حمایت اشخاص نزدیک به عربستان و امارات از «حمله اهواز»

کد خبر: 874992

نه تنها دولت‌ها یا مسئولان دولتی عربستان و امارات به عنوان همسایگان ایران حمله تروریستی اهواز را محکوم نکردند، بلکه اشخاص نزدیک به این دو کشور، از آن حمایت هم کرده‌اند.

حمایت اشخاص نزدیک به عربستان و امارات از «حمله اهواز»

خبرگزاری فارس: نه تنها دولت‌ها یا مسئولان دولتی عربستان و امارات به عنوان همسایگان ایران حمله تروریستی اهواز را محکوم نکردند، بلکه اشخاص نزدیک به این دو کشور، از آن حمایت هم کرده‌اند. با گذشت سه روز از حمله تروریستی در شهر اهواز در جنوب غرب ایران، هنوز برخی دولت‌ها و کشور‌ها در حال ارسال تسلیت به ایران و محکوم کردن آن هستند.

کشور‌های منطقه در همسایگی و اطراف ایران و در شرق و غرب دنیا مثل عراق (احزاب و بخش‌های مختلف دولت مثل وزارت کشور و خارجه)، لبنان (احزاب و حزب‌الله و دولت)، کویت، قطر، برخی احزاب یمنی و جنبش انصارالله یمن، احزابی بحرینی، عُمان، سوریه، ترکیه، جنبش‌های فلسطینی (حماس، جهاد اسلامی و...)، پاکستان، افغانستان، ارمنستان، آذربایجان، آمریکا، انگلیس، فرانسه، اتریش، اسپانیا، نروژ، روسیه، بلاروس، بولیوی، سازمان ملل و شورای امنیت تاکنون این حادثه را محکوم کرده یا با ایران همدردی کرده‌اند.

در مقابل، دو همسایه شاخص ایران که رسانه‌های آن‌ها هر روز ایران را به حمایت از تروریسم یا دخالت در امور کشور‌های همسایه متهم می‌کنند، تاکنون نه تنها از زبان مسئولان یا دولت، این حادثه تروریستی را محکوم نکرده‌اند، بلکه شخصیت‌های نزدیک به دولت عربستان و امارات، از این حادثه استقبال کرده و وعده افزایش آن را داده‌اند.

عبدالخالق عبدالله که گفته می‌شود پیشتر مشاور، ولی عهد ابوظبی (محمد بن زاید معروف به شیطان عرب) بوده و اکنون خود را شخصیتی آکادمیک می‌داند، در توییتی حمله اهواز را تروریستی ندانست و نوشت: «حمله نظامی به اهداف نظامی، اقدام تروریستی نیست».

این تحلیلگر سیاسی نزدیک به دایره قدرت در امارات، پا را فراتر از این گذاشت و نوشت «انتقال جنگ به عمق داخلی ایران، گزینه‌ای اعلام شده است و در مرحله پیش رو، افزایش نیز پیدا خواهد کرد».

حمایت اشخاص نزدیک به عربستان و امارات از «حمله اهواز»

او دو روز بعد در توییت دیگری نوشت که «در مقابل اقدام ایران که کاردار امارات در تهران را فراخواند، امارات نیز حق دارد طبق عرف دیپلماتیک، سفیر ایران در ابوظبی را فربخواند و رسما به او به دلیل تهدید یک استاد دانشگاه اماراتی، اعتراض کند. [اما]امارات بزرگ و بزرگوار است و این دشمنی هیستیریک که ایران را درنوردیده، انجام نمی‌دهد».

یک روز بعد از حمله اهواز، «کساب العتیبی» از شخصیت‌های نزدیک به دولت عربستان نیز این حمله تروریستی را «حمله‌ای قهرمانانه» توصیف کرد.

حمایت اشخاص نزدیک به عربستان و امارات از «حمله اهواز»

التعیبی که گفته می‌شود اکنون از طرفداران دولت سلمان است در توییترش نوشت: حمله قهرمانانه به رژه نظامی ایران در شهر عربی احواز؛ ده‌ها نفر از سپاه کشته شدند. جنگ به داخل ایران کشیده شد. تاکتیک درستی است. ایران در عراق، سوریه و یمن دخالت... و فرقه‌گرایی را منتشر کرد و زمانش رسیده که بازنگری کند...».

شبکه العالم نیز در واکنش به این توییت نوشت: کساب العتیبی سیاستمدار سعودی نزدیک به رژیم و معارض سابق که اکنون در آغوش آل سعود افتاده، حمله (اهواز) را قهرمانانه توصیف و صحبت‌های پیشین محمد بن سلمان درباره انتقال درگیری به داخل ایران را تکرار کرد تا این اقدام او نشانه دیگری باشد مبنی بر اینکه عربستان در پشت حمله اهواز قرار دارد.

علاوه بر کساب، «محمد مصطفی علوش» فرمانده گروهک تروریستی «جیش الاسلام» در سوریه که مورد حمایت عربستان است، به حمله اهواز واکنش مشابهی نشان داد.

او در توییتر خود، حمله اهواز را «اقدامی قهرمانانه و منحصر به فرد» توصیف کرد و با درج فیلمی از حادثه نوشت: «مقاومت دلیر ایران، عملیات قهرمانانه و منحصربه‌فردی علی رژیم تروریستی ایران انجام داد».

شخصیت‌های نزدیک به دولت امارت و عربستان سعودی، در حالی از عملیات تروریستی علیه ایران حمایت می‌کنند که شورای امنیت و سازمان ملل نیز این حادثه را محکوم کردند. شورای امنیت حمله اهواز را «شنیع و بزدلانه» توصیف و به شدیدترین عبارات، محکوم کرده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین