دولت به جای عصبانیت، اعتراضش را به دادگاه ببرد

کد خبر: 960931

نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی گفت: دولت به جای عصبانیت می‌تواند اعتراضش را به دادگاه ببرد.

دولت به جای عصبانیت، اعتراضش را به دادگاه ببرد

خبرگزاری فارس: محمد سلیمانی نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی،با اشاره به اظهارات امروز رئیس جمهور در جمع مردم یزد، اظهار داشت: صحبت‌های امروز آقای روحانی رئیس جمهور در یزد، از چند زاویه قابل توجه است. دولت صحبت از مبارزه با فساد را می‌کند، اما این پرسش مطرح می‌شود که چرا دولت امروز شاکی می‌شود؟ یک طرف قضیه در این موضوع دولت است؛ چراکه پول در دولت می‌چرخد و هرجایی که آقای رئیس جمهور بداند مشکلی وجود دارد، وظیفه قانونی و شرعی دارد که مسئولان مربوطه را مجبور به شکایت در دادگاه کند.

وی ادامه داد: زمانی که رئیس جمهور پشت تریبون ابهاماتی را مطرح می‌کنند، ذهن‌های مردم مشوش می‌شود و با خود می‌گویند که این اعداد و ارقام میلیاردی چیست که مطرح می‌شود. مسئول بودجه کشور قوه مجریه است و طبق قانون باید درآمد‌ها را هزینه کند؛ بنابراین اگر اشکالی در این بخش است رئیس جمهور به راحتی می‌تواند شخصا و یا از سوی وزیر مربوطه و یا معاون حقوقی اش به دادگاه شکایت کند.

وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: با شنیدن صحبت‌های امروز رئیس جمهور در یزد، این پرسش مطرح می‌شود که چرا دولت در بحث اقتصادی شکایت نمی‌کند. اگر دولت مستنداتی در دست دارد، چرا به دادگاه شکایت نمی‌کند تا مستنداتش مورد بررسی قرار بگیرد. اگر رئیس جمهور بخواهد، می‌تواند چنین کاری را انجام دهد، اما او سعی دارد با این صحبت‌ها بیشتر ذهن‌ها را مشوش و مردم را گیج کند.

وی بیان کرد: نکته دوم این است که منشأ عصبانیت رئیس جمهور چیست؟ او با این عصبانیتش تأثیرمنفی در جامعه می‌گذارد، مخصوصا این موضوع در افکار عمومی برداشت می‌شود که منشأ عصبانیت رئیس جمهور از دادگاهی شدن برادرش و برادر معاون اولش است.

سلیمانی اظهار داشت‌: امروز آقای روحانی در صحبت هایش تهدیداتی کرد که برای جامعه خوشایند نیست. موضوعی که می‌تواند مسیر قانونی داشته باشد، چرا باید در مسیر تهدید قرار بگیرد؟ ایشان اگر اعتراضی به حکم برادرش دارد می‌تواند به واسطه قانون وارد شود.

وی بیان کرد: آقایان در بانک مرکزی، ۱۸ میلیارد دلار بودجه کشور را به باد دادند و چند ده تن سکه را به قیمت بسیار پایین به بازار فروختند. این‌ها باید مشخص شود و هرجا مشکلی بود دولت باید برای پیشگیری آن اقدام می‌کرد. این موضوع در شرایط سخت اقتصادی کشور تخلف محسوب می‌شد چراکه روز به روز تحریم‌ها در دولت آقای روحانی اضافه می‌شد و افزایش می‌یافت.

نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در این شرایط بانک مرکزی ۱۸ میلیارد دلار به ارز ۴۲۰۰ تومانی معروف به ارز جهانگیری به کسانی ارائه کرد که تا کنون نتیجه آن مشخص نشده است. قطعا مشخص است که چه کسانی این ارز را دریافت کرده اند و یا چه مقدار ارز در گمرگ بوده و یا چه مقدار در میان مردم توزیع شده است؛ همه این‌ها در دست قوه مجریه است.

وی ادامه داد:‌اگر دولت مستنداتی از موضوع ارز دارد می‌تواند در دادگاه ارائه کند. اگر اسناد درست باشد، قابل دفاع می‌شود و در نهایت آن‌ها تبرئه خواهند شد.

سلیمانی اظهار کرد: اولا این پرسش مطرح می‌شود که این ۱۸ میلیارد دلار چرا باید در این شرایط اقتصادی به بازار ریخته شود. دوم آنکه این رقم به چه کسانی داده شد و اگر این رقم به خارج از کشور رفته چه چیزی به کشور وارد شده است. این دولت باید پاسخ دهد و دیگر نیازی به عصبانیت نیست. دولت رسانه‌های متفاوتی در اختیار است و می‌تواند از طریق آن‌ها به اطلاع رسانی بپردازد.

وی با طرح این پرسش که چرا دولت شاکی نمی‌شود، گفت: امروز شاهد معوقات چندهزار میلیارد دلاری در بانک‌ها هستیم، اما هیچ شکایتی از آن‌ها را مشاهده نمی‌کنیم. چرا بانک‌ها از ا افرادی که وام‌های بالایی گرفته اند و هنوز پس نداده اند، به دادگاه‌ها شکایت نمی‌برند.

وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: پیشنهادم به مسئولان دولتی این است که ایجاد تفرقه و شکستن وحدت ملی به نفع هیچ کس نیست؛ نه دولت، نه مردم و نه نظام. اینجا کسی نفع نمی‌برد و همه موارد باید در مسیر قانون قرار بگیرد.

وی ادامه داد:‌دولت در مرحله اول باید پرچم قانون گرایی را بردارد و در مسیر قانون حرکت کند. قوه مجریه باید به جای قوه قضائیه در خصوص تخلفات برخی اقدام می‌کرد. رئیس جمهور باید در این مسیر پیشتاز می‌شد. وضع اقتصادی مردم در این چند سال اخیر، کمر مردم را خم کرده است، اما مردم فهمیده و مقاوم در برابر این مشکلات مقاومت می‌کنند و رئیس جمهور باید سپاسگزار این حرکت باشد.

سلیمانی اظهار داشت: شش سال از عمر دولت آقای روحانی می‌گذرد که از این مدت زمان، دوسالش در تصویب برجام گذشت. دولت همه چیز را تعطیل کرده بوده و همه موارد را به برجام گره زد و منتظر مانده بود که نتیجه برجام چه می‌شود درحالی که هر روز بر تحریم‌ها اضافه می‌شد. دوسال بعدش هم آمریکا از برجام بیرون آمد و منتظر اروپایی‌ها شد. اشکال اصلی دولت در این شش سال این بود که اقتصاد کشور را به برجام گره زده بود. برجامی که به بن بست رسید و نتیجه‌ای در بر نداشت.

وی ادامه داد: این رویه غلط دولت است و باید در نگاهش تجدید نظر کند. دولت باید به جای انتظار پای کار بیاید و به رونق اقتصادی، احیای کارخانه‌های تعطیل شده و کمک به کارخانه‌های نیمه تعطیل بپردازد. هیأت دولت باید شبانه روزی وقت خود را به این موارد اختصاص دهند.

سلیمانی اظهار داشت: دیدگاه دولت باید تغییر کند و از انتظار به امید آمریکا و اروپا و شرق و غرب بیرون بیاید، در غیر این صورت هر روز بر عصبانیتش اضافه می‌شود چراکه دستش خالی از عملکرد است. راه این نیست که ذهن جامعه را مشوش کند بلکه باید مبنا را بر تقویت بنگاه‌های تولیدی درون کشور بگذارد و به حوزه‌های کشاورزی، مسکن، تجارت، فناوری اطلاعات و دیگر حوزه‌ها کمک کند تا مردم در این شرایط سخت امیدوار شوند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد