جهانگیری: در مقطع فعلی سختیهای زیادی را تجربه میکنیم
معاون اول رئیسجمهوری یادآورشد که در مقطع فعلی سختیهای زیادی را تجربه میکنیم.
خبرگزاری ایسنا: اسحاق جهانگیری طی سخنانی در بیست و هفتمین جشنواره دانشجویان نمونه که در سالن شهید بهشتی ریاستجمهوری برگزار شد، با بیان اینکه انتخاب دانشجوی نمونه یک سنت بسیار پسندیده است که هم در حوزه سیاست گذاری و اجرا و هم در شکل دادن به مسیر زندگی دانشجویی اثرگذار است، گفت: باید زمینه رقابت صحیح را میان دانشجویان فراهم کنیم تا آنان بتوانند بخشی از استعدادهای خود را بروز دهند.
وی افزود: مطمئنا اگر یکی از مهمترین شاخصهای نظام مدیریتی نهاد دانشگاه را بخواهیم مطرح کنیم، پرورش خلاقیت و مهارت در مواجه با مسائل مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و نیز در قبال مسائل خارجی است تا از دانشگاهها چهرهای مناسب با آن بیرون آید چرا که کار دانشگاه صرفا آموزش نیست بلکه عرصهای برای جامعه پذیری و شناخت بهتر مسیر زندگی است و دانشجو میتواند سرمشقی برای جامعه باشد.
معاون اول رئیسجمهور تاکید کرد: از چنین دانشجویی نقش آفرینی در مسیر توسعه جامعه و تولید ثروت در خدمت رشد و توسعه کشور برای رفاه بیشتر مردم انتظار میرود.
جهانگیری با بیان اینکه ما در مقطع فعلی سختیهای زیادی را تجربه میکنیم، اظهار کرد: حسن افراد این است که در این شرایط بتوانند جامعه را عبور دهند و به سوی یک زندگی سالم ببرند. ما در مقطع فعلی جز ملی اندیشیدن نباید کار دیگری کنیم. من این را به عنوان یک دولتمرد جمهوری اسلامی میگویم.
وی ادامه داد: این دولت مستحضر به پشتیبانی نهاد دانشگاه و دانشجویان است و به پشتیبانی این نهاد و دانشجویان از خود افتخار میکند و فکر میکند که با این پشتیبانی میتواند مشکلات کشور را پشت سر بگذارد.
معاون اول رئیسجمهور با بیان اینکه کشور با چالشهای متعددی رو به روست، تاکید کرد: ما منابع انسانی نمونه که کشورهای دیگر برای جذب آنها تلاش و کوشش فراوان میکنند و سرمایههای طبیعی، بسیار داریم. البته دستاوردهای خوبی هم داشته ایم، اما گاهی آنقدر سیاه نمایی میشود و مشکلات به رخ کشیده میشوند که یک مسئول رده بالا هم با خود میگوید اگر بخواهیم از دستاوردهای این مملکت بگویم ممکن است مردم بگویند این چه حرف بی ربطی است که فلانی میگوید، در حالی که کارهای بسیاری در این کشور انجام شده و دستاوردهای صنایع نانو تکنولوژی و هوافضا و... را به دست آورده ایم.
جهانگیری با تاکید بر اینکه دانشگاه باید در حل چالشهای فعلی هم دولت را کمک کند، گفت: من در جلسات اخیرم کوشیده ام از نخبگان دانشجویی استفاده کنم و سخنان آنان را بشنوم.
وی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: آمریکا کمر بسته است که با تحریم ما را به زانو درآورد و این را خودشان هم میگویند که در پی اعمال تحریمها و کلافه کردن مردم ایران در پی آن هستند، اما در این مرحله جدید تحریم هم تنها مانده اند و نتوانستند فضای رسانهای و کشورها را با خود همراه کنند و هرجایی با پاسخ نه مواجه شد.
معاون اول رئیسجمهور ادامه داد: آمریکا حالا فشار خود را روی شرکتها و بانکها برده است و آنان را تهدید میکنند که اگر با ایران معامله کنید با مشکل مواجه میشوید، آن شرکتها هم به دنبال کار اقتصادی و سود خود هستند و طبعا از مواجه با آمریکا فاصله میگیرند. آمریکاییها میکوشند جلوی انتقال پول ما را بگیرند، اما اگر هیچ کس نپذیرد که پول ما را جا به جا کند، ما وظیفه داریم که راه حل آن را پیدا کنیم یا اگر هیچ کشتی حاضر نشود که کالاهای مورد نیاز ما را حمل کند ما وظیفه داریم که به شکلی آن کالا را وارد کنیم که در این زمینه هم تاکنون خوب پیش رفته ایم و آنچه آمریکاییها میخواستند انجام دهند عملی نشده است.
جهانگیری تاکید کرد: ما دنبال راهکاری هستیم که مردم کمترین دغدغه را نسبت به مسائل خود داشته باشند و مطمئن هستیم که با مشورت با نخبگان کشوری که از دانشجویان هستند کارها را پیش میبریم.
وی افزود: مردم ما به شما نخبگان نیازمندند و اگر قرار باشد که فقط به خودمان و شرایط خودمان فکر کنیم آن وقت کار پیش نمیرود.
معاون اول رئیسجمهور خطاب به حاضران در جلسه گفت: الان زمان مسئولیت گریزی و گله گذاری نیست و همه باید برویم و مشکلات را حل کنیم اینکه بگوییم این مسئول با ما اینطور برخورد کند یا فلان حرف را زد، الان وقت طرح این موارد نیست، این چیزها را کنار بگذاریم.
جهانگیری در پایان تاکید کرد: ملت و مردم ایران الان چشم شان به دست شما است که کار را دست بگیرید و گره از مشکلات گشوده شود. آنچه در توان ما و وزرا است، حتما تلاش میکنیم که مشکلات شما حل شود و بتوانید بهتر پیش رویم. برای انتخاب معاونان جوان هم بارها دستورالعمل صادر کرده ایم و این روند باید به خوبی پیش رود تا جوانان وارد عرصه اجرایی شوند.
دیدگاه تان را بنویسید