برنده و بازنده تعطیلی دولت فدرال آمریکا چه کسانی هستند؟

کد خبر: 915594

یک کارشناس مسائل بین الملل اظهار کرد: ادامه تعطیلی دولت فدرال آمریکا گرچه ممکن است باعث شود که رای دهندگان به ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ بیشتر به سمت وی جذب شوند و این موضوع به نفع او تمام شود، ولی در مجموع به ضرر جامعه آمریکا است.

برنده و بازنده تعطیلی دولت فدرال آمریکا چه کسانی هستند؟

خبرگزاری ایسنا: مهدی ذاکریان در پاسخ به این سوال که برخی از کارشناسان معتقدند که ادامه تعطیلی دولت فدرال آمریکا که باعث شده ۸۰۰ هزار کارمند این کشور از دریافت حقوق محروم شوند به ضرر ترامپ است و باعث کاهش محبوبیت وی در بین مردم این کشور می‌شود، تصریح کرد: ترامپ تمام تلاش خود را به کار می‌بندد تا کسانی که در انتخابات ۲۰۱۶ به او رای داده‌اند همچنان به رای‌شان وفادار بمانند و اصرار کنونی ترامپ مبنی بر کشیدن دیوار در مرز آمریکا و مکزیک و فشار به کنگره برای تامین بودجه این موضوع در راستای همین مسئله است.

وی در ادامه با بیان این که ترامپ برخلاف شعار‌هایی که در زمان تبلیغات و ابتدای روی کار آمدنش می‌داد نگران عظمت آمریکا نیست بلکه او هر کاری انجام می‌دهد که بتواند در انتخابات ۲۰۲۰ پیروز شود، گفت: در انتخابات ۲۰۱۶ برخی از گروه‌ها وافراد که مخالف حضور مهاجران در این کشور و نگران امنیت‌شان بودند با توجه به شعار‌های ترامپ در این زمینه به او رای دادند چرا که تصور داشتند احداث دیوار بین مکزیک و آمریکا می‌تواند از ناامنی‌های موجود در این کشور بکاهد و جلوی ورود مهاجران به این کشور را تا حدودی بگیرد.

این کارشناس مسائل بین‌الملل در این راستا ادامه داد: ترامپ نیز با توجه به این موضوع و آگاهی از این مطالبه اصرار دارد که این دیوار کشیده شود و درواقع با این کار می‌خواهد نظر کسانی را که در ۲۰۱۶ به او رای دادند همچنان به سمت خود جلب کند.

ذاکریان خاطر نشان کرد: ترامپ در دو سالی که در کاخ سفید حضور داشته است، عموما در این راستا حرکت کرده و شاید بتوان گفت: او تلاش چندانی نکرده که نظر کسانی که به او رای نداده‌اند را جلب کند بلکه بیشتر در راستای جلب نظر مجدد رای دهندگان ۲۰۱۶به خود حرکت کرده است.

وی با بیان این که باید به این واقعیت توجه داشت که قوه مجریه در آمریکا دست بالا را دارد و کنگره به نوعی مجبور خواهد بود که با ترامپ کنار بیاید، افزود: کنگره به طور معمول می‌تواند مشکلاتی را بر سر پیشبرد اهداف و برنامه‌های دولت ایجاد کند، ولی در مجموع قوه مجریه از قدرت بیشتری برخوردار است، بنابراین با توجه به این موضوع که بحث کشیدن دیوار به نوعی با امنیت شهروندان آمریکایی سر و کار دارد و یک موضوع حساس برای شهروندان آمریکایی محسوب می‌شود، کنگره به نوعی مجبور خواهد بود در برابر اصرار ترامپ عقب‌نشینی کند و به نوعی با دولت در این ارتباط کنار بیاید.

ذاکریان اظهار کرد:ادامه وضع موجود گرچه ممکن است به نفع ترامپ تمام شود و او بتواند هرچه بیشتر نظر رای دهندگان در سال ۲۰۱۶ را به خود جلب کند و پایگاه مردمی‌اش را حفظ کند، ولی این موضوع در آینده باعث ایجاد چالش‌هایی در داخل آمریکا خواهد بود که از جمله آن ایجاد فضای دوقطبی در آمریکا و افزایش فاصله بین مردم است.

این کارشناس مسائل بین‌الملل همچنین با بیان این که واکنش‌های جهانی در ارتباط با این موضوع چندان برای ترامپ مهم و قابل اعتنا نیست، گفت: در افکار عمومی جهان ترامپ به عنوان فردی غیرقابل اعتماد شناخته می‌شود که با اقدامات و تصمیم‌هایش حیثیت نداشته آمریکا در سطح جهانی را هر چه بیشتر بی اعتبار می‌کند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد