حجتی مشکلات تامین کالا‌های اساسی و تنظیم بازار را پذیرفت

کد خبر: 920075

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: وزیر جهاد کشاورزی ضمن پذیرش مشکلات مربوط به تامین کالا‌های اساسی و وجود مشکلات در تنظیم بازار عنوان کرد که در این خصوص باید اقداماتی صورت گیرد تا اثرات منفی کمتری در جامعه برجای گذارد.

حجتی مشکلات تامین کالا‌های اساسی و تنظیم بازار را پذیرفت

خانه ملت: محمدرضا پور ابراهیمی در تشریح نشست نشست کمیسیون اقتصادی که با حضور محمود حجتی و معاونان وزیر، همچنین نمایندگان وزارت اطلاعات و سازمان تعزیرات حکومتی کل کشور با موضوع تنظیم بازار کالا‌های اساسی مرتبط با حوزه وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد با تأکید بر لزوم بازنگری در نحوه تخصیص ارز به کالا‌های اساسی به ویژه کالا‌های بخش کشاورزی و اقلام دامی گفت: این دومین نشست کمیسیون اقتصادی با وزیر جهاد کشاورزی در خصوص تنظیم کالا‌های مرتبط با این وزارتخانه بود که بر اساس گزارش جمع‌بندی کمیسیون اقتصادی وضعیت موجود در اقتصاد کشور مشکلات متعددی ایجاد کرده و در این خصوص باید تصمیم گیری شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این نشست دستگاه‌های مربوطه گزارش خود را ارائه و نمایندگان نیز نقطه نظرات خود را مطرح کردند، افزود: وزیر جهاد کشاورزی ضمن پذیرش مشکلات مربوط به تامین کالا‌های اساسی و وجود مشکلات در تنظیم بازار عنوان کرد که در این خصوص باید اقداماتی صورت گیرد تا اثرات منفی کمتری در جامعه برجای گذارد.

وی با تاکید بر اینکه باید در حوزه قیمت کالا‌های اساسی بازنگری جدی صورت گیرد، ادامه داد: وضعیت موجود از دو جنبه به اقتصاد کشور صدمه می‌زند، نخست اینکه قیمت کالا‌هایی که در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفته بیش از رقم تعیین شده بوده که به آن ارز تخصیص یافته است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در برخی کالا‌ها همانند برنج قیمت گذاری تا حدی با نظارت دولت و وزارت جهاد کشاورزی کنترل شده است، اظهار داشت: متاسفانه سایر اقلام وضعیت مناسبی ندارند و قیمت گذاری در خصوص دام سبک و سنگین و گوشت قرمز و مرغ شرایط خاصی ایجاد کرده که به هیچ وجه قابل قبول نیست.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه وزارت جهاد کشاورزی به دلیل افزایش بهای تمام شده برخی کالا‌ها در داخل کشور و لحاظ نرخ ارز ترجیحی برای این کالا‌ها حوزه تولید در این بخش دچار مشکل شده است، افزود: این موضوع استمرار تولید داخل برای کالا‌های اساسی را به دلیل نرخ ارز ترجیحی با مشکل مواجه می‌کند، چرا که قیمت برخی مواد همانند سم و کود افزایش یافته، اما عنوان می‌شود که کالایی همانند ذرت باید با قیمت ارز ترجیحی تولید شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تاکید کرد: به دلیل افزایش بهای تمام شده به واسطه آثار ناشی از تغییرات نرخ ارز امکان رقابت کالای تولید شده با نرخ ارز ترجیحی وجود ندارد و پیش بینی می‌شود که با استمرار روند کنونی تولید داخل متوقف شود.

پورابراهیمی با بیان اینکه هدفگذاری در کالا‌ها در حوزه تولید و مصرف به درستی انجام نشده است، ادامه داد: اگر دولت تصمیمی در حوزه کالا‌ها اتخاذ نکند در تولید این کالا‌ها با مشکل مواجه می‌شود، لذا سامانه‌های اطلاعاتی باید براساس برنامه ششم توسعه ایجاد شود تا از زمان واردات محصولات تا نحوه توزیع و مصرف زیر ذره بین قرار گیرد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جلوگیری از قاچاق به ویژه محصولات دامی، تامین مالی مورد نیاز برای بنگاه‌ها که به سرمایه در گردش ۳ برابری نیاز دارند از جمله مباحث طرح شده در نشست کمیسیون با وزیر جهاد کشاورزی و معاونان این وزارتخانه بود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین