بی بی سی؛ تریبونی در خدمت تروریسم

کد خبر: 956501

شب گذشته گروهک تروریستی منافقین در یک نشست مطبوعاتی ادعاهای علیه حمله به تاتسیات نفتی عربستان مطرح کرد اما نکته قابل توجه این نشست پخش مستقیم آن از بی بی سی بود.

بی بی سی؛ تریبونی در خدمت تروریسم
خبرگزاری تسنیم: شب گذشته گروهک منافقین در کنفرانسی در کلوپ ملی مطبوعات واشنگتن مدعی شد که حمله اخیر به تاسیسات نفتی آرامکو در عربستان سعودی از سوی ایران صورت گرفته است.

مجاهدین خلق که مقر فعلی آنها در کشور آلبانی قرار دارد، یک گروهک تروریستی است که سابقه به شهادت رساندن 12 هزار نفر از مردم ایران را در کارنامه فعالیت‌های تروریستی خود یدک می‌کشد. این گروهک که از 30 خرداد سال 1360 وارد نبرد مسلحنه با جمهوری اسلامی شد در ترور شخصیت‌ها و مسئولان مهم کشور همچون انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی، انفجار دفتر نخست‌وزیری و به شهادت رساندن سپهبد صیاد شیرازی و 12 هزارنفر از مردم کوچه و بازار نقش داشته و در اواخر جنگ نیز با ورود به خاک کشور در عملیات مرصاد اقدام به قتل عام بیماران بیمارستان اسلام آباد غرب کرد.

این گروهک در زمان حضور نزدیک به سه دهه‌ای خود در عراق در جنایات رژیم بعثی حاکم بر این کشور نیز همراهی فراوانی داشت که از جمله آن می‌توان به قتل عام کردهای شمال عراق در انتفاضه شعبانیه اشاره کرد.

منافقین در نمایش شب گذشته خود ادعاهایی مطرح کرد که پیشتر نیز نظیر آن را در کنفرانس سال 2002 درباره پرونده هسته‌ای ایران انجام داده بود. هرچند در سال‌های اخیر مجامع جهانی کمتر به نمایش های مطبوعاتی آنها توجه می‌کنند و افراد معدودی از این گروه باقی‌مانده که عمدتا در سنین بالا در کمپ آلبانی زندگی می‌کنند، اما نکته جالب توجه از نشست شب گذشته این گروهک تروریستی، پخش مستقیم آن از شبکه بی بی سی بود.

این شبکه با قطع برنامه‌های خبری عادی خود به صورت زنده نشست خبری منافقین در آمریکا را پوشش داد. جالب اینجاست که رسانه سلطنتی بریتانیا از عنوان "شورای ملی مقاومت" برای این گروه استفاده می‌کند. این شورا که ائتلافی از برخی افراد و گروه‌های اپوزیسیون به‌علاوه مجاهدین خلق بود تشکیل شده بود اما به‌دلیل قرار گرفتن مسعود رجوی در کنار دولت عراق در جریان جنگ تحمیلی و فاز خشونت‌طلبی این سازمان اکثر گروه‌ها و افراد از این شورا جدا شده و اکنون تنها منافقین این نام را یدک می‌کشند.

در سال‌های اخیر رسانه‌های غربی در قبال گروه‌های تروریستی و تشکل‌های جبهه مقاومت سیاست دوگانه‌ای را در پیش گرفته‌اند. آنها تلاش می‌کنند نه تنها از لفظ تروریست برای گروه‌های خشونت‌طلب منطقه استفاده نکنند بلکه حتی از اسامی معمول را هم برای آنها بکار نمی‌برند. برای مثال از داعش با عنوان دولت اسلامی عراق و شام و یک گروه جهادی یاد می‌کند.

بی بی سی؛ تریبونی در خدمت تروریسم

این شبکه همچنین تلاش می‌کند منافقین را که تا همین سالهای اخیر در لیست گروه‌های تروریستی در آمریکا و اتحادیه اروپا قرار داشت، با نام شورای ملی مقاومت یاد کند. عنوانی که کمتر برای مردم شناخته شده است.

بی بی سی؛ تریبونی در خدمت تروریسم

بی بی سی؛ تریبونی در خدمت تروریسم

در مقابل، رویکرد این رسانه‌ به گروه‌های محور مقاومت تفاوت فاحشی با رویکردش نسبت به تروریست‌ها دارد. بی بی سی برای انصارالله یمن که میلیون‌ها نفر از مردم یمن را رهبری می‌کند و نامش در لیست هیچ گروه تروریستی نیست، از لفظ "شورشیان حوثی" استفاده می‌کند! یا برای حشدالشعبی که یک گروه مردمی در عراق است و موفقیت‌های زیادی در پیروزی با داعش به دست آورده از عنوان شبه نظامیان استفاده می‌کند.

بی بی سی؛ تریبونی در خدمت تروریسم

این شبکه در گذشته نیز بارها تبدیل به تریبونی برای گروه‌های تروریستی‌ای شد که دستشان به خون مردم ایران آلوده بود. برای مثال پیش از دستگیری عبدالمالک ریگی سرگرده گروهک تروریستی جندالله، شبکه بی بی سی با وی در آنتن زنده این شبکه گفت‌وگو کرده بود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها