دژپسند: ۶ پالایشگاه در بورس واگذار می‌شوند/تمهیدات وزارت راه برای حمل ونقل زائران اربعین/ واکنش وزیر به قطع انگشت دست نوزاد

کد خبر: 956609

اعضای کابینه دوازدهم در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه) ۱۰ مهر ۱۳۹۸ هیات وزیران در حیاط دولت با حضور در جمع خبرنگاران به سوالاتشان پاسخ دادند.

دژپسند: ۶ پالایشگاه در بورس واگذار می‌شوند/تمهیدات وزارت راه برای حمل ونقل زائران اربعین/ واکنش وزیر به قطع انگشت دست نوزاد

سرویس سیاسی فردا: اعضای کابینه دوازدهم در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه) ۱۰ مهر ۱۳۹۸ هیات وزیران در حیاط دولت با حضور در جمع خبرنگاران به سوالاتشان پاسخ دادند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: طی دو هفته آینده ۶ پالایشگاه با روش جدید در قیمت‌گذاری در بورس واگذار می‌شوند.

فرهاد دژپسند در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ما هم در روش قیمت‌گذاری و واگذاری، تغییراتی را در آستانه اجرا داریم، اظهار داشت: طی دو هفته آینده ۶ پالایشگاه دولتی ما با روش جدید در بورس واگذار می‌شود.

وی ادامه داد: ما این سهام را به صورت واحد به واحد عرضه می‌کنیم تا توده مردم حتی کسانی که پس‌انداز‌های خرد دارند، بتوانند در این واگذاری‌ها شرکت کنند و این سهام را بخرند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: این اقدام در عین حال که واگذاری چند بنگاه دولتی را مورد نظر قرار می‌دهد و دولت را کوچک می‌کند، توده مردم را هم برای خرید بسیج می‌کند، یک نوع تحقق اقتصاد مردمی را هم به دنبال دارد و از این نظر اقدام بسیار خوبی صورت می‌گیرد.

دژپسند درباره ادغام برخی از شعب بانکی گفت: در بانک‌های دولتی پدیده ادغام بسیار جدی است و امسال در مجامع همه بانک‌های دولتی، این مسئله به عنوان یک بند، گزارش‌گیری شده است و در پایان امسال هم همه بانک‌ها از این منظر مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه ما هم سیاستگذاری کرده و اولویت ادغام را به جا‌هایی داده‌ایم که چند شعبه دارند تا ارائه خدمات بانکی به مردم دچار مشکل نشود، خاطرنشان کرد: یعنی ما به دنبال آن هستیم که هم ارائه خدمت مثل گذشته انجام شود و از سوی دیگر، شعب بانک‌ها کاهش پیدا کرده و بهره‌وری آنان افزایش پیدا کند.

امیری: دولت باید ۲ وزیر برای رأی اعتماد به مجلس معرفی کند

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: قانونگذار در صلاحیت این دو وزارتخانه‌ها تغییراتی ایجاد کرده است که به نظر شخصی بنده باید دو وزیر جهت رأی اعتماد به مجلس معرفی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در خصوص معرفی وزیر بازرگانی، گفت: با توجه به اینکه دو شخصیت حقوقی جدید با مصوبه مجلس متولد شده است بنابراین باید دو وزیر برای رای اعتماد به مجلس معرفی شود.

وی ادامه داد: قانونگذار در صلاحیت این دو وزارتخانه‌ها تغییراتی ایجاد کرده است که به نظر شخصی بنده باید دو وزیر جهت رأی اعتماد به مجلس معرفی شود. باید صبر کنید نظر شورای نگهبان در این مورد اعلام شود و ببینیم رئیس‌جمهور چه تصمیمی می‌گیرد.

امیری در خصوص لایحه بودجه سال ۹۹ نیز گفت: لایحه بودجه پانزدهم آذرماه تقدیم مجلس می‌شود. آقای نوبخت راجع به ویژگی‌های بودجه سال ۹۹ توضیحاتی را در هیئت دولت ارائه کرد.

ظریف: اظهارات ترامپ در سازمان ملل ۱۸۰ درجه مخالف قولش به اروپا بود

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت و در جمع خبرنگاران ظی سخنانی اظهار داشت: همانطور که آقای رئیس‌جمهور گفت، از سوی اروپایی‌ها تلاش‌هایی خصوصا رئیس‌جمهور فرانسه در سفر اخیر به نیویورک انجام دادند و حتی در این تلاش‌ها، حرکت‌های رو به جلویی هم داشتند ولی همزمان با انجام این تلاش‌ها، رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد اعلام کرد تصمیمی برای کاستن تحریم‌ها ندارد و می‌خواهد تحریم‌ها را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید

روحانی: 1+4 در نیویورک می‌توانست 1+5 شود/ به سران اروپایی گفتم "آماده مذاکره‌ایم"

روحانی در اتحادیه اوراسیا: جامعه بین‌المللی باید با اتخاذ تصمیم قاطع با رویکرد خصمانه آمریکا مقابله کند

روحانی:ایران از آبان امسال به جمع اعضای اتحادیه اوراسیا می پیوندد

روحانی: گام‌برداشتن برای "فرای برجام" امکان‌پذیر است/ درباره موشک از ما سؤال کنند بدهکار می‌شوند/توپ تبادل زندانیان در زمین آمریکاست

وی افزود: آن سخنان دقیقا 180 درجه مخالف چیزی بود که اروپایی‌ها از قول آنها مبنی بر آمادگی بر لغو تحریم‌ها می‌گفتند؛ نیاز بود کار بیشتری انجام شده و مشخص شود رئیس‌جمهور آمریکا به آنچه در جلسه خصوصی به اروپایی‌ها مطرح کرده، متعهد است یا آنچه انجام می‌دهد این بحث کماکان با اروپایی‌ها ادامه دارد.

وزیر خارجهدرباره طرح چهارماده‌ای ارائه شده توسط رئیس‌جمهور فرانسه گفت: طرح چهار ماده‌ای که آقای ماکرون داده طرحی است که از زبان او مطرح شده و حاوی دیدگاه‌های ما نیست. ما کاملا مشخص کرده‌ایم که جمهوری اسلامی ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست. از طرف دیگر، همانطور که آقای رئیس‌جمهور طرح امید را در مجمع عمومی مطرح کردند، نشان می‌دهد از سال 64 اولین نامه را ایران درباره امنیت خلیج فارس به دبیرکل سازمان ملل ارائه کرده و تاکنون همواره به دنبال امنیت خلیج فارس و امنیت کشتیرانی بوده است و دیگران، مانع این مسئله شده‌اند. مواضع ایران در طرح چهار ماده‌ای آقای ماکرون درست مطرح نشده و لازم است این مذاکرات ادامه یابد تا آنکه موضوعات به‌صورت دقیق مطرح شود. ما تماس‌ها را ادامه می‌دهیم، با فرانسه تماس را داریم.

ظریف ادامه داد: شخص آقای ماکرون این موضوع را با علاقه دنبال کرده است. وزیر امور خارجه فرانسه با علاقه بعد از خروج مکرون از نیویورک، یک دور مذاکره مجدد را که دومین دور مذاکرات وزرای امور خارجه بود، مطرح کرد و او هم علاقه‌مند به دنبال کردن موضوع است.

وی همچنین با اشاره به تلاش‌های نخست وزیر ژاپن در این‌باره خاطر نشان کرد: تلاش‌های ما در مسیرهای مختلف ادامه می‌یابد ضمن آنکه بر مواضع خود نیز محکم ایستاده‌ایم که اگر اروپایی‌ها تعهدات‌شان را اجرایی نکنند، ما اقدامات خود را دنبال خواهیم کرد.

وزیر امور خارجه در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا عربستان برای مذاکره با ایران چراغ سبز نشان داده است؟اظهار داشت: ما همواره اعلام کرده‌ایم که با همسایگانمان به دنبال رسیدن به تفاهم هستیم و خواستار تنش نیستیم. اگر دولت سعودی به این نتیجه برسد که با خرید سلاح و واگذار کردن حاکمیت خود به دیگران نمی‌تواند به امنیت برسد و به سمت منطقه پیش بیاید، حتما با آغوش باز از سوی ایران مواجهه خواهد شد.

ظریف درباره ادعای تهدید اروپا به خروج از برجام در صورت تداوم گام‌های کاهش تعهدات برجامی ایران گفت: آنها چنین چیزی را اعلام نکردند؛ آنچه اروپایی‌ها گفته‌اند این بوده که ممکن است مسیر حل اختلافات بر اساس مواد 36 و 37 برجام را پیگیری کنند. ایران از 18 اردیبهشت سال 98 کاهش تعهدات خود را آغاز و به اروپا نیز این موضوع را اعلام کرد، ما یکسال هم به آنها مهلت دادیم و اقدامات ایران در واقع، اقدامات جبرانی است که در ماده 36 برجام به رسمیت شناخته شده است.

وی اظهار داشت: براساس همه قواعد حقوقی، کسی نمی‌تواند در برابر اقدام جبرانی، اقدام جبرانی انجام دهد، اقدام جبرانی که برای اروپا در ماده 36 و 37 دیده شده زمانی است که ایران به عنوان اولین نقض‌کننده مطرح باشد و نه کشوری که تعهداتش را انجام داده و صرفا به‌خاطر نقض تعهدات از سوی آنها اقدام جبرانی انجام می‌دهد. بحث خروج از برجام مطرح نیست بلکه بحث حل‌وفصل اختلافات مطرح است. همانطور که گفتم، اروپا از نظر حقوقی در موقعیت قابل توجهی قرار ندارد.

وزیر امور خارجه همچنین درباره تماس تلفنی ماکرون و ترامپ با روحانی در نیویورک نیز گفت: آقای روحانی که حتما تماس تلفنی نداشتند بلکه از طرف دیگران طراحی شده بود ولی ایشان حضور نداشتند و مکرون با ترامپ صحبت کردند.

ظریف در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گشایش خط اعتباری 15 میلیارد دلاری از فرانسه در راستای طرح چهار ماده‌ای این کشور است؟ خاطر نشان کرد: آن بحثی بود به عنوان بحث سه چهار ماهه ولی این حرکت برای رفع همه تحریم‌ها است. بحث 15 میلیارد برای فروش نفت ایران در یک بازه زمانی سه چهار ماهه بود ولی اگر طرح چهار ماده‌ای فرانسه اجرایی شود، دیگر این مسئله موضوعیت نخواهد داشت.

وی درباره احتمال سفر رئیس‌جمهور فرانسه به تهران گفت: فعلا چنین بحثی مطرح نیست هرچند ایشان برای سفر به تهران دعوت دارند.

ظریف در ادامه درباره آخرین وضعیت مجید تخت‌روانچی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل با بیان اینکه ان‌شاالله خداوند شفا می‌دهد و ایشان بهتر می‌شوند، اظهار داشت: آقای روانچی بعد از آنکه به نیویورک رفت، پزشکان تشخیص سرطان دادند. اگر بیماری ایشان در ایران تشخیص داده شده بود، درمان هم در ایران انجام می‌شد ولی بعد از رفتن به نیویورک و شروع مأموریت، تشخیص سرطان داده شد. عمل اولیه و دور اول شیمی‌درمانی با موفقیت انجام شده است و معمولا در این موارد، وسط درمان مصلحت نیست که محل درمان هم تغییر یابد. با تلاشی که صورت می‌گیرد، به زودی مراحل دیگرشان هم انجام می‌شود و ایشان به کارشان ادامه می‌دهند. یکی از دلایلی که آقای روانچی الان با مشکل مواجهه هستند این است که ایشان دوران نقاهت‌شان را استراحت نکرده و فوراً سرکار رفتند و در شورای امنیت و مجمع عمومی، سخنرانی کردند و مصاحبه‌ انجام دادند. خداوند ان‌شاالله به ایشان به‌خاطر صداقتی که دارند، شفا دهد و ایشان هرچه سریع‌تر در محل خدمت حاضر شود.

ربیعی: هیچ وزیری از حمایت صداوسیما از کارگران انتقاد نکرده است

علی ربیعی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه) هیأت وزیران و در جمع خبرنگاران درباره مصوبات امروز دولت، اظهار داشت: یکی از مصوبات برای هزینه کرد جلوگیری و کمک به خاموش کردن آتش سوزی در جنگل‌ها بود.

وی افزود: یکی دیگر از مصوبات تقسیمات کشوری استان فارس بود که کازرون و مرودشت به فرمانداری ویژه تبدیل می‌شود.

ربیعی با بیان اینکه امسال ۴۰ درصد پول ملی نسبت به مهر گذشته بهبود پیدا کرده است، گفت: تاکید رییس جمهور بر این بود که روند قیمت‌ها تثبیت شود. بحث تولید و راه افتادن تولید بود که خوشبختانه در شهریور ۱۲ درصد واحد درصد کاهش داشته است.

ربیعی گفت: هیچ وزیری از طرح مسائل کارگران در صدا و سیما نه گله و نه شکایت داشته است و به عنوان سخنگوی دولت بسیار خوشحالم که مسائل تولید و کارگری مورد نقد قرار بگیرد. به عنوان سخنگوی دولت بسیار خوشحالم که مسائل تولید و کارگری مورد نقد قرار بگیرد.

سخنگوی دولت افزود:، اما اگر روی خصوصی سازی علامت می‌دهند آدرس درست بدهند و خصوصی سازی را به یک شخص بازنگردانند، دقیقا بگویند از چه زمانی شروع شده و چه اتفاقاتی رخ داده است و اگر دولت بخواهد کوچک شود این مسیر خصوصی سازی است که باید اصلاح شود وگرنه ما از بیان کارگران استقبال می‌کنیم.

سخنگوی دولت در مورد آخرین اقدامات برای حل مشکل کارگران هپکو، گفت: آن پولی که در نظر گرفتیم قرار شد بانک ملی پرداخت کند، هم معوقات و هم چند ماه حقوق در آن مستتر است و تصمیمی که دولت گرفته است پیدا کردن کنسرسیوم‌ها برای واگذاری به آن‌ها است که در حال حاضر با دو کنسرسیوم صحبت شده که عقبه خرید تولیدات هپکو را داشته باشد و یک گام مهم تعیین مدیرعامل قوی و مدیرعاملی است که با مسائل بومی و منطقه‌ای آشنا باشد صورت گرفته است، بنابراین همچنان موضوع هپکو در دستور کار ۴ وزیر تحت نظر معاون اول رییس جمهور دنبال می‌شود.

ربیعی درباره تغییر و اصلاح خصوصی سازی گفت: گونه‌های جدیدی از اطمینان بخشی از افرادی که به خصوصی سازی می‌آیند شروع شده است. چیزی که تحت عنوان واژه اهلیت از آن استفاده می‌شود. در این زمینه مباحث جدی مطرح است حتی در یکی دو مورد خصوصی سازی، طرف چک‌های برگشتی داشتند به آن‌ها واگذار نشده است نشان می‌دهد که در این زمینه دقت‌ها بالا رفته است. بخشی هم راجع انواع خصوصی سازی است مثل پیمان مدیریت یا اجاره به شرط تملیک که روی آن بحث می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره نقش احتمالی رئیس جمهور در کاهش حکم حسین فریدون، خاطرنشان کرد: این موضوع از بنیان دروغ است. رئیس جمهور در کاهش حکم حسین فریدون هیچ نقشی نداشته، اما پرسش مهم این است که حکم داده شده و به آن احترام گذاشته می‌شود و هیچ مشکلی نیست، اما محتوای پرونده در سایت‌هایی می‌رود که علامت غلط داده می‌شود که بعضی‌ها باید پاسخگوی این روند باشند.

وی درباره بسته‌های حمایتی که قرار بود پایان هر فصل ارائه شود، گفت: این بسته‌ها در پایان هر فصل به گروه‌های خاص خود پرداخت شده است.

سخنگوی دولت در پاسخ به این سوال که ۶۰ نماینده مجلس در نامه‌ای به شورای نگهبان درخواست رد لایحه تفکیک وزارت خانه صنعت، معدن و بازرگانی را داده‌اند، گفت: آن‌هایی که رای ندادند به شورای نگهبان نامه دادند که این طرح را رد کنند.

وی افزود: تنها ایرادی که شورای نگهبان می‌توانست از نظر قانون اساسی بگیرد این است که به دولت بار مالی نباید تحمیل کند بنابراین دولت قبلا لایحه داده بود و بار مالی آن را در نظر گرفته بود، بنابراین این تفکیک هیچ بار مالی برای دولت ندارد و ما این را به شورای نگهبان اعلام کرده ایم.

سخنگوی دولت در واکنش به اظهارات عادل جبیر که گفته بود «اظهارات سخنگوی دولت ایران درباره پیام ریاض برای تهران دقیق نیست»، گفت: پیام را تکذیب نکردند، اتفاقاً به نظر من غیر دقیق برداشت شده است من هم معتقد هستم که هرگونه تصمیم گیری برای منی‌ها باید توسط یمنی‌ها اتخاذ شود.

وی خاطر نشان کرد: اتفاقاً طرح‌هایی که ما برای صلح منطقه داده بودیم تصمیم‌گیری در مورد یمن بر عهده یمنی‌ها بوده است، اعتقاد ما بر این است که عدم بمباران یمن و با بیرون رفتن کشور‌هایی که چه از نظر جغرافیایی و زمین و چه از این نظر که چه ساخت سیاسی در یمن روی کار بیاید نقطه نظر دارند، صلح یمن محقق خواهد شد.

وی عنوان کرد: به اعتقاد من، برداشت غیردقیق از صحبت‌های من انجام شده چرا که بیش از همه معتقدیم تصمیم‌گیری در مورد یمنی‌ها باید توسط خود آن‌ها صورت بگیرد، ولی خوشبختانه اصل پیام من تکذیب نشده است. الان هم اعلام می‌کنم که ما از صلح منطقه و از صحبت با همه کشور‌ها استقبال می‌کنیم و امیدوار هستیم که همانطور که در طرح ۴ ماده‌ای که امروز از سوی رئیس جمهوری اعلام شد، بنا بود که اگر ترامپ اطمینان بخشی انجام بدهد و این طرح به امضا برسد، یک بند آن بحث صلح منطقه، توسط منطقه و اینکه هیچ کشوری تعرض به منافع دیگری در منطقه نداشته باشد، از چارچوب‌های اصولی ما است که به آن معتقد بودیم.

تمهیدات وزارت راه برای حمل ونقل زائران اربعین

وزیر راه و شهرسازی تمهیدات این وزارتخانه برای حمل و نقل زمینی، هوایی و ریلی زائران اربعین حسینی را تشریح کرد.

به گزارش مهر، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در خصوص حمل و نقل زائران اربعین حسینی گفت: امسال تعداد قطار‌هایی که به کرمانشاه می‌روند، افزایش یافته است. علاوه بر این قطار‌های فوق العاده کمک می‌کند تا عزیزانی که می‌خواهند از مرز مهران به سمت عراق بروند، از راه آهن استفاده کنند.

اسلامی ادامه داد: همچنین قطار‌هایی اختصاص داده شده است که به صورت متناوب بین خرمشهر و شلمچه حرکت می‌کند.

وزیر راه و شهرسازی در مورد حمل و نقل هوایی در ایام اربعین نیز اظهار داشت: برای ساماندهی حمل و نقل هوایی در ایام اربعین پرواز‌های فوق‌العاده اختصاص داده شده است و هر شرکتی که تقاضای پرواز فوق العاده کرده، موافقت شده است و هیچ مخالفتی وجود نداشته است.

وی ادامه داد: در بحث حمل و نقل جاده‌ای نیز همکاران ما تلاش کردند که راه‌های مواصلاتی ایمن سازی شوند، به خصوص جاده ایلام به مهران که باند دوم آن احداث شده و چهار خطه شده است و به جز ۱۰ کیلومتر آن، کل راه ایمن سازی شده تا مردم بتوانند روان‌تر رفت و آمد کنند.

اسلامی اظهار داشت: علاوه بر این پارکینگ‌هایی در مرز شلمچه، مهران چذابه پیش‌بینی شده است. این امکان را ایجاد می‌کند کسانی که با خودروی شخصی به مرز‌ها می‌روند، بتوانند از پارکینگ‌ها استفاده کنند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: از بخش خصوصی برای تامین اتوبوس‌ها در ایام اربعین استفاده شده است. ۸ هزار دستگاه اتوبوس برای حمل و نقل زوار پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: اتوبوس‌هایی که در نمایشگاه‌ها برای فروش گذاشته شده‌اند حتما باید برای اربعین بیرون بیاید و اجازه نمی‌دهیم اتوبوسی در نمایشگاه‌ها باشد. پس از اربعین می‌توانند برای فروش اتوبوس اقدام کنند. اگر مردم به دستورات ستاد اربعین توجه کنند، انشالله همکاری و هماهنگی‌های پیش‌بینی شده انجام خواهد شد.

وزیر کار: تعدیل کارگران هفت تپه باید متناسب با قانون کار باشد

محمد شریعتمداری گفت: تعدیل کارگران هفت تپه باید متناسب با قانون کار باشد.

به گزارش فارس، محمد شریعتمداری وزیر تعاون،‌کار و رفاه اجتماعی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره وضعیت کارگران نیشکر هفت تپه گفت: در این مدت تلاش کردیم مشکل این کارگران از طریق مکاتبه با مسوولان قوه قضائیه و مسولان امنیتی محلی برطرف شود.

وی افزود: مسائل کارگری که به دلیل عدم پرداخت دستمزد ایجاد می‌شود، نباید جنبه امنیتی داشته باشد و این یک مساله اقتصادی است و باید در این سطح کنترل شود. حق طبیعی کارگر است که وقتی حقوق و دستمزد دریافت نمی‌کند، اعتراض کند. اعم از اینکه کارفرما کی بخش خصوصی، ‌دولت و نهادهای عمومی باشد.

وزیر کار اظهارداشت: برخی مشکلات کارگران هفت تپه به دلیل پایان یافتن قراردادهای پیمانکاران و تقاضای کارگران برای بازگشت است و با توجه به اینکه امکان عملی در این خصوص وجود نداشت، اقداماتی انجام شد تا بازنشستگی کارگران به تاخیر بیفتد و شرایط کارخانه بهتر شود و به تبع آن وضعیت کارگران نیز مطلوب شود.

شریعتمداری تصریح کرد: نباید یک کارگر در زندان باشد و اخراج‌ها نیز متناسب با قانون کار باشد و در این جهت نیز از کارگران هفت تپه حمایت می کنیم.

وزیر کار در ادامه درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان، گفت: در قانون به صراحت به همسان سازی حقوق بازنشستگان اشاره شده است، اما برای اجرای آن نیازمند منابع مالی هستیم.

وی افزود: در قانون بودجه امسال عدد پیش بینی شده حداکثر توانی که برای سازمان بازنشستگی ایجاد کرده است همسان سازی به میزان ۱۴ تا ۱۸ درصد متناسب با حقوق دریافتی است. همسان سازی حقوق بازنشستگان حق غیرقابل انکار افراد است و شرط آن تامین اعتبار مالی از طریق بودجه عمومی است.

وی افزود: برآورد اولیه ما این است که براساس حقوق‌های سال قبل ۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار باید تامین شود تا این خدمت را به بازنشستگان داشته باشیم. با توجه به وضعیت بودجه عمومی، شرایط نظام سلطه و محدودیت های کشور تمام تلاش خود را برای اجرای آن به‌کار گرفته‌ایم.

شریعتمداری در ادامه در پاسخ به ادغام صندوق‌های خدمات تامین اجتماعی نیز گفت: قانون رفاه تامین اجتماعی در گذشته مقرر کرده بود همه صندوق‌ها اعم از صندوق‌های خصوصی و دولتی زیر چتر یک نگاه واحد قرار گیرد و روش همسان سازی آنها انجام شود.

وی افزود: اما با تفکیک وظایف، شورای عالی رفاه از هویت جامع نگر خارج شد و به عنوان نمونه بخشی از بیمه از مجموعه بیمه خارج شد و آن قاعده کلی که قرار بودهمه آنها به یک یا دو صندوق تامین اجتماعی تبدیل شود، کنار گذاشته شد.

وزیر کار گفت: هم اکنون متناسب با پرداخت‌های بازنشستگان در صندوق‌ها، خدمات متفاوتی ارائه می‌شود و در واقع بازنشستگان خدمات مشابهی دریافت نمی‌کنند.

شریعتمداری در پایان درباره ماده ۳۸ قانون تامین اجتماعی و اعتراض کارگران،‌ گفت: براساس این ماده قانونی تمام پیمانکاران مقاطعه کار که در طی مناقصه‌های دولتی و غیر دولتی، با نیروی کار خود قرارداد منعقد می‌کنند باید این افراد را بیمه کنند.

وی افزود: سازمان تامین اجتماعی برای تضمین بیمه نیروهای پیمانکار درصدی از پرداختی خود به پیمانکار مربوطه را لحاظ کند و این رویه تا کنون انجام می‌شد. اخیرا این امر مورد اعتراض قرار گرفت و ما نیز این موضوع را به کمیسیون حل اختلاف ارجاع دادیم و به زودی جواب آن می‌آید.

واکنش وزیر بهداشت به حادثه قطع انگشت دست نوزاد در یکی از بیمارستان‌ها

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در واکنش به ماجرای قطع انگشت دست نوزادی در یکی از بیمارستان‌های غیردولتی شهریار اظهار کرد: برای پیگیری این ماجرا تیمی تعیین شده است و به محض ارائه گزارش، در صورت وقوع قصور با عامل مربوطه برخورد می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، سعید نمکی پیش از ظهر چهارشنبه در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران همچنین در پاسخ به پرسشی درباره افزایش قصور پزشکی در بیمارستان‌های غیردولتی و نظارت‌های وزارت بهداشت به عملکرد این بیمارستان‌ها خاطر نشان کرد: وزارت بهداشت اکیپ‌های بازرسی مکرری دارد و در صورتی که هر گونه شکایت از طرف سامانه ۱۹۰ و همچنین به صورت مکتوب دریافت کنیم، بلافاصله تیم‌های بازرسی‌مان را جهت انجام بازرسی‌های لازم اعزام می‌کنیم.

وزیر بهداشت افزود: همچنین بازرسی‌های دوره‌ای و چک‌لیست‌هایی نیز داریم که به صورت مرتب انجام می‌شود.

نمکی خاطر نشان کرد: در خصوص اتفاقی که در بیمارستان شهریار رخ داده است نیز پس از دریافت نخستین گزارش، همکاران‌مان را جهت بررسی موضوع به محل اعزام کردیم.

به گزارش ایسنا، وزیر بهداشت همچنین در پاسخ به پرسشی درباره ریختن فاضلاب بیمارستانی در رودخانه‌های استان خوزستان با بیان اینکه موضوع فاضلاب و آب‌های سطحی در خوزستان یکی از مشکلات این استان است و فقط بحث فاضلاب بیمارستانی مطرح نیست، اظهار کرد: در خصوص فاضلاب‌های بیمارستانی معمولا تا وقتی که به حدی از عاری بودن از باکتری نرسند اجازه ورود آن‌ها به آب‌های رودخانه‌ای داده نمی‌شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها