پرونده شکایت پلیس از نماینده بیجار به کجا رسید؟

کد خبر: 909206

۱۷ ماه از اهانت قانون‌گذار به مجری قانون گذشت؛ اما نماینده خاطی مجلس شورای اسلامی اعتنایی به احضار‌ها نداشته و به دادگاه نیزمراجعه نکرده است.

پرونده شکایت پلیس از نماینده بیجار به کجا رسید؟

خبرگزاری فارس: نهم مرداد سال گذشته بود که خبری مبنی بر ضرب و شتم مامور پلیس راهور مستقر در فرودگاه مهرآباد سرتیتر اخبار رسانه‌ها شد.

خبری تلخ؛ خبری با این مضمون که یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی هنگامی که قصد ورود به منطقه ویژه فرودگاه را داشت به دلیل عدم ارائه مدرک شناسایی با ممانعت پلیس مواجه شده و در واکنش به این ممنوعیت، مامور پلیس راهور را مورد ضرب و شتم قرار داد.

شدت این درگیری به حدی بود که بینی مأمور پلیس دچار شکستگی شد و پزشکی قانونی ضربه به بینی را تایید و نسبت به «ارش» موضوع اقدام کرد.

بعد از وقوع حادثه سردار منتظرالمهدی سخنگوی وقت ناجا از شکایت پلیس از نماینده بیجار که مامور پلیس راهور را مورد ضرب و شتم قرار داده بود خبر داد و گفت: باید سازوکار‌های قانونی برای مقابله با رفتار‌های تند و پرخاشگرانه و نامعقولی که با ماموران ناجا سر می‌زند، ایجاد شود تا دیگربار این رفتار‌ها مجال تکرار پیدا نکند.

از آن روز تاکنون ۵۲۰ روز می‌گذرد، اما نماینده خاطی مجلس شورای اسلامی که مکررا از طریق بازپرس پرونده احضار شده، تا این لحظه مراجعتی به دادگاه نداشته است.

سرهنگ محمد ترحمی رئیس اداره حقوقی راهور ناجا درخصوص آخرین وضعیت پرونده شکایت پلیس از نماینده بیجار اظهار داشت: حدود یک سال و نیم از وقوع حادثه می‌گذرد و نماینده مذکور مکررا از طریق بازپرس محترم پرونده احضار شده؛ ولی تاکنون مراجعتی نداشته است و ما همچنان منتظر حضور نماینده مذکور در دادگاه عدل علوی هستیم.

رئیس اداره حقوقی راهور ناجا تصریح کرد: تعرض به تمامیت جسمانی افراد به خصوص تعرض به مامور قانون حین اجرای وظیفه جزو جرائم غیرقابل گذشت بوده که براساس قانون دارای دو جنبه شخصی و عمومی است.

وی اعلام کرد: در جنبه شخصی پرونده، مامور مضروب همچنان شاکی است و پلیس راهور ناجا نیز در استیفای حقوق مامور وظیفه شناس خود تاکید دارد.

رئیس اداره حقوقی راهور ناجا گفت: جنبه عمومی جرم نیز غیرقابل گذشت بوده و از طریق قانون و مراجع محترم قضایی مورد پیگیری است.

وی با بیان این مطلب که منتظر اعلام نظر هیات نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس شورای اسلامی هستیم خاطرنشان کرد: مصونیت پارلمانی نمایندگان مجلس فقط در حدود وظایف قانونی‌شان است نه امور شخصی و پلیس مصرانه این مساله را تا اخذ حکم و دادنامه پیگیری خواهد کرد.

گفتنی است هیات نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس شورای اسلامی در اقدامی عجیب، روز گذشته حکم نهایی پرونده درازهی نماینده سراوان را در کمتر از یک ماه پس از وقوع حادثه، صادر کرد؛ امید می‌رود که هیات مذکور، رسیدگی به وضعیت این نماینده خاطی را نیز بعد از ۱۷ ماه در دستور کار خود قرار دهد تا اهانت به مامور دولت در اذهان عمومی به عنوان کاری عادی و عملی غیر قابل تعقیب مورد تکرار قرار نگیرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها