشکیل شد و برای اولین بار وظیفهای را بر دوش سازمانهای مردم نهاد که در حوزه اطفال فعالیت میکردند، گذاشته شد.
رهبر با تأکید براینکه در مجلس نهم لایحه قانون حمایت از خانواده را بررسی و تصویب کردیم، گفت: براساس این قانون قاضی مشاور زنان را پیش بینی کردیم و در کنار دادگاه خانواده مشاورههایی را نیز قرار دادیم البته در آن قانون قرار بود از مهریه مالیات گرفته شود که ما آن را به 110 سکه تبدیل کردیم.
وی ادامه داد: بنده ایدهای درباره مهریه دارم که اگر وارد مجلس یازدهم شدم آن را ارائه خواهم کرد و آن این است که همانند صندوق دیه ای که تشکیل شده دولت صندوقی را برای مهریه تعبیه کند و به زوجینی که توان پرداخت مهریه را ندارند وام بدهد.
عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه درسال 91 رهبر معظم انقلاب توصیه کردند مراکز عالی فراقوهای زنان تشکیل شود گفت: در آن زمان دو طرح از سوی مرکز پژوهشهای مجلس و فراکسیون زنان ارائه شد که در حال بررسی است اما تا آنجایی که بنده اطلاع دارم تاکنون 5 طرح تقدیم رهبر انقلاب شده که امیدوارم در مجلس یازدهم بتوانیم آنها را ساماندهی کنیم.
رهبر با اشاره به بیمه زنان خانوار اظهار داشت: در بودجه 92، 100 میلیارد تومان برای این موضوع درنظر گرفته شده بود که 200 هزار زن خانوار تحت پوشش قرار بگیرند که با روی کار آمدن دولت آقای روحانی و ورود خانم ملاوردی به عنوان معاون امور زنان رئیس جمهور این قانون موجود در بودجه اجرایی نشد.
وی تصریح کرد: در زمان خانم ملاوردی به عنوان معاون امور زنان رئیس جمهور تفاهم نامهای بین صندوق توسعه جمعیت سازمان ملل امضا شده است که بدون تصویب مجلس بوده است و 12 تعهد برای کشورمان ایجاد کرده است که از جمله این تعهدات دسترسی به اسناد و نقشهها، طرحها و اطلاعات کشور است.
دیدگاه تان را بنویسید