جهانگیری: انتخابات مجلس باید رقابتی باشد
معاون اول رئیسجمهور گفت: انتخابات باید حتماً رقابتی باشد به گونهای که همه مردم احساس کنند کاندیدای جریان و تفکر مورد نظر آنها نیز در انتخابات حضور دارد.
خبرگزاری مهر: جلسه دیدار نمایندگان عضو فراکسیون دیپلماسی و منافع ملی با معاون اول رئیس جمهور شب گذشته برگزار شد.
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در این جلسه با بیان اینکه گاهی منافع ملی کشور قربانی اختلافات سیاسی میشود، گفت: هر کس در مسئولیتی که دارد در این موضوع سهیم است و در صورت اصل کردن اختلافات سیاسی و جناحی منافع ملی کشور قربانی میشود.
وی افزود: مردم، قوای سه گانه و نهادها و سازمانهای مختلف کشور را به عنوان کلیت نظام تلقی میکنند و اگر عملکرد هر بخش نامطلوب باشد، از نظر مردم این ضعفها و کاستیها به کلیت نظام تعمیم پیدا میکند.
معاون اول رئیس جمهور به موضوع رد صلاحیتهای داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز اشاره کرد و گفت: داوطلبانی که رد صلاحیت شده و احساس میکنند این رد صلاحیت حق آنها نبوده است، باید در فرصت و زمان تعیین شده اعتراضات خود را به شورای نگهبان مطرح کنند چرا که گاهی با مذاکره و توضیح، برخی ابهامات ایجاد شده، برطرف میشود.
جهانگیری با تاکید بر اینکه انتخابات مجلس شورای اسلامی پیش رو هر چه باشکوهتر برگزار شود و مشارکت مردم گستردهتر باشد، قطعاً به منافع ملی و انسجام ملی کشور کمک خواهد کرد، گفت: همه ما وظیفه داریم برای برگزاری هر چه باشکوهتر انتخابات پیش رو تلاش کنیم.
وی افزود: انتخابات باید حتماً رقابتی باشد به گونهای که همه مردم احساس کنند که کاندیدای جریان و تفکر مورد نظر آنها نیز در انتخابات حضور دارد.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به شرایط سخت اقتصادی کشور و محدودیتهای بودجهای، گفت: باید با تلاش مضاعف، کاری کنیم که وضعیت معیشتی مردم بهبود پیدا کند. البته کشور از ظرفیتهای بسیار بالایی برخوردار است و اگر فضای سیاسی حاکم بر جامعه مثبت و امیدوار کننده باشد، با اتکا به این ظرفیتها میتوان اقدامات مناسبی در راستای بهبود شرایط اقتصادی کشور انجام داد.
در این جلسه مصطفی کواکبیان رئیس فراکسیون دیپلماسی و منافع ملی مجلس شورای اسلامی افزایش مشارکت مردم در انتخابات پیش رو را عاملی برای اقتدار نظام در برابر توطئههای دشمنان دانست و خواستار تلاش دولت برای برگزاری هر چه با شکوهتر انتخابات پیش رو شد.
وی همچنین با اشاره به تنگنای معیشتی مردم از دولت خواست برنامه ریز جدی و دقیقی برای کمک به اقتصاد خانوارهای جامعه داشته باشد.
در ادامه این جلسه ۲۳ نفر از نمایندگان عضو فراکسیون دیپلماسی و منافع ملی ضمن تقدیر از دولت برای اداره کشور در شرایط سخت و پیچیده فعلی، به بیان دغدغهها و پیشنهادات خود برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور و برگزاری هر چه باشکوهتر انتخابات مجلس شورای اسلامی پرداختند.
دیدگاه تان را بنویسید